اميد جان تشكر, كار كرد.خدا بهت اجر بده.
اقا يكي به من بگه چطوري تو ميشه عكس يا چيز ديگري را اپلود كرد
اخه بايد برم تو اين سايت هايي كه ميشه چيزي باهاش اپلود كرد اما من درست نحوي اپلود كردن ولينك قرار دادن را نميدونم
اگه كسي ميدونه كه ميدونم همتون ميدونيد كمك كنيد
![]()
![]()
![]()
![]()
سلامنوشته شده توسط PARSA123
درسته كه اينجا جاش نيست اما ميگم. پيغام خصوصيتون فعال نشده بود وگرنه ميخواستم همونجا بذارم.
براي آپلود عكس بايد شما به يكي از سايتهاي زير برين:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي اين سايتها يه محل براي نوشتن آدرس هست. شما بايد دكمه Browse رو بزنين و بعد محل عكس رو توي كامپيوتر خودتون بهش بدين. بعد از اين كه فايل مورد نظر رو انتخاب كردين دكمه Upload رو فشار ميدين. بعد از يه مدت سايت به شما چند تا آدرس به شما ميده. شما كدهايي كه سايت ميده رو نگاه كنين. اول يكي از اونها اين عبارت نوشته شده:
شما اون كد رو به طور كامل كپي كنين و توي نوشته خودتون بذارين.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپلود فايل هم به همين شكل هست. مي تونين توي يكي از اين سايتها اين كار رو انجام بدين:
كه اولي خيلي معروف تر و بهتر هست. مثل حالت قبل آدرس رو ميدين و آپلود رو ميزنين. بعدش پايين صفحه 2 تا لينك به شما ميده. اولي رو كپي كنين و قرار بدين توي پستتون.![]()
اقا مهدی نمیدونم چطور تشکر کنم
هیچکی مپل شما اینقدر جامع وکامل نگفته بود
خوب حالا که زحمت دادی به من اموزش دادی
یه زحمت دیگه هم بکش !
من CALL OF DUTY را نصب کردم وقتی داخل بازی میشم
هنوز داخل نشده میاد بیرون این اروور رو میده
بعدش هم این صفحه میاد
ممنون اگه یه چشمه بیای
یه سوال دیگه چطوری میشه فقط عکس بذارم تو پستم یعنی عکس در پستم مشخص باشه ( خودمم نفهمیدم چی گفتم )
در مورد مشكلتون توي بازي: شما يا كارت گرافيكتون OpenGL رو ساپورت نمي كنه. يا اينكه درايور كارت گرافيكتون رو نصب نكردين. مدل كارت گرافيكتون رو بگين لطفا.
پيوست: براي اين كه خود عكس هم توي پست شما باشه، اگر از Picsplace استفاده كنين مي تونين كدهاي دوم يا سوم رو قرار بدين. يا اينكه كد آخر رو داخل اينها بذارين:
به جاي نقطه چين ها بايد آدرس رو قرار بدينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
متاسفانه چنین مدلی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست.نوشته شده توسط soliman
خودت ببین پیداش میکنی.
Last edited by hasan11; 09-06-2006 at 00:59.
در مورد call of duty کارت گرافیکم ATI 128 مگا بایت
اقا یکی منو تو QUAKE 4 هم کمک کند!
وقتی سیدی اول بازی رو میزارم هنوز هیچی پر نشده این اروور را میده وخارج میشه
بعدش باید برم جایی که بازی باید نصب میشد اونجا ادامه ی setup را انجام بدم
در اونجا سریال نامبر که وارد میکنم این اررور رو میده و خارج میشه
حالا من سریال نامبر هم میزارم تا اگه کسی سریال جدیدی از این بازی داره برام بذاره !؟
9TFP-TXCG-XFMM-XXR9-9DGT
MPJG-X7J7-777C-777F-7777
حالا اگه کسی علاوه بر اینکه یه کمکی میکنه
اگه میشه سریال نامبر جدیدی داره بذاره
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به نام خدا
با سلام
بازی Hitman Blood Money گرافیک چند می خواد؟
سلام دوستان يه مشكلي هست فكر كنم خيليا دارن .
DVD بازي Metal Gear Solid 2:Substance رو وقتي داري نصب مي كني وسطاي نصب بازي يه اروري مي ده مه وقتي Egnore رو مي زني ردش مي كنه و بازي نصب ميشه ولي در جايي از بازي يهو از بازي مي آد بيرون كه فكر كنم به خاطر همين ارور باشه.دوستاني كه دي وي دي شو دارن مي دونن چي مي گم مي خواستم ببينم كاري مي شه كرد كه اون رو نده يا پچي چيزي براي فيكس كردنش هست يا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)