تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 131 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شما که غریبه نیستید

هوشنگ مرادی کرمانی

هوشنگ مرادی کرمانی توی این کتاب به صورت فصل های کوتاه و به نوعی دنباله دار دار سرگذشت خودش را تا زمان کنکور گرفتنش نوشته . متولد یکی از روستاهای کرمان بوده و در همان کودکی مادرش را از دست داده بوده ، پدرش تقریبا دیوانه بوده و در حقیقت پدربزرگ و مادربزگش با دست تنگ و به وسیله کمک خرجی عموها اون را بزرگ می کردند . توی کتاب داستان فقرش ، شیطنهاش ، چگونگی ور اوردنش به کتاب ، سینما و ...... را به زبان خیلی روون و شیرینی نقل کرده .
    خیلی کتاب قشنگیه هم روون نوشته هم به موقع از اصطلاحات محلی استفاده کرده واقعا خوشخوان هم هست ادم قشنگ داستان را حس می کنه وقتی قرار بود مادربزرگش هم بمیره واقعا احساس بغض داشتم . خلاصه خیلی کتاب قشنگی بود
    در سال 2006 کتابخانه مونیخ این کتاب را به عنوان کتاب برگزیده سال انتخاب کرده

2. 8 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شبی با گرگها
    داستانی واقعی از یک خلبان شهید که هواپیماش در ارتفاعات اذربایجان توسط منافقین سرنگون میشه و با زحمت بسیار و مقابله با گرگها خودشو نجات میده

4. 4 کاربر از Behroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همان حوالی

پيش فرض

چند روایت معتبر
    مجموعه داستان

مصطفی مستور

چند روایت معتبر از عشق : معلم فیزیکی عاشق شاگردش می شود ...

چند روایت معتبر از زندگی :...

چند روایت معتبر از مرگ : ...

مصائب چند چاه عمیق : چند داستان موازی از دردهای مردم یه ساختمان - اگه اشتباه نکنم- . اول که از داستان هاش چیزی نمی فهمیدم که بخش دوم کامل کرد ... غافلگیر شده بودم: دی

در چشمهایت شنا می کنم در دست هایت می میرم : شاعری که روزگار داره از اون یه قاتل می سازه ..

کیفیت تکوین خداوند : ...

کشتار : عشق به روایت نامه ... نامه نگاری دو عاشق که یه بار فقط همو دیدن ... ترس از وصال ... و پایانی ...

کتاب زیبایی بود ..

6. 8 کاربر از amir 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آئورا

کارلوس فوئنتس
    عبدا... کوثری

مرد جوانی در کافه ای نشسته و روزنامه می خواند که به یک اگهی برخورد می کند . آگهی برای کسیست که فرانسه بداند و به تاریخ علاقه مند باشد . مرد راهی ادرس مذکور شده و در انجا وارد خانه ای تاریک می شود که پیرزنی شدیداً فرتوت از او می خواهد خاطرات شوهرش را بخواند و به صورت داستان بازنویسی نماید اما در تمام این مدت باید در همان منزل سکنی گزیند . مرد برای پذیرفتن این کار کسل مردد است که ناگهان متوجه دختری زیبا در اتاق می شود پیرزن او را برادر زاده خود ، ائورا ، معرفی می کند . مرد مشغول به کار می شود و در حین مرور گذشته ، در زمان حال شاهد اتفاقات عجیبی در خانه است .... داستان حالتی پر التهاب و سورئال دارد .... کتاب پر از حالات رمز و راز گونه و رویایی است

یک داستان کوتاه 66 صفحه ای است . محشر بود عالی بود حتما بهتون توصیه می کنم بخونید یک داستان که با حالات توصیفی و رئال شروع می شه و یک دفعه وارد یک فضای تاریک و گیج می شه و با مفاهیم معنوی تری ارتباط برقرار می کنه

برای اینکه بهتر متوجه مضمون کتاب بشید بهتره تعریف زیر در مورد لغت ائورا را در نظر داشته باشید :

آئورا برگرفته از واژه ی یونانی((آورا))(aura) به معنی نسیم است.در مکتب هاله شناسی و انرژی درمانی,((آئورا)) همان هاله ی نوری است که به دور خود ما پیچیده است , هاله هایی که از بدن ما ناشی می شود و شخصیت و طرز زندگی و افکار و احساسات ما را منعکس می کند.حتی عده ای معتقدند که آئورا انعکاس خود ماست که ثبت کامل گذشته و حال و آینده ما در آن وجود دارد.همه ی ما ((آئورا))ی گمشده ای داریم!

8. 8 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مائده های زمینی
    آندره ژید
    مهستی بحرینی

کتاب در مقدمه این گونه معرفی می شود:

" مائده های زمینی اگر کتاب یک بیمار نباشد، دست کم متاب بیماری است رو به بهبود شقا یافته...
    و آنگاه که کتابم را خواندی ، به دور افکنش و بیرون رو. دلم میخواهد که این کتاب ، شوق خروج تو را بر انگیزد. کتابم را با خود مبر . اگر من جای منالک بودم ، دست راستت را ، بی آن که دست چپت با خبر شود. به دست می گرفتم تا راهنمایی ات کنم و بی درنگ ، به محض دور شدن از شهر ، دستی را که می فشردم رها می کردم. و به تو می گفتم : فراموشم کن.
    کاش کتابم به تو بیاموزد بیشتر از این کتاب به خودت بپردازی ... و سپس بیشتر از خود به دیگر چیزها "

من فقط کتاب اول و دومو خوندم که فوق العاده بود ... بقیش اصلا بهم نساخت..
    مائده های زمینی و مائده های تازه

این کتاب یکی از فوق العاده ترین کتاب هایی که من خوندم....واقعا پر ه از جمله های قشنگ و بی نظیر...خیلی از جملاتش رو من شدیدا تاثیر گذاشت....
    من هم قسمت های اولش رو تر جیح می دم....البته چون کتاب تو مایه های عرفان و ایناست یه مقدار خوندنش سخته اما به هر حال دیدگاه خیلی قشنگی از زندگی و دنیا به آدم می ده....

.... جمله ی " اي کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در چيزي که به آن مي نگري " هم که احتمالا تا به حال کم نشنیدید مال ای کتابه ...

10. 6 کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال negar00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ویرایش شد.....
    Last edited by negar00; 01-03-2009 at 01:22.

پروفشنال negar00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

میرا «Mortelle»
    ‌ از «کریستوفر فرانک» با ترجمه‌ی لیلی گلستان.

این کتاب که بار اول قبل از انقلاب سال ۱۳۵۴ منتشر شده بود،و بعد از انقلاب با بازنگری جدید در سال ۱۳۸۴ دوباره اجازه چاپ پیدا کرد. با این حال اخیرا دوباره از چاپش در ایران جلوگیری کرده‌اند!

داستانی معمولی و در عین سادگی سرشار از مفهوم در نقد .همه ی چیز های اطراف ما عشق، برابری، مالکیت، عدالت صرفه جویی،کومونیزم،ارزشهای اخلاقی،قوانین،اجبار ها، نقابها ،و... خیلی چیزهای دیگه. در این شهر میرا و راوی داستان داستانی از عشق به خودشون و همدیگه هستند و این گناه اونها و تمام کسانیه که شبیه اونها باشن.

داستان در مورد مردم یک شهره میشه گفت مقداری تخیلی و سورئال هم هست و همین سورئال بودنش باعث شده که راوی داستان داستان خودش و عشقش رو اونقدر قشنگ و ساده تو ضیح میده.
    توی این شهر تمام دیوار ها شیشه ای هستند و سراسر شب چراغها روشنه که جایی تاریک نباشه!،همه ی مردم باید به هم لبخند بزنند و اگر این کارو نکنند حکومت اونها رو جراحی میکنه و نقاب لبخند روی صرتهاشون میزاره!

قسمتی از کتاب:

ما در مربع ٨٣٧-٣٣٣-٤شرق زندگي مي كنيم . مربع ها ، با مرزهايي از خطوط زرد كه زمين سياه رنگ را تقسيم مي كنند ، ده كيلومتر مربع مساحت دارند . پس ما زير چراغ هايي كه به فاصله هاي پنج متري در زمين قرار دارند ، جاي كافي براي گردش كردن داريم . نورهاي اين چراغ ها روي هم افتاده اند تا در مربع ٨٣٧-٣٣٣-٤شرق كوچك ترين گوشه يي تاريك نماند ، زيرا چنان كه همه مي دانند ، بدي در تاريكي خفته است . ما يك خانهء معمولي داريم ، با ديوارهاي شفاف ، تا چهار نفر ساكنان آن هيچ گاه نتوانند خود را از چشم ديگري پنهان كنند.

13. 6 کاربر از negar00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2020-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    پاهام تو گل - جلوم دریا - پشت سرم جنگل

پيش فرض تاریخچه تقریبا همه چیز

سلام
    کتابی که می خوام معرفی کنم، یک کتاب علمی هستش به اسم تاریخچه تقریبا همه چیز
    نویسنده: بیل برایسن
    مترجم: محمد تقی فرامرزی
    من این کتاب رو تقریبا یه یک هفته میشه که تموم کردم
    یه کتاب علمی و واقعا تاریخچه همه چی رو میتونید توش پیدا کنید
    بیل برایسن چند سال از عمرش رو برای تحقیق و نوشتن این کتاب گذاشته
    از هر مرکز علمی که لازم بوده دیدن کرده و با هر دانشمندی که می تونسته کمکش کنه صحبت کرده
    کتاب 616 صفحه از انتشارات مازیار
    اگر به کتابهای علمی علاقه دارید حتما این کتاب رو بخونید
    اگه تونستم بخشهایی از این کتاب رو اینجا می نویسم تا با نوع قلمش آشنا بشید
    راستی از نظر مقررات مشکلی نیست که ما بخشهایی از کتاب رو بنویسم؟

15. 2 کاربر از omid2020-com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه allah3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    هیچستان

پيش فرض

سلام به همگي اديبان اين مرز و بوم .....
    خانوما و آقايون عزيز ..
    لطفا اگه لينك دانلود رمان ( باغ مارشال ( جلد دوم ) رو دارين بزارين ممنون ميشم ...
    مرسي ..

آخر فروم باز amir 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همان حوالی

پيش فرض

گزارش یک قتل از پیش اعلام شده
    گابریل گارسیا مارکز
    کیومرث پارسایی

سانتیاگو نازار متهم به تجاوز به آنخولا ویکاردو توسط پدرو و پابلو ، دو برادر آنخولا ، به قتل می رسد ونویسنده ، که گویا خود گابریل مارکز است، سالها پس از واقعه در پی افشای واقعیت هاست. سانتیاگو از اعراب ثروتمند ساکن دهکده ای در جزایر کارائیب است و از زمانی اتهام تجاوز به او می دهند که آنخولا ، بعد از اینکه توسط بایاردو سان رومان در شب عروسی به خانه پس فرستاده میشود، نام او را به عنوان متجاوز بر زبان می آورد . صبح روز بعد پدرو و پابلو برای حفظ آبروی از دست رفته ی خانواده ...

داستان کتاب بر این اساس نوشته شده که وقتی تقدیر چیزی را رقم میزند ، هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند مانع آن شود . که این موضوع در لحظات آخر به اوج خود می رسد ...سانتیاگو به قتل می رسد ، در حالی که هیچ مدرک معتبری از مجرم بودن او نیست.

کتاب خیلی خوبی بود ...البته من فقط به دلیل اسم گابریل گارسیا مارکز کتاب رو خریده بودم ...

از این قسمت پایانی هم خیلی خوشم اومد :

- سانتیگو ! کوچولوی عزیزم، چه شده ؟
    سانتیاگو ... پاسخ داد:
    - وینه ! مرا کشتند!

18. 5 کاربر از amir 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •