آقا ورژن جدید توشارا!! اگه می تونید ولوم واکمن رو از 4 تا ببرید بالاتر !!!کر شدن تون رو ضمانت می کنم
ولی کیفیت قییییییییییییییییییژژژژژ![]()
![]()
براتون آپلودش کردم :![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی![]()
![]()
آقا ورژن جدید توشارا!! اگه می تونید ولوم واکمن رو از 4 تا ببرید بالاتر !!!کر شدن تون رو ضمانت می کنم
ولی کیفیت قییییییییییییییییییژژژژژ![]()
![]()
براتون آپلودش کردم :![]()
مرسی![]()
![]()
عزیزم . من نه تعمیر کار موبایلم نه موبایل فروشی دارم نه علم غیب ....! نمیــــــــــــــــــــــ دونـــــــم !
مخلصیم ....
بله میشه....خوشبختانه خودم یه w300 دارم همه ی چیزاشو عوض کردم ....حتی منوی فلش هم روش اجرا میشه ...منتهی به رزولیشن خودش....آکوستیکش یه ذره با w810 فرق میکنه....
این فایل های مربوط به این گوشی
رو می شه از این سایت bandar دانلود کرد یا نه ؟.....این که سایت نیست ....اکانت خودمه ....فایل توش آپلود میکنم...
اینم یه آکوستیک توپ برای w300 : دانلود :
منوی فلش هم بعدا فرصت کنم میذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا......
Last edited by ^^ HAMID ^^; 16-07-2007 at 04:32.
بله میشه...رزولیشن جفتشون 220*176 هست....
منظور از پایینترین مدل چیه ؟ گوشی ؟ رو w300 تست کردم اجرا میشه رو w700 هم شنیدم میشه ولی رو w800 و k750 نمیشه....
اگه منظورت درایورهای صدا و دوربین هست....بله ....یکیه..!............البته یکی نیست و به هم میخوره......
آقا حمید با عرض معذرت به سبب مزاحمت بسیار، لطفاً به این چند تا سوال منم پاسخ بدید :
آیا فایل USB گوشی W300 هم مثل همون W810 هستش یا باید دنبال فایل خودش باشم ؟
و اینکه آخرین فیرم ویر W300 چیه و فایل هاشو + فایل کاستومایز + فایل Unlock کردنشو از کجا
می تونم بگیرم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟
مرسی !
حمید جان کدوم ورژن آکوستیک رو پیشنهاد میکنی؟
من هنوز موفق نشدم گوشیم و با کامپیوتر فلش کنم یه خورده سخته . من میخوام فریمور R4ek001 رو روی گوشیم (W810i) فلش کنم به همون روشی که آقا حمید گفته میشه فایل ریستور R4ek001 هم دارم چیز دیگه ای احتیاج داره بگید .
همزمان میخوام درایور صدا و دوربین هم به گوشیم اضافه کنم.
ممنون.
منتظر جوابم.
آدرس فریمور R4ek001 رو یادم رفت که بگم واسم بزارید.(من با راپید مشکل دارم یعنی ISP من مشکل داره اگه آدرس یه جای دیگه رو بزارید).
Last edited by masoud_ac; 16-07-2007 at 15:04.
من هنوز موفق نشدم گوشیم و با کامپیوتر فلش کنم یه خورده سخته . من میخوام فریمور R4ek001 رو روی گوشیم (W810i) فلش کنم به همون روشی که آقا حمید گفته میشه فایل ریستور R4ek001 هم دارم چیز دیگه ای احتیاج داره بگید .
همزمان میخوام درایور صدا و دوربین هم به گوشیم اضافه کنم.
ممنون.
منتظر جوابم.
آدرس فریمور R4ek001 رو یادم رفت که بگم واسم بزارید.(من با راپید مشکل دارم یعنی ISP من مشکل داره اگه آدرس یه جای دیگه رو بزارید).
آقا این آگوستیک توشارا که گذاشتی رو میشه یک جای دیگه آپ کنی
اینم یه تا جای دیگه !!![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)