اامرور اىرانسل بهم پىام داد درازاى خرىدبسته دوگىگاباىتى پانصد ودوازده مگاباىت هدىه مى دهد ىکى نىست بسته را ارزانتر بکن اىن چه کاربه!!!
اامرور اىرانسل بهم پىام داد درازاى خرىدبسته دوگىگاباىتى پانصد ودوازده مگاباىت هدىه مى دهد ىکى نىست بسته را ارزانتر بکن اىن چه کاربه!!!
دزد که میگن همینه
اول دزدی می کنه بعد یه مقدار از پول دزدی رو هدیه میده به خودمون تا تشویق بشیم و تازه منتی هم سرمون داشته باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by arash59b; 12-01-2015 at 19:20.
همراه اول بی لیاقت هنوز نتونسته شهری به کوچیکی اراک کامل زیر پوشش ۳جی ببره!فقط نقاط محدودی!شرم آوره واقعا!تو هر شهر دور افتاده ای داره ۳جی نصب میکنه اونوقت اینجا خابن،مجبورم اینترنت این دزدارو استفاده کنم
درسته تا نقطه مطلوب همراه اول راه بسیار زیادی داره ... ولی تقریبا مهر ماه بود همون نسل دوم همراه اول من در اراک(مسکن) تست گرفتم سرعتش ثبت بود روی15 کیلو اینو شما بیا مقایسه کن با نسل دوم ایرانسل که عملا دیگه اینترنت نداره!
در تهران هم هنوز که هنوزه پوشش 3G نتونسته کامل کنه.. زیاد کار داره...
اگر هم باز به نظر من به ADSL دسترسی ندارید یا به اینترنت همراه نیاز دارید رایتل هم گزینه مناسبیه! سرعتش که در اکثر مواقع ثابت هست قیمتش هم از ایرانسل ارزون تره!
همراه اول هم تو مرکز استانها تا آخر بهار قشنگ مشخصه کار می بره پوشش 100% نسل سومش.
dj77 گروه رو میسازی یا نه؟
منم همراه اول بیاد میرم یه سیم همراه اول میگیرم اگه تا اون موقع ایرانسل قیمتا رو کم نکنه
آره آقا
گفتم که ساختن حتمیه چون یه سری قابلیت و دسترسی آسون تر برای دوستان از روی گوشی داره که فروم ها معمولا کمتر دارند.
آقا رضا از وضعیت یزد هم بگو بعضی نقاط عالیه سرعت روی 300 دانلود داشتم اما منطقه ای که خونمونه داغونه
نوشته شده توسط rezarain88 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قم و مشهد در حال تست نهایی شبکه هستند. از 17 بهمن شما روی شبکه ملی سوییچ میکنید و سرعت بالا خواهد بود . مثل اوایل صبح.
اگر همین افت شدید مشترک دیتا در ایرانسل ادامه داشته باشه قیمت ها رو به قیمت سابق بر میگردونه
برای عضویت در گروه لاین اپراتورهای تلفن همراه ID لاین خود را پیام خصوصی کنید.
این گروه برای ارتباطات راحت تر و سهل تر مشترکین اپراتورها و به اشتراک گذاشتن تجربه ها- مباحث پیرامون اپراتورها ساخته شده.
دوستانی که ID Line خودشونو دادند ادد شدند:
محتوای مخفی: اعضای گروه اضافه شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dj77; 12-01-2015 at 22:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)