تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 859 از 1849 اولاول ... 3597598098498558568578588598608618628638699099591359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,581 به 8,590 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

پس این چیه ؟!
    ضمن اینکه وقتی با پی سی داری کار میکنی دیگه انگاری نت گوشی از کار میوفته و بالعکس !!! مودم هم بصورت pppoe وصل هست .
    اتفاقا قبلا هم بعضی دوستان همین مشکل رو داشتن اگه می تونین یه مدل مودم دیگه بیارین تست کنین یا اینکه همین مودمتون رو یه ری استارت کارخونه ای بکنین و دوباره کانفیگ کنید احتمالا خوب میشه

داره خودمونی میشه bestinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اتفاقا قبلا هم بعضی دوستان همین مشکل رو داشتن اگه می تونین یه مدل مودم دیگه بیارین تست کنین یا اینکه همین مودمتون رو یه ری استارت کارخونه ای بکنین و دوباره کانفیگ کنید احتمالا خوب میشه
    به به ، دوست ما که حاضر به تغییر دادن سرویس مخابرات نبود، می بینم که اومده های وب

3. این کاربر از bestinternet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اشتباه نمیکنی نامحدود کلا برداشته شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال به نظرتون دانلود شبانه های وب هم مصل بقیه شرکت های کم کم برداشته میشه ؟
    با توجه به اینکه ساعت دانلود شبانه کلا 3 ساعته و سرعت منصفانه هم رعایت شده ممکنه بر دارن؟
    من خودم طرح 8 مگ را دارم و از دانلود شبانه استفاده نمیکنم
    به نظرتون اگه همینجوری پیش بره و شرکت های دیگه هم دانلود شبانه را بردارن ممکنه کاربرهای بیشتری بیان به سمت های وب به خاطر طرح فشفشه؟
    و باعث کاهش سرعت و ... در این شرکت بشه

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با توجه به اینکه ساعت دانلود شبانه کلا 3 ساعته و سرعت منصفانه هم رعایت شده ممکنه بر دارن؟
    به نظرتون اگه همینجوری پیش بره و شرکت های دیگه هم دانلود شبانه را بردارن ممکنه کاربرهای بیشتری بیان به سمت های وب به خاطر طرح فشفشه؟

بله من هم از خود های وب هم از نمایندگی شهرمون شنیدم که طرح شبانه به زودی برداشته میشه البته 3ماه پیش گفت برداشته میشه و هنوز برداشته نشده
    خوب تو میتونی مثلا یه سرویس 6ماهه بگیری تا پایان سرویست میتونی از شبانت استفاده کنی
    ماهی با دانلود شبانه میتونی راحت 70گیگ دانلود کنی

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ADSL Hiweb / شرکت های وب (داده گستر عصر نوین)

همون روزهای اول قرار بود کم کم بردارن. اولین شرکتی بود که سرویس شبانه نداشت مثل دینامیت.
    همین الانشم با تبلیغات گنجینه و فشفشه و..... ملت فریب میخورن میان . دلیل افت های وب نسبت به پارسال همین کاربرای زیاد و استفاده 24 ساعته از فشفشه هستش.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 02-10-2014 at 16:00.

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

به به ، دوست ما که حاضر به تغییر دادن سرویس مخابرات نبود، می بینم که اومده های وب
    نگفتم از مخابرات نمی رم گفتم تا وقتی مخابرات نسبت به شرکت های دیگه برام بصرفه نمیرم که دیگه نمی صرفید و بهترین گزینه هم همین های وب بود هرچند الانم وضع بدرد بخوری نداره های وب دیگه اگه خیلی وضع خراب بشه یه دینامیت بر میدارم و یه شبانه 24 گیگ ایرانسل

10. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bestinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

نگفتم از مخابرات نمی رم گفتم تا وقتی مخابرات نسبت به شرکت های دیگه برام بصرفه نمیرم که دیگه نمی صرفید و بهترین گزینه هم همین های وب بود هرچند الانم وضع بدرد بخوری نداره های وب دیگه اگه خیلی وضع خراب بشه یه دینامیت بر میدارم و یه شبانه 24 گیگ ایرانسل
    من که رو 3 تا خط از خطام سه تا نت دارم ، های وب و عصر انتقال و شاتل ، شاتلم که 128 نامحدود هستش که دانلودامو در ماه با سرعت 120 را می ندازه، های وب خیلی داغون شده ، این ماه های وب و تمدید نکردم ،عصر انتقال کیفیتش عالیه،4 ساعت هم دانلود رایگان داره تو مازندران هم فقط تو چالوس و بابل سرویس می ده، یک تست از پینگ 46.224.0.12 های وبت می ذاری؟رو این پینگ تایم اوتت چطوریه؟

داره خودمونی میشه sorek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

شبا 8 تا 11 های وب میــــریـــنه فکر کنم ساعت رایگانش قاطی کرده تو این بازه سرعت کم میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •