تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 859 از 1805 اولاول ... 3597598098498558568578588598608618628638699099591359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,581 به 8,590 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    حاجی شما وضع شبانه ات چطوره این شبا؟
    ریدمان طلایی دارم دیشب و پریشب افتضاع بود کلا 1.5 گیگ تونستم دان کنم مخصوصا دیشب با 50 بود ساعت 6:30 صبح دل رو زدم به دریا اینقدر دیس کردم ریکانکت رو گذاشتم دستی دیس میکنم ریکانکت سریع کانکت میشه.20 یا 30 بار دیس کردم اولش چند ثانیه رو 200 تا بوود که یهو میومد رو 50 تا بالاخره که سرعتم اومد رو 150تا تا 200تا
    Last edited by shoojats; 04-12-2013 at 13:42.

2. این کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

چقدر جالب . واقعا دیگه به مهندس بودن ایشون شک ندارم . چون یادمه یه جناب مهندس دیگه هم میگفت : "تا به حال به شباهت کار ما و کباب کوبیده فکر کردین؟"

حالا بزارین من شباهتش رو بهتون بگم .

ما تو مشهد یه خیابون داریم به اسم ADSL مخابرات . این خیابون هم مثل هر خیابون دیگه ای یه عرضی داره که هر چی هم ماشین از این خیابون رد بشن هیچ ترافیکی به وجود نمیاد . در واقع میشه گفت مثل یه بزرگراهه .

روزا بزرگراه مخابرات خلوته و دلیلش هم همین عرض زیاد بزرگراهه . البته ماشین زیادی هم روزا از این بزرگراه عبور نمیکنه و بیشتر شبها از ساعت یک ملت از این بزرگراه عبور و مرور میکنن .
    اما باز هم با این وجود احتمال وقوع ترافیک خیلی خیلی کمه . چون همه میدونیم توی یک بزرگراه که هم یه طرفه است و هم سرعت ماشین ها زیاده ترافیک ایجاد نمیشه مگه اینکه تصادفی رخ بده . که باز هم اختصاصا توی بزرگراه ADSL مخابرات تصادفی نداریم .

پس واقعا علت این همه ترافیک و سرعت بسیار پایین ماشین ها که شب ها از این بزرگراه میخوان عبور کنن چیه ؟
    ایا چیزی جز اینه که راهنمایی رانندگی (که اینجا همون شرکت مخابرات خودمونه) میاد با اون بلوکه هاش عرض بزرگراه رو کم میکنه (در حد یک کوچه) و از طرف دیگه میاد سرعت ماشین ها رو محدود میکنه که تصادفی رخ نده یا کسی از جاده نزنه بیرون و همه بتونن راحت به مقصد برسن ؟

حالا جناب اقای مهندس یه پیشنهاد:
    تا حالا دیدین که بعضی روزا که احتمال ترافیک توی یه خیابون مثل اطراف حرم زیاده میان بلوک میزارن که از ورود یه سری اتومبیل شخصی به داخل اون محدوده جلوگیری کنن ؟
    خوب جناب اقای مهندس ملک جعفریان ، چرا اینقدر مشترک یا در واقع اتوموبیل رو میزارین بیان توی خیابون تنگتون که این همه ترافیک ایجاد بشه . چرا موقعی که داشتین این همه مشترک رو ثبت نام میکردین به فکر این ترافیک خیابونتون نیفتادین .
    اما در عوض راه حلی که شما پیش گرفتین این بود که از هر کسی مقداری پول میگرفتین و میزاشتین طرف وارد خیابونتون بشه . منتهی شبها که ترافیک میشه توی خیابونتون محدودیت سرعت میزارین واسه اتومبیلها .
    دوست عزیز درکتــ میکنم .
    ولی نمیدونم میدونید یا نه ولی کلا این حجم های مصرفی واسه مخابرات خرج داره . چون مجبورند برند بهنای باند رو از زیرساخت بخرند .
    واسه همنین توی روز که کسی چون دانلود نمیکنه ( یا هم خیلی کم ) سرعت در طی روز مثلا خوبه و سعی میکنند بیشتر پهنای باند رو آزاد بکنند واسه کاربرها .

حالا من میگم . این مخابرات تا به حال چقدر پول از کابران گرفته ؟
    از شرکت ها و سازمان ها و بودجه ی خودش ؟
    آیا به نظرتون حتی به اندازه ی 10 درصد هم اون رو صرف خدمات بهتر کرده ؟ عمرا نکرده . 3 ساله شاهد هستم که در حالی که کیفیت و سرعت ها به شدت کاهش یافته ولی تبلیغات ADSL ش چندین برابر بیشتر شده .
    در واقع این نمیخوان و دوست ندارند که حجم ( گیگ های مصرفی ) رو بیهوده و همینجوری بدند به کابران .
    بهترش اینه که همون رو بفروشند . اونم هر گیگ به قیمت 4220 تومان . حالا شما حساب بکن چند هزار گیگ مخابرات به خاطر همین موضوع شبانه ( که سرعت ها رو محدود کرده ) گیرش میاد ؟ چند هزار تا ضرب در 4220 تومان ؟
    ماشین حساب دیگه هنگ میکنه .
    لپ کلام : ای کاش فقط 10 درصد از اون سودهای میلیاردی شون صرف بهبود شرایز میکردند . به خدا همه دعاشون میکردند .
    در حالی که اونا این کار رو نمیکنند و ما هم همیشه نفرین شون میکنیم.

ممنون که وقت گذاشین و مطلب رو خوندین .

4. 10 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان 2 گیگ از من دزدیدن یکشنبه رفتم دانشگاه از خونه که سایت وانمیشه اونجا نگاه کردم زده بود 2748 مگابایت حالا دیشب امدم میبینم قطه اینترنت بعد زنگ میزنم 2020 بعد از 40 دقیقه کسی ور نمیداره فقط اولش گفت حجم شما 46 مگابایت بعد امروز صبح که وصل شدم دیدم شارژم تموم شده حالا کجا میشه شکایت کرد از دست این گلدنت بی شرف دزد
    بعد دوستان یه چیز دیگه بگین اکانتم -- شده و یوزر و پس لو رفته از این خبرا نبوده رمز رویه مودمو عوض کردم ادمین نیست یوزر و پس اینترنت روی مودم ست نشده دیگه موندم وقتی قطعه چطوری از من کم کرده راهنمایی کنید دوستان این ملک جعفریان بی شرررررررررررررررررررررف شورشو در اورده

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان 2 گیگ از من دزدیدن یکشنبه رفتم دانشگاه از خونه که سایت وانمیشه اونجا نگاه کردم زده بود 2748 مگابایت حالا دیشب امدم میبینم قطه اینترنت بعد زنگ میزنم 2020 بعد از 40 دقیقه کسی ور نمیداره فقط اولش گفت حجم شما 46 مگابایت بعد امروز صبح که وصل شدم دیدم شارژم تموم شده حالا کجا میشه شکایت کرد از دست این گلدنت بی شرف دزد
    بعد دوستان یه چیز دیگه بگین اکانتم -- شده و یوزر و پس لو رفته از این خبرا نبوده رمز رویه مودمو عوض کردم ادمین نیست یوزر و پس اینترنت روی مودم ست نشده دیگه موندم وقتی قطعه چطوری از من کم کرده راهنمایی کنید دوستان این ملک جعفریان بی شرررررررررررررررررررررف شورشو در اورده
    شما عکسی از اکانتتون دارید ؟ اگه اینو داشته باشید راحت میتونید پس بگیرید نداشته باشید مثل من میشید که یک هفته دنبالش افتادم تا 700 مگم که پریده بود برگرده

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

(شرمنده دوستان که مجبور شدم همچین مثالهایی بزنم . فکر کنم ما هم مهندس شدیم رفت )
    دیگه از بس سختی کشیدیم خودمون واسه خودمون شدیم یه پا مهندس .
    بریم یه کودتا بکنیم بچه های همین فروم رو بذازیم به عنوان کارمنداش. لااقل ما با همین بی سوادیمون 10 تا از اون کارشناس های زپرتی مخابرات رو حریف هستیم از نظر تجربه و اطلاعات.

8. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان دارم 10 گیگ حجممو خالی میکنم
    لامصب از hipfile با 150 تا دانلود میکنه . چی میشد این سرعتو شب داشتیم ای خدااااا
    شما از مخابرات بیا بیرون میفهمی روزانه برای بقیه isp ها نرمالش 300-400 هست
    شبم که بستگی داره به کَرمشون و طرحی که گرفتی

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من خودم چند بار میخواستم از مخابرات بیام بیرون
    ولی مشکلم اینه نونم زیر سنگ اینترنته و قطع شدن چند روزش برام مشکل ساز میشه
    الان تو مشهد منطقه قاسم اباد کدوم شرکت ها اینترنت سرعت مناسب و قیمت مناسب تو روز و شب ارائه میدن
    ماهی 4 گیگ هم برای روزانه ام بس هست بیشتر سرعت تو شبانه مد نظرمه

11. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خودم چند بار میخواستم از مخابرات بیام بیرون
    ولی مشکلم اینه نونم زیر سنگ اینترنته و قطع شدن چند روزش برام مشکل ساز میشه
    الان تو مشهد منطقه قاسم اباد کدوم شرکت ها اینترنت سرعت مناسب و قیمت مناسب تو روز و شب ارائه میدن
    ماهی 4 گیگ هم برای روزانه ام بس هست بیشتر سرعت تو شبانه مد نظرمه
    تجربه که من داشتم اینه که منطقه به منطقه فرق داره
    مثلا همین مخابرات رو من 3 سالی هست دارم بارها شده اومدم تو تاپیک و دیدم بچه ها ناراضی هستن در حالی که وضغیت من خوب بوده و بالعکس

برای شما هم باید بگردی ببینی تو منطقتون کدوم isp داره خدمات باکیفیت میده
    من یکی دوماه پیش رفتم از کیانت بگیرم که طرح ها رو که نگاه کردم یه طرح از صبانت رو سفارش دادم هفته بعد دیدم رانژه تله کام شدم
    رفتم پیششون برای دعوا که با رئیسشون که صحبت کردم حالا بماند که چه داستاناهایی گفت لپ کلامش این بود که گفت تو مرکز من که فرشچی باشه صبانت اشباع شده و در حال حاضر تله کام بهترین کیفیت رو میده که انصافا از لحاظ قطعی و تایم اوت و پهنای باند روزانه راست میگفت و طرح 256 محدود من روزها تا 400KB+ میرفت و شبها هم 40+
    اون طرح که تموم شد از همون تله کام 1 مگ گرفتم که روزانه مثل قبل ولی شبانه 200+ (البته این رو چون تازه گرفتم هنوز معلوم نیست ثبات داشته باشه شبانش!)
    فقط بدیش اینه که شبانش 3-7 هست

خلاصه که فقط باید ببینی تو دروهمسایه کی چی نتی داره و کی راضیه بعد برو همونو بگیر

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

حجم دانلود از سایت های داخلی رو چرا رایگان نمیکنند ؟
    خوبه که اینترانت هست . هزینه ی زیادی نسبت به اینترنت نداره واسشون . تازه پهنای باند هم الکی مشغول نمیشه .
    پ ن : سرعت بیشتر میشه . چون پهنای باند اختصاصی میشه برای خارج. ( یعنی یه پهنای باند واسه داخل و یکی واسه خارج )

14. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تجربه که من داشتم اینه که منطقه به منطقه فرق داره
    مثلا همین مخابرات رو من 3 سالی هست دارم بارها شده اومدم تو تاپیک و دیدم بچه ها ناراضی هستن در حالی که وضغیت من خوب بوده و بالعکس

برای شما هم باید بگردی ببینی تو منطقتون کدوم isp داره خدمات باکیفیت میده
    من یکی دوماه پیش رفتم از کیانت بگیرم که طرح ها رو که نگاه کردم یه طرح از صبانت رو سفارش دادم هفته بعد دیدم رانژه تله کام شدم
    رفتم پیششون برای دعوا که با رئیسشون که صحبت کردم حالا بماند که چه داستاناهایی گفت لپ کلامش این بود که گفت تو مرکز من که فرشچی باشه صبانت اشباع شده و در حال حاضر تله کام بهترین کیفیت رو میده که انصافا از لحاظ قطعی و تایم اوت و پهنای باند روزانه راست میگفت و طرح 256 محدود من روزها تا 400KB+ میرفت و شبها هم 40+
    اون طرح که تموم شد از همون تله کام 1 مگ گرفتم که روزانه مثل قبل ولی شبانه 200+ (البته این رو چون تازه گرفتم هنوز معلوم نیست ثبات داشته باشه شبانش!)
    فقط بدیش اینه که شبانش 3-7 هست

خلاصه که فقط باید ببینی تو دروهمسایه کی چی نتی داره و کی راضیه بعد برو همونو بگیر
    سلام
    اشنای خانواده چطوره؟ هنوز داریش ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •