سلام دوستان - من دفترچه رو امروز گرفتم فردا میخوام ثبت نام کنم قسمت حساب بانکی قبلا شماره حساب سپه دارم همونو بدم اشکال نداره یا باید یه حساب جدید دیگه باز کنم
سلام دوستان - من دفترچه رو امروز گرفتم فردا میخوام ثبت نام کنم قسمت حساب بانکی قبلا شماره حساب سپه دارم همونو بدم اشکال نداره یا باید یه حساب جدید دیگه باز کنم
من سوم دبیرستان ترک تحصیل هستم . 2 سال مغازه خدمات کامپیوتری داشتم تقریبا واردم به کامپیوتر . ترسم از اینه که من بچه تبریزم یکی از دوستام افتاده عجب شیر یکی هم قاضی تبریز . شانس من افتادم کرمانشاه اونم فرماندهی مرزی ............
ماه رمضون، آموزشی خوبیا و بدیای خودشو داره. به خاطر ماه رمضون همه چی فشرده میشه و قبل از رمضون همه بلاهاشونو سر آدم میارن. از طرفی اگه عقیدتی سیاسی گیر بده مثل دوره ما ممکنه با مرخصی رفتن در ماه رمضون مشکل پیدا کنید و نزارن برید! و بدی دیگه اینه که اگه اونایی که اطرافتونن به هر دلیلی روزه خوار باشن و شما روزه بگیری باید هر روز غذا خوردن، بوی غذا و آب خوردنشونو در گرما و در اوج تشنگی خودتون ببینید و ثواب ببرید! از طرفی کلاسا فشرده تا ظهر برگزار میشن و حتی اگه از بیخوابی بمیرید هم باید سرکلاس باشید (مگر اینکه بپیچونید). اما کته مثبت و بزرگترین مزیتای ماه رمضون 1- فحش احتمالی،تنبیهات و ... به حداقل میرسه و معمولا بعد از ظهرا میتونید آزاد باشید و استراحت کنید و خدا رو سپاسگزار باشید![]()
سلام همون حساب خوبه ولی احتمالاً باید یه پرینت از حسابت ببری.
همونو بنویس تو دفترچه ! پرینت و .. هم نمیخواد
عکس سیاه و سفید 2×3 حتما با خودت ببر ( با مو و ریش کوتاه )
وقتی میری دکتر بگو یه آزمایش گروه خونی واست بنویسه ... برو آزمایش بده ! برگه ی نتیجه آزمایشو باید با مدارکت تحویل پلیس +10 بدی !
از تموم برگه های شناسنامت کپی بگیر + کارت ملی !
از برگه ی دوم دفترچت ( واکسن و معاینه ی عمومی ) هم فتوکپی بگیر !
8000 تومان هم برای ارسال دفترچه ببر ... ( پلیس +10 میگیره ازت )
من امروز دفترچمو پست کردم , دعا کنید یه جای خوب بیفتم![]()
من توی پلیس+10 که بودم یکی اومد و گفت تو که حساب داری باید پرینت حسابت رو بیاری و باید نحویشون بدی و دوباره بهت بر می گردونن.
عکس 3*4 هم ببری قبوله و سیاه وسفید بودنش هم مهم نیست و از برگة واکسن نیاز به کپی نیست و در نهایت تمامی برگه های رو بهت بر می گردون.
من روز سه شنبه ثبت نام کردم عکس سیاه سفید نمیخواد رنگی هم قبول میکنه پرینت حساب هم نبردم واسه گروه خونی هم کپی گواهینامه بردم که پشتش نوع گروه خون نوشته بود با مدرک لیسانس چه تاریخی اعزام میشم؟ روش سه شنبه 2/3/91 ثبت نام کردم راستی تو اون پرینتی که میدن نوع رنگ چشم نوشته میشی !!! و فامیل هم مثلا بجای هاتفی هاتف ی نوشته بعدا مشکل ساز نمیشه یا اشکالی نداره ؟؟
یه سوال خدمت سربازی چند ماه شده؟
اگه واقعا دارن اینجوری ظلم میکنن به بدبخت ترین عضو جامعه ( سرباز ) پس کلا بی خیال کارت پایان خدمت بشید و نرید سربازی تا حساب کار بیاد دستشون
و الکی به سرباز ظلم نکنن و ازش سواری نگیرن
به امید روزی که سربازی اجباری و این قانون مسخره حذف بشه
مثل کشور پر افتخار و عظیم آمریکا
من افتادم نیروی انتظامی بیرجند ، 1تیر اعزام خوردم ،کسی هست که از اوضاع اونجا خبر داشته باشه منو راهنمایی کنه چقدر دهنمون اسفالت میشه ؟؟؟
ی سوال الان میشه خودمو بندازم ارتش این امکانش وجود داره ؟؟؟؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)