کسپر پاک کرد
کسپر پاک کرد
روی سیستم اصلیم اجراش کردم...... HIPS حالت پرگو.... و حرکاتش را نگاه کردم ..... البته یکی یکی هم مسدود میکنیم تا ببینیم چه کارهایی میخواد انجام بده.....من این روش را خیلی دوست دارم
یعنی یه فیک آنتی درست و حسابی و کلاسیک هست.... دقیقا همون کارهایی که باید انجام بده را انجام میده. از طرق رجیستری ویندوز، حمله و غیر فعال کردن به سرویهای امنیتی، آنتی ویروس و فایروال و سرویس آپدیت و سیستم ریستور و .... مثل همیشه یک فایل هم در مسیر C:\ ProgramData میخواد بسازه که اسمش هم قشنگه: 7671739CF7393EC200007670FD2F420A.exe
یه دوجین کار تابلو..... اگر فرض را براین بزاریم که نمیدونیم فایل مخربه.... با این هشدارها حداقل کاری که باید بکینم اینه که به فایل بد جوری شک کنیم.
محتوای مخفی: تصاویر
سلام عباس
در ویروس توتال با هوش شناسایی میکنه ولی الان با دیتابیس شکارش کرد .
![]()
سلام
خسته نباشید دوستان
امیر جان میشه یه زحمتی بکشی و این فایل را گندزدایی کنه و دوباره بگذاری توی ویروس توتال برامون اگر اشتباه نکنم کسپر قصد پاک کردن نداره بلکه قصد گند زدایی داره !! البته نمیدونم ریستارت سیستم اینجا به چه درد میخوره ؟؟؟
من امسیم حدود 3 روز بود آپدیت نشده بود و قاعدتا شناختی هم در کار نبود ولی اجراش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیتش کردم همانطور که استاد عزیز هم با کمودو کل رفتار مخرب را باز کردند یک فیک آنتی ویروس هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که تازه وارد هستند مطالعه این تاپیک میتونه بهشون کمک کنه و یاد بگیرند چطوری با اجرا فایل ها در سیستم هاشون برخورد کنند
در حال حاضر تمامی محصولات امنیتی سطح اول دنیا دارای گارد های متفاوت و خوبی برای مقابله با زیرو دی ها هستند فقط نیاز هست دوستان دانش خودشون را در مورد سوییت مورد نظر افزایش دهند و آنتی ویروس را به امان خدا رها نکنند
راستی این شب ها بنده حقیر را هم فراموش نکنید و شامل دعای خیرتون کنید![]()
Last edited by xman681; 27-07-2013 at 22:45.
سلام محمد جانامیر جان میشه یه زحمتی بکشی و این فایل را گندزدایی کنه و دوباره بگذاری توی ویروس توتال برامون اگر اشتباه نکنم کسپر قصد پاک کردن نداره بلکه قصد گند زدایی داره !! البته نمیدونم ریستارت سیستم اینجا به چه درد میخوره ؟؟؟
من امسیم حدود 3 روز بود آپدیت نشده بود و قاعدتا شناختی هم در کار نبود ولی اجراش کردم
قصد کسپر گند زدایی نبود بلکه ، این هشدار برای اسکن سیستم یعنی پوشه ها و پروسه ها است که اگر سیستم الوده شده است رفع الودگی کنه ، ک در این حالت هر پروسه ای که بخواهد اجرا بشه بلاک میشه تا کسپر سیستم رو اسکن بکنه و هیچ پروسه ای اکتیو نباشه.
![]()
Norton Internet Security 2013
آنتی ویروس ما هم پاکش کرد و گزارشی از فعالیت های مخرب نشون داد >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امیر جاندر ویروس توتال با هوش شناسایی میکنه ولی الان با دیتابیس شکارش کرد .
برچسب هوش مصنوعی رو نگاه کن! اولین باره اینو می بینم:
SONAR.RogueAV!gen1
کسپرسکی نمونه مثل این داره؟
دوستان التماس دعا، ما رفتیم برای مناجات
اویرا فیری.امروز کلا اپدیت کردم و اپدیت جدیدی نیست دیگه.
تو لیست ویروس توتال اویرا رو پیدا نکردم یعنی ویروس توتال با اویرا بررسی نمیکنه!!!
Last edited by 147milad; 28-07-2013 at 01:09.
سلام
تو سایت ویروس توتال AntiVir همون اویراست
Last edited by kases; 28-07-2013 at 05:46.
سلام مسعود جان
کسپرسکی اگر با هوش بشناسه در این دسته HEUR:Trojan.Win32.Generic یا در این دسته قرار میده HEUR: Trojan-Downloader.Win32.Generic
ولی اینگونه مخرب ها بیشتر در دسته اول هست .
قربونت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)