اینا رسما" دارن حجم می دزدن . هرچی وبگردی می کنم دوبله سوبله حساب می کنه
چی کــــــــــــــــــــــــ ــــــــار کنم ؟![]()
اینا رسما" دارن حجم می دزدن . هرچی وبگردی می کنم دوبله سوبله حساب می کنه
چی کــــــــــــــــــــــــ ــــــــار کنم ؟![]()
من ديروز 3 ساعت كانكت بودم ، يه فيلم 200 مگي دانلود كردم و يه مقدار كمي وبگردي. اما 600 مگ كم كرد.
زنگ زدم ميگم بررسي كنيد.
ميگه نميتونيم ، نميدونيم چي دانلود كرديد و چه سايتهايي رفتيد ! همينه كه هست.
128 تهران تازه تو روز ساعت 4 به بعد میشه 220 از مرکز مخابراتی مفتح هم نیستیم مرکز مخابراتی کاظمیان پرچم بالاست
یه سوال از دوستان
برای ثبت نام ازمون MAC مودم رو میگیرن یا سریالش رو ؟
چون من خواستم بگیرم گفت مودمتون رو ساپورت نمیکنیم....گفتم میشه یه شماره سریال مودمی که ساپورت میکنن بهشون داد ؟
کلا میشه این قضیه مودم رو حلش کرد ؟
ممنون
از صبح که موبایل ها بهم ریخته . اینترنت هم میگفتن مشکل داره .
3روز بود واسه من سرعت رو 20 بود با 256
الان که حاش خوبه .
هیچ ثباتی نیست آدم نمیدونه با این بالا پایین شدن ها چکار کنه .
امنیت آرامش خاطر ..........
دوستان اون دانلود رایگان از 12:35 تا 6:55 هم هنوز هست یا برداشتنش؟
این عکس نمیتونه یک سند محسوب بشه به دو دلیل :
1- اول دانلود شما بوده که عکس گرفتید ، چون کانکشن هایی که در حال دریافت اطلاعات هستن در حد کیلوبایت هستن
2- مدت زمان دانلود با سرعت 114 برای باقی مانده حجم فیلم که 550 مگابایت هست باید 1 ساعت و 20 دقیقه باشه نه 2 ساعت و 5 دقیقه
--
بگذارید دقایقی از زمان Start دانلود بگذره و کانکشن ها هر کدوم به میزان حداقل 1 مگابایت دریافت داشته باشند و بعد عکس بگیرید تا سرعت ثابت بشه و سرعت واقعی مشخص بشه
سلام
سرویس 512 دارم (یزد) روز سرعت خیلی خوبه (بالای 150 kb/sec) که البته فکر نکنم کسی جرات دانلود داشته باشه چون دزدها بدجوری حجمو کم میکنن .....میمونه شبها (دانلود مجانی) که اونم سرعت به زور بالای 30 میاد!!! این کاهش سرعت همه جایی هست یا پارس اینجوری شده؟؟ دیگه با پارس نمیخوام تمدید کنم ؟ چی کار کنم؟!
دوستان این دی سی کردن ها که بر اساس ترافیک باقیمانده ست اگه مودم روی pppoe تنظیم باشه هم اتفاق میافته ؟؟
+
این سرویس 256 یک ماهه با 2 گیگ ترافیک هزینه ش چقدره ؟؟
اگه اسم دقیق سرویس رو هم بگید ممنون میشم
کدوم سرویس سرعتش بیشتره؟
1- adsl آنلاین
2- وایمکس ایرانسل
3- وایمکس مبین نت
4- هیچکدام
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)