واسه من هنوزم باز نميشه.
حالا باز شده چي تغيير كرده؟؟
واسه من هنوزم باز نميشه.
حالا باز شده چي تغيير كرده؟؟
اولي كه منظورش كل استفاده ات از تاريخ 1 آذر تا امروزه.
بسته مدت دار افزايشي هم همونه كه توي شماره ي فكر كنم 8 يا 9 زده.
قيمتش 5700 تومن بود ديگه؟؟؟
شما ورژن FF چنده ؟
متاسفانه هنوز کد امنیتی برای من نمایش داده نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که مشکل دارند حتما با 707 تماس بگیرند و گزارش کنند.
از دوستان کسی هنوز هست که با صفخه کنترل حساب اینترنتی مشکل داشته باشه و براش کد نمایش داده نشه ؟ حتما با 707 تماس بگیرید من کروم هم نصب کردم ولی باز هم کد نمایش داده نمیشه پشتیبانی هم قبول نمیکنه البته من با چند تا سیستم دیگه هم چک کردم و همین مشکل بود.
دوستانی هم که ندارند میتونند چک کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيز جالب.
اين عكس رو الان كه تونستم برم تو Ecare ، گرفتم.
من نامحدود دارم و تا الان نزديك به 13 گيگ مصرف داشتم .ولي با توجه به بند 10 كه توي اين عكس مشخصه ، من تقريبا نصف متعادل مصرفي رو كه بايد در ماه استفاده كنم رو مصرف كردم..
اين خيلي بي معنيه. درسته كه ما الان تو روز 18 ماه هستيم و ولي من فقط دو تا برنامه رو دانلود كردم...
![]()
باید به حال این شرکت تاسف خورد بعد از کلی هدر دادن وقت و زیر بار نرفتن پشتیبانی ایرانسل به این نتیجه رسیدم که مشکل رو باید از سمت خودم حل کنم . اولین چیزی که به ذهنم رسید KIS بود خوشبختانه با بستنش مشکل حل شد و کد امنیتی نشان داده شده. ورژن KIS من 2012 هست برای بستنش ابتدا باید گزینه Self Defense رو غیر فعال کرد.
درسته
چون ديشب COMODO فعال بود نتونستم برم. امروزم غير فعال كردم بخاطر يه مشكلي. كه بعدش وارد سايت شد.
سلام
دوستان من الان سرویس 1مگ نامحدود دارم
الان اگه از توی حساب کاربریم این سرویس رو به 2 مگابایت تغییر بدم و اندازه سرویس 2 مگابایت برای ماه بعد پول بریزم به حساب
از سر ماه سرویس به 2مگابایت تغییر پیدا میکنه ؟
یا باید کار خاصی انجام بدم که سرویس به 2 مگابایت تغییر کنه؟
سلام
دوستان من جايي رو مي شناسم كه وايمكس رو با 10% تخفيف اضافه ارائه ميده.
اگه خواستيد خبر بديد تا بهتون بگم.
سلام
من الان نزدیک به یک ماه هست که مشکل سرعت دارم و هرچی هم زنگ میزنم و میگم همش میرسه یه اینکه میگن که مشکل رو به شبکه یا همچین جایی میفرستن و از اونجا باهام تماس میگیرن اما هیچ وقت تماس نگرفتن و شماره پیگیری ها رو هم که میدم میگن که در حال پیگیری هست!!!!!
کسی راهی میدونه که بشه از این تماس نتیجه گرفت ؟
مودم outdoor دارم (البته توی منطفه مناسب واسه پوشش داخلی هستم)و 2مگ نامحدود و سرعتم توی نصف روز حتی تا 60 میرسه.(توی همین مدت پینگ هم به شدت بالا میره)
مشکل به نظرم از اینه که این آنتنی که بهش وصل میشدم یا شلوغ شده یا به هر دلیل دیگه نمیتونه مثل قبل سرویس بده. کسی راهی میدونه که بشه به صورت دستی به آنتن های دیگه وصل یا کلا آنتن خاصی وصل شد ؟ (بدون حذف فرکانس)
اصلا امیدی هست که سرعت دوباره درست بشه و مثل قبل بشه یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)