سلام،
کسی این مدل دل رو میشناسه؟ Xps 15z
تو بازار ایران هستش؟ اگه آره چه قیمته؟
سلام،
کسی این مدل دل رو میشناسه؟ Xps 15z
تو بازار ایران هستش؟ اگه آره چه قیمته؟
سلام
من یه لپتاپ تا سقف 1500000 تومن می خوام که از هر لحاظ در حد خوب باشه؛یعنی تا چند سال دیگه کم نیاره
سرعت سی پی یو ؛ میزان رم ؛ گرافیگ خوبی داشته باشه. ترجیحا داغ نکنه . و تا عمر دارم سالم بمونه! برای کار میخوام.روزی 15 ساعت شاید باید روشن باشه.
چندتا مدل خودم دیدم مثل اینا
Dell XPS L502-H
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
8 GB DDR3
هارد دیسک:
750 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI
سایر مشخصات:
باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
و این :
HP Pavilion DV6-6090
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 2630QM 2.0 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
8 GB DDR3
هارد دیسک:
1000 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 6770 DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
یه سوال : باتری 9 سلول با 6 سلولی چقدر فرق داره؟
یه سوال دیگه : گرافیک رادئون با جیفورس چه جوریه؟ کدوم بهترن؟ رادئون 6770 یا جیفورس 540
با مدل های زیادی آشنایی ندارم.
کمکم کنید!!!!
خانم ها آقایون،ببخشین تفاوت قیمت تهران و شهرستانها چقدره؟یعنی این قدری هست که آدم پاشه بره تهران خرید کنه؟الان تفاوت با اصفهان چنده؟من شنیدم که تفاوت قیمت اچ پی 200 تومنه،حقیقت داره؟
1.500 با گارانتی سازگار ارقام
فعلا که لپتاپ بنده عمر کرده و ظاهرا خیال تسلیم شدن نداره
خراب هم بشود می دیم درست کنن ( مثل همین لپتاپ که تا به حال دو بار خراب شد و دادیم درست کردن.)تا وقتی قیمت تعمیر از ضریبی از قیمت لپتاپ بالا نزنه مسئله ای نیست.
تشکر از معرفی این مدل:
خوب با اطلاعات این مدل و کمی اشنا شدن با مدل های دیگر چند تا سوال بپرسم شاید باسه خرید تو بازار ایران باسه من مفید تر باشه:
-اول از همه بنظرتون اگر بجای i7 های 4 هسته ای به i5 های 2 هسته برم دستم باسه انتخاب بازتر ممکنه بشه؟
(چون دیدم با اینکه 2 هسته کمتر است ولی مصرف cpu کمتر است و همچنین کارت های ضعیفتر با مصرف پایینتر رو میشه پیدا کرد- -گرچه هنوز مدل هایی که usb 3 داشته باشه تک توک تونستم پیدا کنم.)
- این مدل های intel که از سری Sandy bridge هستن فهمیدم که تفاوتشون با سری های در نام گذاری 2xxx هست ....باسه اینکه بفهمم لپ تاپ های دارای cpu های سری قدیم رو می دن یا سری جدید رو خوبه ولی مسئله اینه من چطور این مورد رو چک کنم موقعی که فروشنده می خواد مدل هارو بهم پیشنهاد بده؟الان تنها راهی که به ذهنم می رسه اینه که یک نسخه پروتابل از cpu-z رو بردارم لحظه اخر خرید به فروشنده بگم من این مورد رو می خوام چک کنم ( خنده ندارهاز اخرین بار که لپتاپ خریدم خیلی می گذره خوب)
-سمت لپ تاپ های دارای cpu های amd می تونم برم؟
-من سمت چه نوع لپ تاپ هایی نرم بهتره ...بر اساس کارکردم ؟( برند ، سری خاصی از ان برند یا مدل خاصی از یک برند )
-گارانتی می تونه مهم باشه باسه من یا نه؟اگر اره من برم دونبال پیدا کردن گارانتی های هر مارک.
3 کیلو! چه خبرهN73SV
CORE I7-2.0-2630QM
6GB DDR3
500 HDD
NV GT 540 1G DDR3
17"
BLU-R
WIN 7
USB3
3 Kg
مگه میخوایم قویترین مردان شرکت کنیم![]()
سی پی یو های AMD حرفی برای گفتن در بازار لپتاپ ندارند
مصرف پردازنده های core i5 کمتر هست ولی وقتی دارید کار خاصی رو انجام میدین ، تولید گرمای هر دو در یک سطح هست. در مصرف هم تفاوت زیادی ندارند
وقتی یک سری مثل N73SV با پردازنده های سندی بریج عرضه میشه امکان نداره با پردازنده های سری قبل هم عرضه بشه! چون چیپ اونها کاملا متفاوت هست ، از طرفی مشخصات کامل روی جعبه ی دستگاه هست و از طرفی یک label هم روی بدنه ی لپتاپ سندی بریج بودن رو نشون میده
سمت لپتاپ هایی که تولید گرمای بی مورد دارند نرو ، مثلا این مدلی که پیشنهاد دادم و یا سری F سونی خنک هستند و معمولا مشکلی برای کارکرد های طولانی مدت ندارند
17 اینچ 3 کیلو هست دیگه! خب کسی که حمل نمیکنه مشکلی نداره و از طرفی با کیفیت و اندازه ی تصویر حال میکنه
کسی هم که مشکل داره از سری N43 می خره تا راحت حمل کنه
گارانتی هایی که در سراسر کشور نمایندگی دارند قیمت هاشون یکی هست
مثل زیگورات ، ایران رهجو ، سازگار و...
سلام خوبین بچه ها من میخوام یه لپ تاپ بگیرم برام بازی خیلی مهمه اینترنت و سرعت و برند خوب مهمه تا سقف 1500 هم میدم یه لپ تاپ دیدم که میگن خوبه به نظره شما این مدل سونی چطوره ؟ f13wfx/b
نظرتون چیه خوبه این لپ تاپ آخرین قیمتی هم که گرفتم یک و سیصد و پنجاه بوده امروز تلفنی از پایتخت پرسیدم
مشخصاتش اینجاستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکسشه کسی هست راهنمایی کنه؟
Last edited by jak_1300; 09-07-2011 at 18:10.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)