تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 859 از 892 اولاول ... 359759809849855856857858859860861862863869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,581 به 8,590 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام،
    کسی این مدل دل رو میشناسه؟ Xps 15z
    تو بازار ایران هستش؟ اگه آره چه قیمته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من یه لپتاپ تا سقف 1500000 تومن می خوام که از هر لحاظ در حد خوب باشه؛یعنی تا چند سال دیگه کم نیاره
    سرعت سی پی یو ؛ میزان رم ؛ گرافیگ خوبی داشته باشه. ترجیحا داغ نکنه . و تا عمر دارم سالم بمونه! برای کار میخوام.روزی 15 ساعت شاید باید روشن باشه.
    چندتا مدل خودم دیدم مثل اینا
    Dell XPS L502-H
    مشخصات کلی :
    مشخصات کلی:
    لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
    پردازنده:
    Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:
    8 GB DDR3
    هارد دیسک:
    750 GB 7200 RPM
    کارت گرافیک:
    Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش:
    15.6" - Bright LED
    امکانات:
    BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI
    سایر مشخصات:
    باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7

و این :
    HP Pavilion DV6-6090
    مشخصات کلی:
    لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
    پردازنده:
    Intel 2630QM 2.0 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:
    8 GB DDR3
    هارد دیسک:
    1000 GB 5400 RPM
    کارت گرافیک:
    ATI Radeon HD 6770 DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش:
    15.6" - Bright LED
    امکانات:
    BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات:
    باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

یه سوال : باتری 9 سلول با 6 سلولی چقدر فرق داره؟
    یه سوال دیگه : گرافیک رادئون با جیفورس چه جوریه؟ کدوم بهترن؟ رادئون 6770 یا جیفورس 540

با مدل های زیادی آشنایی ندارم.
    کمکم کنید!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خانم ها آقایون،ببخشین تفاوت قیمت تهران و شهرستانها چقدره؟یعنی این قدری هست که آدم پاشه بره تهران خرید کنه؟الان تفاوت با اصفهان چنده؟من شنیدم که تفاوت قیمت اچ پی 200 تومنه،حقیقت داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه afdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    در مورد لپ تاپ asus n53sn
    حدود قیمت این لپ تاپ از چه رده ای تا چه رده ای است ؟ البته در ایران
    1.500 با گارانتی سازگار ارقام

5. این کاربر از afdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.
    8 سال که مسلما هیچ لپتاپی نمی تونه عمر کنه مخصوصا وقتی قراره زیاد روشن باشه.
    عمر مفید هر لپتاپ حدود 3 سال هست و بعد از اون قدیمی میشه و حتی ممکنه کارش به خرابی بکشه

معمولا نوت بوک هایی که دمای بالایی دارند نمی تونند انتخاب مناسبی برای فعالیت های 24 ساعته باشند

پردازنده های سری Sandy bridge مدیریت مصرف انرژی خیلی خوبی دارند و این موضوع می تونه به شما کمک کنه

اما پیشنهادات :

N73SV
    CORE I7-2.0-2630QM
    6GB DDR3
    500 HDD
    NV GT 540 1G DDR3
    17"
    BLU-R
    WIN 7
    USB3
    3 Kg
    1500

عکس های این مدل :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فعلا که لپتاپ بنده عمر کرده و ظاهرا خیال تسلیم شدن نداره
    خراب هم بشود می دیم درست کنن ( مثل همین لپتاپ که تا به حال دو بار خراب شد و دادیم درست کردن.)تا وقتی قیمت تعمیر از ضریبی از قیمت لپتاپ بالا نزنه مسئله ای نیست.

تشکر از معرفی این مدل:

خوب با اطلاعات این مدل و کمی اشنا شدن با مدل های دیگر چند تا سوال بپرسم شاید باسه خرید تو بازار ایران باسه من مفید تر باشه:
    -اول از همه بنظرتون اگر بجای i7 های 4 هسته ای به i5 های 2 هسته برم دستم باسه انتخاب بازتر ممکنه بشه؟
    (چون دیدم با اینکه 2 هسته کمتر است ولی مصرف cpu کمتر است و همچنین کارت های ضعیفتر با مصرف پایینتر رو میشه پیدا کرد- -گرچه هنوز مدل هایی که usb 3 داشته باشه تک توک تونستم پیدا کنم.)
    - این مدل های intel که از سری Sandy bridge هستن فهمیدم که تفاوتشون با سری های در نام گذاری 2xxx هست ....باسه اینکه بفهمم لپ تاپ های دارای cpu های سری قدیم رو می دن یا سری جدید رو خوبه ولی مسئله اینه من چطور این مورد رو چک کنم موقعی که فروشنده می خواد مدل هارو بهم پیشنهاد بده؟الان تنها راهی که به ذهنم می رسه اینه که یک نسخه پروتابل از cpu-z رو بردارم لحظه اخر خرید به فروشنده بگم من این مورد رو می خوام چک کنم ( خنده نداره از اخرین بار که لپتاپ خریدم خیلی می گذره خوب)
    -سمت لپ تاپ های دارای cpu های amd می تونم برم؟
    -من سمت چه نوع لپ تاپ هایی نرم بهتره ...بر اساس کارکردم ؟( برند ، سری خاصی از ان برند یا مدل خاصی از یک برند )
    -گارانتی می تونه مهم باشه باسه من یا نه؟اگر اره من برم دونبال پیدا کردن گارانتی های هر مارک.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

N73SV
    CORE I7-2.0-2630QM
    6GB DDR3
    500 HDD
    NV GT 540 1G DDR3
    17"
    BLU-R
    WIN 7
    USB3
    3 Kg
    3 کیلو! چه خبره
    مگه میخوایم قویترین مردان شرکت کنیم

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

فعلا که لپتاپ بنده عمر کرده و ظاهرا خیال تسلیم شدن نداره
    خراب هم بشود می دیم درست کنن ( مثل همین لپتاپ که تا به حال دو بار خراب شد و دادیم درست کردن.)تا وقتی قیمت تعمیر از ضریبی از قیمت لپتاپ بالا نزنه مسئله ای نیست.

تشکر از معرفی این مدل:

خوب با اطلاعات این مدل و کمی اشنا شدن با مدل های دیگر چند تا سوال بپرسم شاید باسه خرید تو بازار ایران باسه من مفید تر باشه:
    -اول از همه بنظرتون اگر بجای i7 های 4 هسته ای به i5 های 2 هسته برم دستم باسه انتخاب بازتر ممکنه بشه؟
    (چون دیدم با اینکه 2 هسته کمتر است ولی مصرف cpu کمتر است و همچنین کارت های ضعیفتر با مصرف پایینتر رو میشه پیدا کرد- -گرچه هنوز مدل هایی که usb 3 داشته باشه تک توک تونستم پیدا کنم.)
    - این مدل های intel که از سری Sandy bridge هستن فهمیدم که تفاوتشون با سری های در نام گذاری 2xxx هست ....باسه اینکه بفهمم لپ تاپ های دارای cpu های سری قدیم رو می دن یا سری جدید رو خوبه ولی مسئله اینه من چطور این مورد رو چک کنم موقعی که فروشنده می خواد مدل هارو بهم پیشنهاد بده؟الان تنها راهی که به ذهنم می رسه اینه که یک نسخه پروتابل از cpu-z رو بردارم لحظه اخر خرید به فروشنده بگم من این مورد رو می خوام چک کنم ( خنده نداره از اخرین بار که لپتاپ خریدم خیلی می گذره خوب)
    -سمت لپ تاپ های دارای cpu های amd می تونم برم؟
    -من سمت چه نوع لپ تاپ هایی نرم بهتره ...بر اساس کارکردم ؟( برند ، سری خاصی از ان برند یا مدل خاصی از یک برند )
    -گارانتی می تونه مهم باشه باسه من یا نه؟اگر اره من برم دونبال پیدا کردن گارانتی های هر مارک.

سی پی یو های AMD حرفی برای گفتن در بازار لپتاپ ندارند
    مصرف پردازنده های core i5 کمتر هست ولی وقتی دارید کار خاصی رو انجام میدین ، تولید گرمای هر دو در یک سطح هست. در مصرف هم تفاوت زیادی ندارند

وقتی یک سری مثل N73SV با پردازنده های سندی بریج عرضه میشه امکان نداره با پردازنده های سری قبل هم عرضه بشه! چون چیپ اونها کاملا متفاوت هست ، از طرفی مشخصات کامل روی جعبه ی دستگاه هست و از طرفی یک label هم روی بدنه ی لپتاپ سندی بریج بودن رو نشون میده

سمت لپتاپ هایی که تولید گرمای بی مورد دارند نرو ، مثلا این مدلی که پیشنهاد دادم و یا سری F سونی خنک هستند و معمولا مشکلی برای کارکرد های طولانی مدت ندارند

9. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

3 کیلو! چه خبره
    مگه میخوایم قویترین مردان شرکت کنیم

17 اینچ 3 کیلو هست دیگه! خب کسی که حمل نمیکنه مشکلی نداره و از طرفی با کیفیت و اندازه ی تصویر حال میکنه

کسی هم که مشکل داره از سری N43 می خره تا راحت حمل کنه

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

خانم ها آقایون،ببخشین تفاوت قیمت تهران و شهرستانها چقدره؟یعنی این قدری هست که آدم پاشه بره تهران خرید کنه؟الان تفاوت با اصفهان چنده؟من شنیدم که تفاوت قیمت اچ پی 200 تومنه،حقیقت داره؟

گارانتی هایی که در سراسر کشور نمایندگی دارند قیمت هاشون یکی هست

مثل زیگورات ، ایران رهجو ، سازگار و...

12. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام خوبین بچه ها من میخوام یه لپ تاپ بگیرم برام بازی خیلی مهمه اینترنت و سرعت و برند خوب مهمه تا سقف 1500 هم میدم یه لپ تاپ دیدم که میگن خوبه به نظره شما این مدل سونی چطوره ؟ f13wfx/b
    نظرتون چیه خوبه این لپ تاپ آخرین قیمتی هم که گرفتم یک و سیصد و پنجاه بوده امروز تلفنی از پایتخت پرسیدم
    مشخصاتش اینجاست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم عکسشه کسی هست راهنمایی کنه؟
    Last edited by jak_1300; 09-07-2011 at 18:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •