نه با عابر نمیشه، من یادم رفت دوستان درست میگن اگر هیچ کدوم از منوهای کشویی برات باز نمیشه، مشکل مرورگرته، اینترنت اکسپلورر باز کن، ازین مسیر کامپتیبیلیتی رو بزن بعد درست میشه IE8\tools Menu\Compatibility View
نه با عابر نمیشه، من یادم رفت دوستان درست میگن اگر هیچ کدوم از منوهای کشویی برات باز نمیشه، مشکل مرورگرته، اینترنت اکسپلورر باز کن، ازین مسیر کامپتیبیلیتی رو بزن بعد درست میشه IE8\tools Menu\Compatibility View
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم ثبت نام رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد چجوریه؟
اگه بدون کنکور ثبت نام کنیم دیگه نمیتونیم کنکور بدیم ؟ یا نمیتونیم کنکور آزادو بدیم؟
تاریخ شروع ثبت نام کیه؟
اقا یه سوال فوری
حذف ماده 35 3تا درس میشه حذف کرد درسته ؟؟؟
من 3تا 3واحدی حذف کردم اشکال نداره ؟؟
اغلب واحدهای دانشگاهی آزاد در اکثر رشته ها پذیرششون بصورت بدون کنکور و از روی معدل انجام میشه، برای مقطع کارشناسی پیوسته از روی معدل دیپلم و پیش دانشگاهی، مقطع کارشناسی ناپیوسته از روی معدل کاردانی و مقطع کاردانی پیوسته هم مخصوص دوستان فنی و حرفه ای و کاردانش هست.. شما میتونید هم برای بدون آزمون ثبت نام کنید و هم اینکه کنکورش رو بدید چه آزاد و چه دانشگاه های دیگه.. محدودیتی وجود نداره..
ثبت نام بدون کنکور هم ترم پاییز هست و هم ترم بهمن.. ثبت نام ترم بهمن همین چند روز پیش مهلتش تمام شد (غیر از مقطع کاردانی پیوسته که هنوز ثبت نام انجام میشه) و ثبت نام ترم پاییز از نیمه دوم شهریور شروع میشه.. برای ثبت نام میتونید به سایت azmoon.org مراجعه کنید.
مشکلی نداره.. برای حذف بیشتر از 3 درس هم میتونید گواهی پزشکی ببرید..
بچه ها میان توی دل ادم خالی می کنن .میگن حذف ترم میشی و ...
من این ترم 17 واحد داشتم که 9 تا رو حذف کردم و 8 واحد پاس کردم
شوخی کردن... تحت هر شرایطی شما حق دارید تا 3 درس رو حذف کنید.. بیشتر از اون رو هم میتونید با بردن گواهی پزشکی حذف کنید، حتی اگر هیچ واحدی رو طول ترم پاس نکرده باشید..
سلام. توی هر ترم چند درس عمومی میشه برداشت؟
انقلاب اسلامی ایران و فارسی عمومی رو میشه توی یک ترم با هم گرفت؟
از هر گروه یک درس، شما میتونید 1 درس از معارف بگیرید ( انقلاب یا اندیشه یا هرچی) یه درسم فارسی مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)