منم 1 مگ نا محدود دارم. 2-3 روز هست شدیدا تایم اوت دارم حتی تو سرورای ایرانی!
DNS هم زنگ بزنی به پشتیبانی بهت میگه چجوری ست کنی ولی تاثیری تو پینگت نداره فقط شاید سرعت باز کردن پیج رو بالا تر ببره
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
منم 1 مگ نا محدود دارم. 2-3 روز هست شدیدا تایم اوت دارم حتی تو سرورای ایرانی!
DNS هم زنگ بزنی به پشتیبانی بهت میگه چجوری ست کنی ولی تاثیری تو پینگت نداره فقط شاید سرعت باز کردن پیج رو بالا تر ببره
نمیدونی کی قراره این تایم اوت های مسخره درست بشه ؟ یعنی الان همه اینا تقصیر مخابراته ؟
راهی هست که خودمون بتونیم درستش کنیم ؟
احتمال اینکه پینگ مخابرات خوب بشه خیلی خیلی پایینه
چون سرویس های نامحدودش به صرفه و زیاده خیلی ها گرفتن و 24 ساعت دانلود میکنن
بقیه شرکت ها پینگشون از 2 شب به بعد داغون میشه ولی مخابرات توی کل روز همینجوره چون بقیه isp ها مردم شب همه با هم دانلود میکنن ولی مخابرات همیشه
کاری هم از دست ما بر نمیاد همش زیر دست شرکته
چند تا برنامه واسه پایین آوردن پینگ هست که همشون سرکاری و فیکه
مخابرات واسه پینگ و بازی آنلاین اصلا گزینه خوبی نیست ولی واسه دانلود عالیه به نظر من
آره دیگه ... دقیقا همینه....
الا یه فکری به حال تجهیزاتو نرم افزاراشون بکنن... این سخت افزارا و نرم افزارایی که اینا دارن واقعا کشش این همه ترافیک دریافتی رو نداره... حالا جالبه همیشه هم اعلام میکنن تجهیزات و نرم افزارا داره آپدیت میشه ولی دریغ از یه اپسیلون تغییر...
Last edited by arashsard; 18-06-2013 at 02:18.
1 مگ نامحدود مخابرات (2020) دارم
من پینگم درست شده بین 200-250 هست سرعت دانلود هم عالیه ولی پک لاست و تایم اوت زیاد دارم MTU رو هم تا 900 پایین اوردم ولی درست نشده
چیکار کنم؟؟؟!!!
والا انگار درست بشو نیست !
من که یک ساعت پیش درخواست بستن خط رو دادم . اگه خدا بخواد تا فردا میرم رو آسیاتک ! قبلا آسیاتک داشتم 1 مگ با ماهی 6 گیگ . باسرعت 800-1000 دانلود میکردم و تو بازیم هیچ timeout ی نداشتم
این مخابرات از وقتی شد مال س...ه به گند کشیده شد .
دوستان اسیاتکی وضعیت پینگ شما هم امروز نامناسبه؟
4.2.2.4 حدود 300 هست![]()
داداش تو هم بیست نت داری ؟
من بیست نت 1 مگ نامحدود دارم 4.2.2.4 امروز (از بعد از ظهر تا حالا) پینگش شده 300-310 با 30 درصد پکت لاست !!!
من درخواست جمع آوری خط دادم 2 ساعت بعد زنگ زدن گفتن میخواین خطو از رانژه دربیاریین ؟ منم گفتم بله . گفت "تا یک ماه دیگه امکانش نیست . خداحافظ شما ! "
رسما تابستونم تباه شد رفت !
بله پینگ 4.2.2.4 حدود 300 هست
امروز رفتم ماتریکس ...
گفتم چتون شد اینقدر گرون شد گفت قراره ارزون بشه ...
گفتم کلی تعرفه داشتید کوش پس ؟؟ گفت مباد ...
گفتم منظورتون کی هست .گفت در یکی دو ماه اینده ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)