ایول بابا
چیکار کردی تو ... !!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ایول بابا
چیکار کردی تو ... !!
اين چي ميگه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خدا نیستم تو ENG اما شاید بتونم کمکت کنم.
برای احترام به ممبر های شهرتون , شهرتون اسمش همون بمونه , من قرار میدم شهرتون رو زیر پوشش پیمان الینس یعنی میخوان باهاتون دوست بشن. دقیقا همون طور که با lhota این کار رو کردیم با هم دوست میشیم اما نه به عنوان Family Town یا Sister Town یعنی براتون وکر و ... نمیفرستن ولی برای خرید و ... میتونید برید تو شهرشون.میگه ما خیلی به هم نزدیکیم پس بزن با هم کار کنیم و میگه اینجا چیزی (موضوعی) برای معذرت خواهی نیست دوست من.to respect your town members, your town remain the same name. I will put this town under alliance same like lhota(as what thema did), not a sister town by chang an. We are very close, so now let us works together.
And there is nothing to sorry about my friend, i had already treat you all as my team mates
این یه ورلد بتا هستش و فوله نمیتونی جوین بشی.
چاقال جان اگه هستي يوزر من رو چك كن ببين چه خبره! نمي دونم اينترنت چش شده ففط فروم پي سي برام باز ميشه! احتمالا چيني ها تا الان زنده نزاشتنم!!!
برای من که داغون بود تازه درست شد.
واقعا شرمنده حاجی جون 4 ساعت دیر رسیدم !! این چند روز خیلی گرفتارم نمیتونم زیاد بیام واسه همینم اینجا پست کم میذارم !
این آشغال های چینی چرا زیر حرفشون میزن !! اینا که دم به دقیقه حمله میکنن ! اونجا نیستم که جوابشونو بدم کلا آدم های کثیفی هستن !
اسکیل Construction الان 103 هستش اگه نیاز دارید رو ساختمونا کار کنم xD
اون کار 61 درصد تجربه هم باز شد D: .
حال میکنید !! دارم با سه تا کاراکتر پول میریزم تازه اون اصل کاریه بیاد به اندازه 4 - 5 نفر پول میریزه d: .
فقط خواهشن بعد از بانک لول 4 تیلور رو لول 4 کنید آخه من از شهر خارج شم یه 24 ساعتی باید بیرون باشم
مرسی .
باشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)