نه تازه میخاستم برم بگیرم ....
یه سوال دیگه لطفا :
دوستان اگه میزان ترافیک قابل استفاده در مدت مصرفی زودتر تموم بشه چطور باید شارژ کنیم ؟( adsl مخابرت )
نه تازه میخاستم برم بگیرم ....
یه سوال دیگه لطفا :
دوستان اگه میزان ترافیک قابل استفاده در مدت مصرفی زودتر تموم بشه چطور باید شارژ کنیم ؟( adsl مخابرت )
نتایج و آزمایشات مربوط بر روی اینترنت نامحدود ADSL (سرعت 512) مخابرات شهرستان بروجرد با قیمت 22000 تومان،
پس از سالها استفاده از اینترنت یک شرکت خصوصی دست و پا بسته و با ترافیک محدودسرانجام ما هم به جمع مشترکین مخابرات اضافه شدیم.
دوستان اینترنت مخابرات حدودا دوماهی هست که راه افتاده و به راحتی تا سرعت 2Mbit/s هم ارائه میدند که البته هزینه این حداکثر سرعت 77000 هزار تومان تعیین شده، اما در ازای درج کپی کارت دانشجویی در پرونده که زیاد هم بر روی اون سخت گیری ندارند قابل دریافت هست. ولی به هر حال ارائه کارت برای سرعت های بالاتر از 128 و انجام مراحل اداری نیاز هست.
پینگ متداول در اکثر اوقات شبانه روز:
پینگ نامطلوب و شدیدا افزایشی در برخی ساعات خاص:
البته من تعجب میکنم که چرا این همه تفاوت پینگ باید وجود داشته باشه تا به مرزی که به قطعی کامل اینترنت و کاهش سرعت هست برسه اما به هر حال این ساعتها همیشگی نیست شاید در هفته یک یا دوبار نهایتا این اتفاق منجر بشه. از دوستانی که در این زمینه اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند که علت نوسان و تاخیر در زمان پینگها عمدتا در شرکت مخابرات به چه دلیلی است و آیا این امکان هست که تا DNSهایی سریعتر و مناسبتر رو جاگزین کرد و در نهایتا چگونه با دستور Tracert به این آدرسها دسترسی پیدا کرد. شاید این راه حل برای اکثر دوستانی که از مشکل پینگ و کاهش سرعت رنج میبرن موثر باشه به هر حال صد در صد DNSهای بهتری هم وجود داره اما همیشه تنظیمات پیشفرض مودم به گونهای هست که به اولین DNS موجود متصل میشه.
تست سرعت توسط برنامهها و سایتهای مختلف:
----------------------------------------------------------------------------------------------
در صمن در ادامه هم ذکر کنم که دو عدد VPI و VCI به ترتیب بر روی 8 و 81 تنظیم شدند که با شمارههای متداول 35 و 0 اکثر سرویس دهندهها متفاوت بوده و همچنین نوع خط هم توسط مودم ADSL2+ شناسایی شده که از این لحاظ تا حد بیشتری جوابگوی مسافتهای طولانی هست.
Last edited by Memonex; 26-09-2011 at 12:53.
منم سرویس 128 رو ترجیخ میدم!!!!!
سلام یه سوال داشتم از دوستان حرفه ای
یه خط adsl خونه دارم صبا نت
می خواسنم ببینم میشه با همین خط تلفن یه اشتراک دیگه از همون شرکت یا یه شرکت دیگه که کاملا جدا باشه از اولی بگیرم یا نه
به نظرم اگه کم مصرف باشید این شرکت (شبدیز) خیلی خوب باشه، چون توی isp جزو پرسرعت ترین هاست. این رو هم matma.ir میگه هم netindex.com که وابسته به speedtest.net هست.
البته سرویس نامحدود هم با ضریب اشتراک 1 به 10 داره که قیمت هاش خیلی مناسبه. اینم لیست قیمت هاش:
یاعلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mha_mha; 29-09-2011 at 00:01.
خوب دوستان تسلیت عرض میکنم به هممون.
شتر معروف رو vpn هم خوابید رفت!؛روحش شاد.
اینم از ارتقاع تجهیزات که میگفتند!
فقط pptp ولی sstp و l2tp نه.
pptp صبح آنلاین شده بود ولی دوباره قطع شد
من 2ساعت پیش باهاش کانکت شدم
سلام به همه
صبانت داره نامحدود میاره
حالا به نظر شما صبا بگیرم یا مخابرات؟
به نظر من بین این دوتا مخابرات (البته فعلا فقط توی طرح های نامحدود مخابرات بهتره).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)