از isp جدید (پارس آنلاین) vpi و vci رو گرفتم
از isp جدید (پارس آنلاین) vpi و vci رو گرفتم
اگه تهرانید 0 و 35
بقیه شهرستانها 0 و 59
سلام
ADSL ام رو تازه امروز وصل كردن ، چراغ ADSL يكسره روشنه ولي چراغ LAN مرتب چشمك ميزنه .
بنظر دوستان چشمك زدن يكنواخت LAN يه امر طبيعيه يا اينكه مشكلي پيش اومده .
در ضمن يك پيغام خطا مياد توي سيستم تراي ، چطور ميشه جلوشو گرفت ؟
There ia an IP address conflict with anoder system on the network)
مودمم : TP-Link TD-8811 هست .
ممنون
Last edited by FAR_FA; 08-08-2010 at 22:43.
خوب من هم همنطور که گفتم 0 و 35 رو وارد میکنم ولی بعد از کانفینگ کانکت نمیشه![]()
سرعت اينترنت رو چطور تست ميكنن . من تو سايت speedtest.net كه ميرم همه جاي دنيا هستش الا ايران .
برای من وقتی که سیستم در حال انتقال داده باشه هم چراغ adsl و هم lan چشمک میزنه. این طبیعیه درست مثل چراغ دی وی دی رایتر که مدام چشمک میزنه
کسی نیست به من کمک کنه؟![]()
این کار رو کردم و بعد تونستم هم از طریق pppeo و هم از طریق بریج وصل شم. ولی باز با خاموش کردن مودم همه ی تنظیمات میپره.
مودم من asus am604 هست
ADSL در تمام حالات روشنه ، چه با دانلود و چه بدون دانلود . ولي چراغ LAN حتي ديسكانكت ميشم
باز به چشمك زدنش ادامه ميده . در اين حالت فكر نكنم اطلاعاتي رد و بدل بشه .
ممكنه سيمكشي داخل ساختمان موردي داشته باشه ؟
Last edited by FAR_FA; 09-08-2010 at 11:53.
به قسمت Local Area از مسیر : Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center برید.
روی Local area کلیک کرده و بقیه مراحل رو مطابق زیر برید:
IP Address / Default gatewayرو مطابق شکل بالا (داخل کادر قرمز) وارد کنید . در قسمت DNS چیزی وارد نکنید چون هر ISP دی ان اس های منحصر به فردی داره. OK رو بزنید و خارج بشید.
بعد از این کار برای ست کردن DNS ها به تاپیک:
بهترین DNS Server برای افزایش سرعت مرور وب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراجعه کنید و مراحل رو مطابق راهنما انجام بدید و طبق راهنما DNS ها رو در مسیر خودش قرار بدید.
اولا باید نرم افزار فلش مربوط به مرورگرتون نصب باشه. بعد وقتی وارد سایت می شین صبر کنید تا صفحه کاملا لود بشه و نقشه ظاهر بشه همون طور که می دونید برای تست سرعت اینترنت باید نزدیکترین سرور رو انتخاب کنیم تا نتایج تست با واقعیت نزدیکتر باشه برای تهران سرور باکو بهترین سرور هست که علامت هرم مانند اون در قسمت شمال غربی ایران نزدیک دریای خزر هست. روی اون کلیک می کنید تا تست انجام بشه.
Last edited by mehrdad38; 09-08-2010 at 12:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)