تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 859 از 1137 اولاول ... 359759809849855856857858859860861862863869909959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,581 به 8,590 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هم درسنامه هاش هم تست های همگامان بخش های اضافه زیاد دارن . مخصوصا تست های تالیفیش سبکی رو دنبال میکنن که تا حالا در هیچ کنکوری نیومدن
    تستشو قبول دارم که توش سوالای خلاقانه داره اما درسنامشو نه
    یکم کم لطفی میکنید نسبت به این کتاب،اول کتابو اگه ببینید متوجه میشین که چن نفر از نفرات برتر کنکور پاشو امضاء انداختن
    اکثر بچه هایی که سال پیش این کتابو خوندن و کنکور دادن میتونن درمورد تاثیر گذاری این کتاب شهادت بدن هرچند منم قبول دارم بعضی جاها بیراهه زده

2. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

[/COLOR]
    نه داداش من
    سبک جواب دادن به سوالای نهایی و تستی خیلی فرق میکنه
    تو سوالای تستی از نکات خلاصه و راههای به اصطلاح تستی هم استفاده میشه که نمیشه تو جواب دادن به سوالات تشریحی استفاده کرد چون هر مرحله از جواب نمره داره دوست من[/QUOTE]

من که نگفتم با راه حل تستی حل کنه
    سوالات تستی رو با راه حل های تشریحی هم میشه حل کرد

4. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

]من که نگفتم با راه حل تستی حل کنه
    سوالات تستی رو با راه حل های تشریحی هم میشه حل کرد
    صد البته شما درس میگی اما خوب طبیعتا جواب همه سوالاتو که ایشون بلد نیس،که اگه بود نیازی به کتب کمک آموزشی نیس پس باید حتما به پاسخنامه این کتابا مراجعه بشه،بعد اینکه اصلا خود ناشرین این کتاباهم تو مقدمشون ذکر میکنن که این کتاب مخصوص کنکور هس یا ...

6. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون از دوستان ولی من اصلا قصد شرکت در کنکور را ندارم و همین حسابان را اگه نمره بیارم و دیپلم بگیرم ترک تحصیل میکنم
    حالا به نظرتون بین گاج سفید (درسنامش) و دروس طلایی و خیلی سبز کدومو بگیرم؟
    میخوام ساده توضیح داده باشه این نشر الگو خوب درس داده ولی خوب توضیح نداده مثلا من باید نیم ساعته رویه یک مسئله فکر کنم که چجوری حل شده ولی مثلا اگه یک توضیح کوچیک داده بود راحت یاد میگرفتم

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از دوستان ولی من اصلا قصد شرکت در کنکور را ندارم و همین حسابان را اگه نمره بیارم و دیپلم بگیرم ترک تحصیل میکنم
    حالا به نظرتون بین گاج سفید (درسنامش) و دروس طلایی و خیلی سبز کدومو بگیرم؟
    میخوام ساده توضیح داده باشه این نشر الگو خوب درس داده ولی خوب توضیح نداده مثلا من باید نیم ساعته رویه یک مسئله فکر کنم که چجوری حل شده ولی مثلا اگه یک توضیح کوچیک داده بود راحت یاد میگرفتم
    متاسفانه تو ریاضیات بااین مشکل روبه رو ایم دیگه
    شما از نشر الگو که به نظر بعضیها زیادی توضیح داده راضی نیستی و میگی توضیش کافی نیس ،بقیه که دیگه جای خود دارد...
    این کتابا همشون خوب بودن اما اونجوری که شما میخوای بعید میدونم به کارت بیاد
    بازم اون کتابی که دوستمون معرفی کرده(دروس طلایی)یه نگا بندا شاید خوشت بیاد،من ندیدم

9. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ادبیات میتونی از کتابای خیلی سبز استفاده کنی،واس هرمقطع یه کتاب داره و کلا کتاب خوبیه،همه نوع تستی توش هس،کلا یه چن سالیه اکثر انتشاراتیا کتاب تستیشونو (البته تو ادبیات)براساس همون تقسیم بندی کنکوری،چینش میکنن،مثلا یه قسمت تستای قرابت،یه قسمت تستای املا و ...
    کلک هم هست،البته کتاب تستش،اینم خوبه.خودت جفتشو ببین کدومو بیشتر میپسندی

عربیم والا بجز گاج سفید کتابیو ندیدم،کتاب خوبیه اما دقیق اونجوری که میخوای بصورت موضوعی نیس
    از عربی خیلی سبزم تعریف میشه(کتاب تستش،که با فوت و فن فرق میکنه)،ندیدم خودم از نزدیک ولی تعریفشو شنیدم

تو هر درس واس این حداقل دوتا کتاب معرفی میکنم که دوستان حتما قبل خرید خودشون کتابارو مجبور بشن نگا کنن،خدایی نکرده یه موقع براساس حرف من نرن خرید کننو بعد ببینن از سبک کتاب خوششون نمیاد
    پس خواهشن دوستان فقط براساس نظر من و یا بقیه دوستان کتابیو نخرن،خودشونم حتما بررسی کنن که مبادا پولشون هدر بره
    اینا همش مال گاج هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

متاسفانه تو ریاضیات بااین مشکل روبه رو ایم دیگه
    شما از نشر الگو که به نظر بعضیها زیادی توضیح داده راضی نیستی و میگی توضیش کافی نیس ،بقیه که دیگه جای خود دارد...
    این کتابا همشون خوب بودن اما اونجوری که شما میخوای بعید میدونم به کارت بیاد
    بازم اون کتابی که دوستمون معرفی کرده(دروس طلایی)یه نگا بندا شاید خوشت بیاد،من ندیدم
    سیدی آموزش تصویری حسابان نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه ها سلام.
    یه سوال فوری
    کتب درسی عمومی کدوما و چقد تغییر کردن (کنکور 91 نسبت به 90) ؟کدوماش لازمه کتاب جدید بخرم؟
    دین و زندگی انتشارات همگامان ویرایش مرداد 90 اومده مثل اینکه؟چه تغییراتی کرده؟فقط تستای جدیدتر اضافه شده یا اینکه کتاب درسی تغییر کرده و اینم ویرایش شده؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چی دوست من؟
    من هر کتابو گفتم اسم انتشاراتشم گفتم
    کجا ناواضحه؟بگو تا بگم

سیدی آموزش تصویری حسابان نیست؟
    والا من جسته گریخته چیزایی شنیدم اما هیچوقت ندیدم مثلا غالب بچه ها از این سی دی ها تعریف کنن
    خو اگه کتاب بهت کمک نمیکنه و امکان و بودجشو داری برو کلاس ثبت نام کن

بچه ها سلام.
    یه سوال فوری
    کتب درسی عمومی کدوما و چقد تغییر کردن (کنکور 91 نسبت به 90) ؟کدوماش لازمه کتاب جدید بخرم؟
    دین و زندگی انتشارات همگامان ویرایش مرداد 90 اومده مثل اینکه؟چه تغییراتی کرده؟فقط تستای جدیدتر اضافه شده یا اینکه کتاب درسی تغییر کرده و اینم ویرایش شده؟
    ممنون.
    تا اونجایی که من اطلاع دارم کتابای عمومی تغییری نکردن،پس کتب کمک آموزشیم تغییری نمیکنه مگر اضافه کردن تستی و یا شاید رفع کردن اشکالات ویراستاری و ...

14. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این ریاضی و حسابان من گیر نیاوردم ببینم چه تغییری کرده میخواستم بدونم که فقط قسمتی حذف شده یا قسمتی اضافه شده اگه فقط حذف شده باشه () میشه جزوه های قبلی رو خوند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •