ممنون دوست عزیز...
ولی من آموزشی پیدا نکردم!
میشه آموزششم بذاری؟
بینهایت ممنون/![]()
ممنون دوست عزیز...
ولی من آموزشی پیدا نکردم!
میشه آموزششم بذاری؟
بینهایت ممنون/![]()
سلام
من مجدداً pes2009 را نصب كردم حوصله پچ و مچ ga و .. را ندارم فقط يك پچ يا آپشن فايل براي نقل و انتقالات نيم فصل 2008-2009 و تابستان بذاريد.ممنون
حتماً خريد هاي رئال هم توش باشه.
سلام دوست عزیز
این هم اموزشش
این هم لینک اون پیج :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید![]()
ایمان جان این پچ این پست :
باید همشو دانلود کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی اول 1.40 دانلود کنمو نصب کنم بعد پچ شما رو ؟
دیگه چیزی نیاز نیست ؟
پچ شما که گفتی کل بازی رو تمام لایسنس میکنه چلسی و اوساسونا و از این جور تیما که توی بازی اسم fake دارندو اضافه میکنه دیگه ؟
آرمين هستم دوست خوبم.
بله اونها رو دانلود كني بازي به صورت لايسنس شده در مياد. لايسنس كه نميشه لايسنس رو كونامي انجام ميده وا به حالتي درش مياريم كه انگار لايسنس شده. مشكلي بود من در خدمتم چنانچه پچ 1.40 نصب نشد از Install Original كه مرتضي جان گذاشتند استفاده كن بعد پچ رو نصب كن چنانچه بازيت نصبش اورجينال نباشه پچ نصب نميشه
کیت لیورپول که دوست عزیزم krauser گفتن مشکل داره این کیت جدید :
کیت رئال مادرید نیز (که این کیت کیتهای جدا برای چمپیونز لیگ داره) : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: دانلود
کیت والنسیا 09/10 به درخواست krauser
کیت سویا باز هم به درخواست krauser که متاسفانه هرچی گشتم کیت فصل 2009/2010 رو پیدا نکردم و کیتی رو که خودم داشتم آپ کردم
مرسي خوب از بابت كيت ها ولي اي كاش كيت والنسيا رو ميشد يه جوري گير آورد. مال سويا انگار دستكاري شده نه؟
راستي اون روز اون اتفاق افتاده بود واسه كيت ليورپول درست شده الان.
به هر حال بابت همه كيت ها ممنون و متشكر دوست من
تغيير جهت لازم نيست.فقط جهت حركت رو بگيريد (سرعت رو نبايد گرفت) بعد تند تند L1 رو بزنيد.با بازيكنان تكنيكي بهتر جواب ميده.
ايني كه شما ميگيد بادي فينت هست. اتفاقا درست هم گفتيد تنها راه انداختن توپ به جلو بدون استفاده از حركت مورب همين هست. با اين كه اين روش رو امتحان كردم اما چون زياداستفاده نمي كنم ازش به فكر خودم نرسيد.
یه روش هست که وقتی دفاع رو جا میزارید خیلی بدرد میخوره نمیدونم کسی بلده یا نه ولی خیلی دنبال یاد گرفتنشم
توپ رو 3برابر حالتی که mohammad_87 گفت جلو میندازه
من اینکارو فقط از بازیکنای حریف دیدم : (
پ.ن : ببخشید میشه آموزش این برنامه ی Pro-Evo رو بزارید ؟
Last edited by aRThaS_08; 11-07-2009 at 19:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)