تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 859 از 1138 اولاول ... 359759809849855856857858859860861862863869909959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,581 به 8,590 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر دوستان و اساتید بزرگوار
    نوا من شیشه بالا براش از کار افتاده.فیوز داخل کاپوت و چراغ سقف داخل سالمه
    سیمش از کجا اومده؟؟
    این احتمال هست که به دلیل نارسایی الکتریکی در جعبه فیوز، برق به کلید فرمان سمت راننده نمیرسه و در ادامه بقیه هم از کار افتاده باشن.

فیوز بالا سمت چپ " PWR " مربوط به برق شیشه بالابر هست که به کلید اصلی درب راننده وصل میشه. با تست لامپ چک کنید آیا برق در دو سمت سر فیوز وجود داره یا نه، اگر در یک سمت برق بود و در سمت دیگه خیر، پس رسانایی دو سر فیوز از بین رفته و یا فیوز سوخته که باید فیوز را باز کنید و محل کنتاکتها را تمیز کیند و یا فیوز سوخته را تعویض کنید.
    اگر کلا برق در هیچکدام نبود، باید مسیر سیمکشی را دنبال کنید تا به مبدا اصلی برسید ( در نقشه برق نوا که احتمالا مشکل تا اینجا نمیرسه)

اگر هم فیوز و کنتاکتها سالم بودن پس دنبال ایراد در سوئیچ اصلی 4تایی درب راننده بگردید که بیشتر بخاطر فرسودگی و خال زدن کنتاکتها ممکنه رسانایی خوبی نداشته باشن.

2. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جناب medizool عزیز علاوه به مواردی که علی اقا گفتن ، یک رله هم زیر داشبورد و حدودا" بالای پدال ترمز دستی هست که به شیشه بالابر مربوطه، شاید زانوتون به اون برخورد کرده و سوکتش شل شده باشه بنابراین چک کردنش ضرر نداره.
    ---------------------------------------------
    همونطور که گفتم بالاخره یک دست رینگ اسپرت خریداری کردم، رینگها سایز 15 با پهنای 7 بودن و 4 حلقه لاستیک هم روشون بود، رینگها سفید بودند بنابراین اولین کاری که کردم تمیزکاری بود و بعد با رنگ مشکی مات رنگ امیزی شدند:

قسمتهای ظاهری ترمز جلو وعقب هم به رنگ قرمز در اومد:

و در نهایت رینگها رفت زیر ماشین:

البته رینگها فاقد کاپ وسط هستن که با یه تابلو سازی و با یه ریخته گری صحبت کردم و بزودی کاپ مناسب رو براشون خواهم ساخت
    در کنار رینگهای جدید، دودی کردن شیشه ها و چند کار دیگه هم در حال انجامه تا رخ ماشین کاملا اسپرت و خشن بشه
    سوالی در مورد صدا و سیستم اگزوز:
    دوستان با انباری وسط اگزوز مشکل دارم مخصوصا هنگام رد شدن از درب ورودی خونه ، انباری به چارچوب درب گیر میکنه، این مشکل اینقدر ادامه پیدا کرده تا انباری سوراخ شده
    راستش میخوام انباری رو بردارم و جاش یه تیکه لوله بذارم و انباری عقبی رو بیوکی (خروجی دوبل) بندازم، به نظرتون صداش ازار دهنده نمیشه؟
    استفاده از اگزوز اسپرت چطوره؟

4. 7 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رینگهای زیبایی گرفتین، و با رنگ ماشین هم هماهنگی خیلی خوبی داره.
    برای وسط اونها هم شاید اگر کمی توی لوکس فروشها بگردید چیز مناسبی پیدا بشه. البته اگر برای سوار کردن نیاز به اتصال محکم داشت، شاید بد نباشه از چسب آکواریم استفاده کنید که با مقدار کم و جزئی، خیلی خوب و محکم میتونه کاپها را نگه داره و چون لاستیکها تیوپلس هستن به این راحتی پنچر نمیشه که نیاز به بازکردن چرخ باشه و در صورت لزوم دوباره با مقدار کمی چسب محکم میچسبه.
    نمونه های خیلی زیبایی در آمریکا برای فروش هست که اگر امکان فرستادن وجود داشته باشه ( ظاهرا بزودی بهانه تحریم هم برداشته میشه) جذابیت خاصی به ماشین میده.

در مورد اگزوز، تا جایی که من دیدم و تجربه داشتم، بیشتر نمونه های 8 سیلندر فقط یک انبار عقب دارن و با همان یک انبار صدای خیلی نرم و دلنشینی تولید میشه که بیشتر از خود موتور هست تا فرم اگزوز. بعضی نمونه های 2 انباره هم هست که برای هر خروجی یک انبار جداگانه نصب شده.

اینها نمونه هایی از اگزوز 8 سیلندر شورلت هست که روی انواع 8 سیلندرهای دهه 60 تا 80 سوار شده ( با کمی تغییرات جزئی) و با توجه به قدرت کمتر 6 سیلندر و خروجی کمتر ، به نظرم تغییر بدی توی صدا ایجاد نمیشه که برعکس هم از نظر صدا و هم ظاهری زیباتر خواهد شد.

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سنسور دمای بحرانی TEMP از وقتی که ماشین را خریدم روش نبود و جای اون را با برنج کور کردن میخواستم این سنسور را راهندازی کنم توی نت این سنسور را این طور تشریح کرده
    این سنسور برای ایجاد ایمنی بالاتر نصب می شود و همانطور که از اسم آن مشخص است در دمای 120 درجه (با تلرانس 2 درجه) دو صفحه آن مانند یک کلید به هم می چسپند.یک صفحه بدنه بوده و پلیت دیگر توسط سیم به سر سنسور و از آنجا به پشت نمایشگر داشبورد برای اخطار به راننده چراغ دما روشن میشود
    اگر راننده در این شرایط اصرار به رانندگی کند واشر سر سیلندر و سپس سر سیلندر سوخته یا حد اقل تاب بر می دارد و ممکن است باعث چسپیدن رینگ و پیستون ها و مشکلات عدیده دیگر شود
    - دوتا سوال برام پیش آمده ممنون میشم اساتید مثل همیشه راهنماییم کنند

- این سنسور از اسمش پیداست ایطور به نظر میاد فقط زمانی که دمای سر سیلندر به 120 درجه برسه فعال میشه منظورم اینکه اگر وقتی ماشین روشنه این سنسور را باز کنیم آب بیرون نمیزنه ؟
    به نظر شما این طور هستش ؟

- جای سنسور را با برنج کور کردن باید با پیک به مدت 2 الی 3 دقیقه اون قسمت حرارت داده تا برنج ذوب بشه به نظر شما این حرارت در این بازه زمانی کم مشکلی برای سر سیلندر بوجود میاره ؟
    هنگام ذوب کردن امکان داره مقداری گدازه داخل نشیمنگاه سنسور بریزه که امکان در آوردنش نیست شما تصویر برش خورده سرسیلندر را دارید تا ببینیم اون قسمت بن بسته یا به جایی متصل هستش؟

Last edited by kcnc; 04-01-2016 at 06:31.

8. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شاید نیاز نباشه که کاملا ذوب بشه و با مقداری گرم کردن راحتتر باز بشه. جایی برای درگیر شدن سر آچار دوسو یا چهار سو نداره؟
    اگر هست که فکر میکنم با مقداری گرم کردن و استفاده از آچار راحت باز بشه و اگر نه، باید شیاری برای این کار ایجاد کنید( مثلا با استفاده از اره آهن بر و یا سوهان کوچک که قابلیت مانور دادن در این محل داشته باشید)
    اگر با این روش باز نشد، استفاده از چپگرد هم ایده خوبی هست که مسلما شما توی این قسمت وارد هستید، و البته با هر روشی که خواستید باز کنید، مقداری گرم کردن و ایجاد انبساط میتونه به باز شدن بهتر و راحت کمک بکنه.
    محل این سنسور در مسیر جریان آب موتور قرار داره( درست مثل سنسور نشانگر حرارت) و مسلما با باز کردن اون آب به بیرون میریزه، منتها اگر موتور سرد باشه و درب رادیاتور هم بسته، این مقدار آب کم هست. ( اگر قصد گرم کردن داشتید سعی کنید قبلا موتور کمی گرم بشه تا احیانا بخاطر تفاوت دمای زیاد سرسیلندر و حرارت شعله، ترک نخوره)

با توجه به اینکه اشاره شده در دمای 120 درجه چراغ اخطار روشن میشه، بنابراین میشه نتیجه گرفت اگر دمای کار موتور روی 95 یا 100 و یا کمی بیشتر باشه، موردی نداره. به نظر شما همینه یا اینکه صرفا 120 درجه را نهایت کار به حساب آورده اما باید نهایتا دما را در حد و مرز ریز 100 درجه نگه داشت؟

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام دوستان
    حدود دو ماه پیش سر کار بودم، هرچی استارت زدم روشن شد من هم دست به کاپوت نزدم، نیم ساعت دیگه برگشتم پیش ماشین استارت زدم روشن شد، ماشین را آوردم خونه، یه ساعت بعد استارت زدم استارت زدم باز روشن نشد، بعد از معاینه دیدم پمپ بنزین که تقریبا نو است به خوبی کنار میکند اما پیاله ی کاربرات خالی است، کاربرات را باز کردم متوجه ایرادی ماشین نشدم کاربرات را بستم استارت زدم روشن شد.
    تا اینکه دیروز دوباره ماشین را روشن کردم، سه ثانیه بعد خاموش شد و بعدش باز روشن شد، کوچه را بسته بودم کمی خجالت کشیدم که روشن نمیشه باز حدسم رفت رو بنزین، سریع درب هواکش را باز کردم دیدم پمپ شتاب بنزین را به داخل کاربرات تزریق نمیکند، مقداری تینر 1000 دم دست داشتم، 10 بیست سی سی داخل گلویی کاربرات ریختم کاربرات و کاپوت را بستم، استارت زدم روشن شد ، دیگه چند بار دیگه که ماشین را این ور و اون ور بردم مشکلی نداشت.
    ضمن پوزش بخاطر این داستان بلند، ایراد، چی میتونه باشه؟

کلا من از ماشین مانند موتور سیکلت استفاده میکنم، مصرفش هم زیاده حدود بیست.

12. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مبارک باشه اقا مصطفی رینگها زیبا هستن.ساخت کجا هستند و مربوط به چه ماشینی بودن؟..... در مورد مهره اب روی سرسیلندر شاید با کمک اسپری wd40. و یا روغن ترمز بشه بازش کرد و نیاز به حرارت دادن نباشه.به نظرم اگر حرارت هواگاز روی کار بهش نزنید بهتر باشه چون دمایی در حدود ۴۰۰ درجه یا بیشتر ایجاد میکنه و فکر میکنم حداقل واشر سرسیلندر اسیب ببینه.اغلب نواها قسمت اچار خور مهره ابشون هرز با شکسته شده و این موضوع شایع هست.به نظرم اگر نشت اب نداره و با روشهای معمول باز نمیشه میتونید باز کردنش رو در زمانی بعد انجام بدید مثل زمان سرویس سرسیلندر.چون به نظرم اونقدرها هم نقش کلیدی نداره و اگر امپر اب خوبی نصب کرده باشید. خودش کفایت میکنه........

14. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا حمید گرامی
    حتما مسیر رسیدن بنزین تا کاربراتور را کامل چک کنید.
    اگر از سلامت پمپ بنزین مطمئن هستید، فیلترهای بنزین، بخصوص فیلتر نافی ( که در دهانه ورودی کاربرات قرار داره) را از نظر تمیز بودن چک کنید.
    سوزن شناور احتمالا مشکل داره و ممکنه گاهی گیر بکنه و بنزین به داخل پیاله نریزه، شناور هم ممکنه حرکت آزادانه ای نداشته باشه.
    معمولا نرسیدن بنزین و یا کم بودن مقدار بنزین در پیاله از همین چند مورد هست.

در مورد مصرف هم تنظیم نسبت فاصله سوزن و ژیگلور خیلی اهمیت داره. منظور از تنظیم، اندازه فاصله پایه نگهدارنده سوزن نسبت به لبه پیاله بنزین هست که در نهایت با این تنظیم، مقدار فاصله سوزن نسبت به ژیگلور تعیین میشه.
    این مقدار را در حد 1mm کمتر کنید و نتیجه را بررسی و در صورت نیاز بازهم کمتر کنید، تا به نتیجه دلخواه برسید، ولی مقدار شتاب و قدرت نباید کم بشه ، همینطور وضعیت روشن شدن و حرارت موتور.
    سایزهای متفاوتی برای سوزن و ژیگلور کاربراتور وجود داره که با توجه به تجاربی که داشتم چندان تاثیر خاصی توی مقدار مصرف نداره، اگر به درستی و به اندازه مناسب تنظیم شده باشن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مدتی بود داشتم عکس های قبل و بعد بازسازی رو چک می کردم متوجه شدم که احتمالا به علت استفاده نشدن و فشرده شدن فنر و بوش فنر ها ارتفاع جلو پایین اومده حالا می خوام بدم برام منجیت بزارن زیرش - بیوک قبلی دادم تفلون تراشیدن خوب اومد بالا ولی یکم خشک شد - بهم گفتن به علت همین تفلون و باید منجیت بزاری زیرش - حالا 2 تا سوال از اساتید آیا راه دیگه ای غیر از تعویض فنر لول هم هست و اینکه ارتفاع فابریک عقب و جلو جقدر باید باشه.

در ضمن در سفری 400 کیلومتری به بوشهر مصرف رو با کارتر کوادراجت تست کردم در جاده (البته کوهستانی و سر بالایی هم داره ) 13.4 بود و بسیار راضی بودم فقط 3 تا مشکل داشتم :
    1- با توجه به اینکه لاستیک دور در رو همه نو کردم و مارک مترو گرفتم که خیلی خوب فیت و نصب شد اما از در شاگرد صدای باد تو سرعت بالای 100 تا می یومد خودم حدسم لاستیک شیشه در هست اما ظاهرا سالم بود اما خیلی خشک !
    2- صدای موتور خیلی زیاد میاد تو نمی دونم از تاب خفیفه گاردانه یا خمره وسط - خمره آخر رو نو کردم - یادمه پروانه رو هم که حذف کرده بودم باز صدای موتور می یومد تو - تمام نمد های سینه اتاق و کف که 3 لایه هستن موجوده و حتی خودم یک لایه نمد نازک هم اضاف کردم اما خیلی فرقی نکرد.
    3-کاربرات از سکون تا تاپ اسپید عالی و پر شتاب هست اما در موقع معکوس صدای وووره رو می ده و دنده رو معکوس می ده اما هیچ تغییری تو شتاب و سرعت ایجاد نمی شه - کپ نمی کنه فقط ثابت می مونه اما اگر یکم گاز رو شل کنم به دنده بعد می ره و باز دور می گیره - خودم حدسم رو تنظیم نبودن و دردسرهای خوروندن سیم سبقت به این مدل کاربراته ولی گفتم شاید تنظیم نبودن 2 تا شناور هم تاثیر داشته باشه - چون تو سر بالایی رمپ شرکت که می خوام بیام بالا و تقریبا شیبش زیاده به حدی که اگر یواش نیام سپر عقب گیر می کنه به زمین - در این حالت وقتی می خوام برم بالا ماشین لنگ کی زنه مثل اینکه بنرین قطع می شه و یک هویی دوباره می پاشه که این مسئله از کم بودن بنزین تو شناور هاست .

18. 2 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

محمد جان به گفته صاحبش رینگها ساخت امریکا هستند، توی بررسی که کردم فقط تاریخ تولیدشون رو در انحنای داخلیشون دیدم که سال 1997 بود و کشور سازنده احتمالا در قسمت زیر لاستیکها حک شده و مشخص نبود.
    من روی یک نوای سفید دیدم و همونجا رینگها و قالپاقهام رو دادم و مبلغی سر دادم و اینا رو گرفتم.
    -------------------------------
    اردوان جان درباره این چند موردی که گفتی دوستان میان نظر میدن فقط من درباره انباری وسط اگزوز بگم که واقعا توی بیصدایی ماشین خیلی نقش داره، من کف رو عایق کردم و لاستیک دور شیشه و دربها هم نو هست و کلا صدای داخل اتاق قابل قبول بود تا اینکه انباری وسط دچار مشکل شد، حالا از اونی که فکر میکردم توی کابین صدای بیشتری میاد، فکر میکنم بخاطر اینکه در نزدیکی سوراخ سیم دسته دنده به گیربکس هست اینقدر موثره.

20. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •