شما ریاضی 1 داری؟ ریاضی 1 که امتحانش تموم شد رفت که؟ ما هم امتحان دادیم و از 7 نمره تستی 2.5 شدیم. گند زدیم رفت.
شما ریاضی 1 داری؟ ریاضی 1 که امتحانش تموم شد رفت که؟ ما هم امتحان دادیم و از 7 نمره تستی 2.5 شدیم. گند زدیم رفت.
شما چقدر امتحان داشتی این ترم ؟ چندتا درس برداشتی ؟... همه هم سنگین
برو موفق باشی
آمار و احتمالات مهندسی کسی چیز ی خونده ؟فصل های 1 - 2 - 3 تشریحی داره
امروز دیدم نوشته شرح لمعه امتحانش تو سایت برگذار می شه ! خیلی خوب بود . بهتر می شه پرسش ها رو آنالیز کرد . پر کردن گزینه ها وقتت رو نمیگیره . همینطور پاک کردن و تغییر نظر ! تسلط بیشتری رو زمان داری و رو پرسش ها . ولی اگه بلد نباشی دیوونه می شی پا کامپیوتر ! در کل خوب بود . خوبه همه امتحانا اینطور باشه .
البته امتحانو خوب ندادم در کل
منم امروز آخرین امتحانم رو دادم و راحت شدم تو این 5 ترمی که تو پیام نور بودم تا حالا سوالات به این شکل نامیزوون ندید بودم اکثرا سوالات تشریحی رو از سخت ترین مباحث انتخاب کرده بودن لااقل برای رشته ما که این طوری بود البته مباحث سوالات تستی مثل ترم های گذشته بود
دوست عزیز شرمنده که رک میگم اما این همه نوشتی یه چیز به دردبخور بچه های تاپیک ننوشتی و همش از خودت تعریف کردی...................!![]()
دوستان این تاپیک شده مملو از پست های اسپم! چت روم که نیستش اینجا/لطفا دوستان پستهایی بزارن که قابل استفاده باشه و برطرف کننده مشکلات![]()
لیست دروسي که آزمون آنها در تاریخ ۱9 خرداد ۹۲ به صورت الکترونیکی برگزار می شود .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
flashdesign عزیز بخاطر این مطلب من ازتون عذر میخوام. فقط یه شوخی بود و امیدوارم از من ناراحت نشید.![]()
نه داداش امروز ساعت 2 امتحان داشتم.منم گند زدم رفت
سلام دوستان
کی نتایج تشریحی ها را میزاره توی گلستان
و همین طور کی کارنامه این ترم را میده؟کارنامه نهایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)