یکی از بچه های همین فروم بود خریده بود از سایت!حالا نمیدونم کدوم سایتش!
یکی از بچه های همین فروم بود خریده بود از سایت!حالا نمیدونم کدوم سایتش!
هزارتا سایته!!!!!!!!!!
اما سایت رسمی خود دل فقط واسه ی امریکا میفرستاد
خودت بری رجیستر کنی و سرچ کنی میفهمی
فکر کنم خودش کاستومایز کرده بود پس از سایت دل گرفته!!!
اسم کاربری که من میگم prowler88 هست ازش بپرس ببین چی میگه!
من فردا میخوام برم یکی از دو مدل fw-490 ddb یا fw-490jab را بخرم.موندم این دو مدل چه فرقی دارن؟مغازه ایی که رفتم هر 2 رو داره.این دو مدل هاردهاشون با هم فرق دارن؟
با عرض سلام و خسته نباشيد.ببخشيد من لپ تاپي با قيمتي حد اكثر 500000 تومان مي خواستم بخرم كه مي خواهم هاردش حجمش زياد باشد شما چه لپ تاپي هر مدلي كه باشد رو پيشنهاد ميكنيد؟
با سلام به دوستان،
قصد دارم با 1،700،000 سونی سری SR بگیرم.
برای خرید سونی یا باید از رهجو خرید کنم یا نوتالی
چنتا سوال داشتم...
1- چرا قیمت لپ تاپ های نوتالی در مقایسه با ایران رهجو (با کانفیگ های تقریبا مشابه) اینقدر ارزونترند؟
این ارزونی نوتالی آیا مشکوک نیست؟
2- ممکنه لپ تاپ های ریفر شده یا مشکل دار باشه؟
3- آیا روی گارانتی نوتالی میشه حساب کرد؟
4- اگر از نوتالی خرید کنم بعدا در صورت بروز مشکل میشه از خدمات پس از فروش رهجو استفاده کرد؟
سلام عزيزان . من دارم در مورد xps1340 تحقيق ميكنم . فعلا بحث قيمتش يه خورده برام مشكل ساز شده ، قيمتهاي زير براي مدلهايي با كانفيگ يكسان ارايه شده ، برام جالبه؟ نظر شما چيه ؟ شركت اريس : 1620 سايت زيگورات :1680 نمايندگي زيگورات (فروشگاه سما در پايتخت ) : 1420 گارانتي هاي ديگه : 1450 ؟؟؟ بالاخره كدومش درسته ؟ نظر شما چيه ؟ كسي ميدونه ؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين . اين اختلاف قيمتها عاديه؟ چرا نمايندگي زيگورات با سايتش قيمتش حدود 260 هزار تومن فرقشه؟
آره ولی برای من جالب بود که سایت نوت بوک چک این تست رو روی نمودار آورده و چندتا بالا پایینش رو نشون داده
![]()
نوت بوک های نوتالی مشکل ندارن بالا بودن قیمت ایران رهجو بخاطر اینه که مستقیما زیر نظر سونی هست وتأمین قطعات به صورت مستقیم از سونی هست ولی گارانتی های دیگه این ویژگی رو ندارن راجب نوتالی هم اگه اطلاعات میخوای 1دونه عصر ارتباطات برای این هفته رو بگیر صفحه ی 16 رو بخون گزارش تقریبا کاملی هست![]()
پیدا کردم!
تو همون ورودیه سایت دل کشور رو میتونی انتخاب کنی بعد اگه مثلا ژاپن رو انتخاب کنی کاستومایز کنی برات راحت میفرستن به همین راحتی به همین خوشمزگی!
راستی دلتو خوش نکن ایران مثل همیشه نیست گابون هست ولی ایران نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)