تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 859 از 905 اولاول ... 359759809849855856857858859860861862863869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,581 به 8,590 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام به داداش کپسول آب رو هم عوض کردم و بله در سرعت های بالا هیچ مشکلی ندارم حتی در سربالای های تند هم امپرم از وسط بالا نمیره شاید امپرش درست نمیگه چون چند روز پیش هم بک برق کار هم نظر شما رو گفت ولی من سنسور اب را هم عوض کردم ولی فرقی نکرد اینک بنظرت نمیشه امپرسنج را درست کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام به داداش کپسول آب رو هم عوض کردم و بله در سرعت های بالا هیچ مشکلی ندارم حتی در سربالای های تند هم امپرم از وسط بالا نمیره شاید امپرش درست نمیگه چون چند روز پیش هم بک برق کار هم نظر شما رو گفت ولی من سنسور اب را هم عوض کردم ولی فرقی نکرد اینک بنظرت نمیشه امپرسنج را درست کرد؟
    خوب اولین کار اینه که مطمئن بشی کپسول آب سالمه. درسته که عوض کردی ولی ممکنه از اول خراب باشه یا شاید دوباره خراب شده باشه.
    صبح که ماشین سرده ، قبل روشن کردن آمپر بایستی در پایینترین درجه باشه.
    دومی اینه که مطئن بشی ترموستات به موقع عمل میکنه و راهش اینه که درپوش رادیاتور رو باز کنی و ماشین رو روشن کنی. وقتی که آمپر آب به وسط رسید بایستی توی رادیاتور جریان آب برقرار بشه که از یک سمت آب وارد رادیاتور میشه. این اتفاق قبل اینکه فن روشن بشه بایستی بیافته.

با یه دماسنج دمای آب رو اندازه بگیری و ببینی که چند درجه هست و با چیزی که توی آمپر نشون میده یکی هست یا نه. اینطوری میتونی بفهمی که کپسول آب سالمه یا نه که مجبور نشی یکی دیگه بخری. تست کپسول راه دیگه ای نداره. مگر اینکه عوضش کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام یک دنیا تشکر از راهنمایت داداش گلم باشه من فردا این کارهارو اتجام میدم میگم اگه درپوش رادیاتور باز باشه بعد درجه اب تو وسط برسه چطور جریان هوا مشخص میشه از طرفی من چند وقت پیش همین کارو کردم یه خط مونده به وسط اب رادیاتور سر ریز می شد وقتی گاز می دادم می رفت پایین بعد می امد بالا می ریخت بیرون ترسیدم همه ی اب و ضد یخم از بین بره

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

10

سلام یک دنیا تشکر از راهنمایت داداش گلم باشه من فردا این کارهارو اتجام میدم میگم اگه درپوش رادیاتور باز باشه بعد درجه اب تو وسط برسه چطور جریان هوا مشخص میشه از طرفی من چند وقت پیش همین کارو کردم یه خط مونده به وسط اب رادیاتور سر ریز می شد وقتی گاز می دادم می رفت پایین بعد می امد بالا می ریخت بیرون ترسیدم همه ی اب و ضد یخم از بین بره
    سلام

1- با موتور کاملاً سرد باید مقدار کولانت تا خطmin یا cold در منبع انبساط باشه
    کولانت یعنی مخلوط ضدیخ و آبمقطر
    2- کمبود بیش از حدِ کولانت باعث میشه واترپمپ نتونه در دور موتور کم , کولانت رو در سیستم به گردش دربیاره و درنتیجه حرارت بالا میره و با گاز دادن و لالا رفتن دور موتور , کولانت به گردش درمیاد و سیستم خنک میشه و آمپر پایین میاد
    3- اگر به دلیلی فن کار نکنه , در حالت ایستاده یا حرکت آرام , آمپر بالا میره و با سرعت گرفتنِ خودرو آمپر پایین میاد چون رادیاتور با بادی که بهش میخوره خنک میشه
    4- اتصال بدنه ی منفیِ باتری باعث میشه با روشن کردن چراغها آمپرها به هم بریزه و عددهای غیرواقعی نشون بده
    5- اگه آمپر یهو میره بالا و یهو خودش سریع برمیگرده پایین , این علامت خرابی ترموستات و گیرکردنش هست . باید فوراً عوض بشه
    .
    ===================================
    صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

آره.. اگه درب رادیاتور باز باشه در موقعی که ترموستات باز و بسته میشه آب بیرون میریزه. این مقدار آب در حدود نیم لیتر هست که بیرون میریزه و اکه بتونی با یه سرنگ بزرگ سریع آب رو بکشی به یه حد تعادل میرسه و دیگه بیرون نمیریزه.
    فقط موقعی که داری میبندی بایستی دوباره آب پر کنی.

تقریبا وقتی خط آمپر به وسط میرسه و یا کمی زودتر، ترموستات باز میشه و جریان آب رو داخل رادیاتور میبینی.
    دمای آبی که درجریان هست بایستی در حدود 90 درجه باشه. و احتمالا یک کمی کمتره چون تا میخواد به وسط رادیاتور برسه چند درجه سرد میشه.

اگه تا این مرحله مشکلی نداشتی بایستی اتصال بدنه رو بررسی کنی که خوب با قطب منفی باتری ارتباط داشته باشه.

بایستی خوش بین باشی که تا اینجا مشکل خودش رو نشون بده. چون بعد این احتمالا بایستی به فکر خرابی های سخت تری باشی. مثل مقاومت فن و رله و نهایتا سرسیلندر که بررسی اینها کار شما نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان حدود یه هفته میشه که کولر رو میزنم بوی سوختنی مثل بوی لاستیک میاد توماشین مشکلش از کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

سلام
    مدتیه موقع شتابگیری در دنده یک و دو بین دور موتور 2000 تا 3000 جلوی ماشین خیلی میلرزه و انگار وله و رو هواست
    وقتی سرنشین عقب هم دارم مشکل مقداری تشدید میشه
    به نظرتون چه قسمتهایی مشکل دارن؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    دوستان حدود یه هفته میشه که کولر رو میزنم بوی سوختنی مثل بوی لاستیک میاد توماشین مشکلش از کجاست؟
    احتمالا یه چیزی هست که داغ میشه و باعث ایجاد این بو میشه
    اگر مطمئن هستین وقتی کولر روشن میشه این بو میاد
    به باتری ساز مراجعه کنید

9. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام
    مدتیه موقع شتابگیری در دنده یک و دو بین دور موتور 2000 تا 3000 جلوی ماشین خیلی میلرزه و انگار وله و رو هواست
    وقتی سرنشین عقب هم دارم مشکل مقداری تشدید میشه
    به نظرتون چه قسمتهایی مشکل دارن؟
    لرزها بیشتر به خاطر کلاچه.
    اگه در سرعت خاصی این اتفاق میافته میتونه بخاطر بالانس هم باشه.

ولی اینکه موقع شتابگیری و گاز دادن این اتفاق میافته احتمال خیلی زیاد کلاچه . ولی خوب این فقط یه پیش بینیه ممکنه چیز دیگه هم باشه. مثل شکستن دسته موتور. یا اشکال در جلوبندی و یا هر چیز دیگه ای.

11. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام
    بینید تسمه شل نیست؟
    دستتو نندازی توی موتور.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •