تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 859 از 3745 اولاول ... 35975980984985585685785885986086186286386990995913591859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,581 به 8,590 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

خوشا بحالت داداش مارو که پیچوندن زنگ زده میگه مرکزتون کابل برگردون داره ! فعلا رانژه نمیشه حالا نمیدونم راست میگه یا نه ولی من که اصلا با مخابرات الان هیچ مشکلی نداشتم پس کابل برگردونی در کار نیست !

اوو راست میگید تازه رنگشم عوض شده ! شده نقره ای
    برای من که کلا مخابرات هیچی 2 هفته بود ثبتنام کردم چون خود اون طرف مخابرات نمایند آسیاتک نبود هر چی که سیم میومد به شرکت های خودشون میبستن آخر سر هم من خودم سیم رو پیدا کردمم بازم رانژه نکردن گفتن هر وقت سرمون خلوت شد زنگ زدم به رئیسشون رئیس هم عصبانی شد بهشون گفت کارمو راه انداختن.به همین راحتی نبود.تازه رئیسشون که که بهشون زنگ زد گفت این مشترک از یه شرکت دیگه داشت از این حرفا رئیسشون انصافا مرد خوبی اونم گفت که خود مشترک وقتی سیم رو اورده باید براش رانژه کنین.
    پشت تلفن بهم گفت برو مخابرا از همونجا زنگ بزن من چون راهم دور بود نرفته خودش بهشون زنگ زد.گفت اگه امروز(یعنی همون دیروز)برات رانژه نکردن فردا بهم زنگ بزن من میدونم چیکار کنم.مرکزمون تا ساعت2بیشتر نبودن دیروز تا 2:45به خاطر کار من موندن.
    Last edited by hossein019940; 26-02-2013 at 13:11.

2. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دادش اطلاعاتت غلطه !

همون لینک داتک قسمت نا محدود 1 به 10 رو ملاحظه بفرمایید میبینید : 512 نامحدود = 24576 تومن !!

شرکتای پارس و مخابرات هم همینه تقریباً برای 512 نامحدود 1 به 10 ....

نوین نت هم شد شرکت مثال میزنی ! نوین نت تو شبانه رایگانش مونده ... 4 تا شرکت خوب رو ببینی قیمتاش کمتره ز اونیه که فک میکنی

در ضمن امروز زیرساخت اعلام کرد قیمت هر STM1 رو یک میلیون ارزانتر کرده ..... اینم برای شما که با قیمت برنج و لوبیا و روغن مقایسه میکنی

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

5. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دادش اطلاعاتت غلطه !

همون لینک داتک قسمت نا محدود 1 به 10 رو ملاحظه بفرمایید میبینید : 512 نامحدود = 24576 تومن !!

نوین نت هم شد شرکت مثال میزنی ! نوین نت تو شبانه رایگانش مونده ... 4 تا شرکت خوب رو ببینی قیمتاش کمتره ز اونیه که فک میکنی

در ضمن امروز زیرساخت اعلام کرد قیمت هر STM1 رو یک میلیون ارزانتر کرده ..... اینم برای شما که با قیمت برنج و لوبیا و روغن مقایسه میکنی
    ای بابا 1 به 10 که همون مخابرات هست خودش زیرش هم نوشته خوندید:

به عنوان مثال مشترک سرویس۱۲۸ کیلو بیت در ثانیه که نسبت اشتراک سرویس آن، یک به ده تعیین و تعریف شده باشد حداقل۱/۵ کیلوبایت در ثانیه از خدمات بهره مند خواهد شد.

یعنی این یعنی 40 تومان میدید سرعت شما هم 5 6 کیلو بایت هست؟

اشتبه همین هست دیگه

اسیاتک برنزی و طلایی داره من با طلایی هاش مقایسه میکنم

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دادش اطلاعاتت غلطه !

در تایید حرف میثم جان ،شرکتی مثل نوین نت و..... رو اصلا نباید شرکت حساب کرد ،به قیمتهای مخابرات تهران و مخابرات شهرهای دیگه که نامحدود میدن توجه کن قیمتها رو بالا نبردن یا شایدم هنوز قیمتها رو بالا نبردن
    حالا فعلا باید منتظر بود تا بقیه شرکتها تغییر بدن بعد اون موقع مقایسه کنیم

8. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ای بابا 1 به 10 که همون مخابرات هست خودش زیرش هم نوشته خوندید:

به عنوان مثال مشترک سرویس۱۲۸ کیلو بیت در ثانیه که نسبت اشتراک سرویس آن، یک به ده تعیین و تعریف شده باشد حداقل۱/۵ کیلوبایت در ثانیه از خدمات بهره مند خواهد شد.

یعنی این یعنی 40 تومان میدید سرعت شما هم 1 2 کیلو بایت هست؟

اشتبه همین هست دیگه

اسیاتک برنزی و طلایی داره من با طلایی هاش مقایسه میکنم
    شما اشتباه میکنی داری با طلای مقایسه میکنی چون جواب بهنام رو دادی که داشت از گرونی سرویسای برنزی انتقاد میکرد!

اسیاتک برنزی ها رو عوض کرده !

در ضمن سرویسهای 1 به 10 هم در داتک هم مخابرات و .... برای 512 سرعتی بین 60-65 رو میدن کاملاً تست شده توسط خودم! (مخابرات-داتک-پارس آنلاین؛ این سه تا رو من خودم با چشم خودم 1 به 10 هاشون رو خونه کاربرا دیدم)

قیمتاشونم همون 22 -23 تومنه برای 512 !! (باسرعت 60-65) ......

10. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

شما اشتباه میکنی داری با طلای مقایسه میکنی چون جواب بهنام رو دادی که داشت از گرونی سرویسای برنزی انتقاد میکرد!

اسیاتک برنزی ها رو عوض کرده !

در ضمن سرویسهای 1 به 10 هم در داتک هم مخابرات و .... برای 512 سرعتی بین 60-65 رو میدن کاملاً تست شده توسط خودم! (مخابرات-داتک-پارس آنلاین؛ این سه تا رو من خودم با چشم خودم 1 به 10 هاشون رو خونه کاربرا دیدم)

قیمتاشونم همون 22 -23 تومنه برای 512 !! (باسرعت 60-65) ......
    اهان برنزی ها رو اوکی

12. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با این افزایش قیمتهای سرویس های نامحدود همه حجمی میگرن و آخرش هم به ضرر حجمی ها میشه(افت سرعت زیاد تو ساعت رایگان حجمی ) ،آسیاتک قیمتهای نامحدودش خوب اما الان اصلا به صرفه نیست نامحدود بگیریم
    دقیقا هدف همین بوده ! که یا بیان حجمی رو به فنا بدن و حجم بخرن یا اینکه نامحدود بمونم و پول بیشتری نثار جیبشون کنن !

14. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

تا من اومدم از این شرکت بگیرم شانس ما گران کرد دیگه چی میشه کرد همین روزهاست که پارس آنلاین هم تغیر قیمت بده
    Last edited by amir1024; 26-02-2013 at 14:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با این وضع تورم معلوم بود که گرون میکنن واسه همین هم 20 روز پیش 1 ساله 512 برنزی زدیم تو رگ!!!!!
    فقط یه سوال این نقره ای همون برنزیه؟؟منظورم اینه با همون سرعت برنزی هست؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •