سلام
جواب 1 و 2:
برای ارجاع دادن باید از insert footnote از بخش reference (نوار بالای ورد) استفاده کنید، خودش به صورت خودکار شماره میزنه و پایین صفحه جا میده برای توضیح
جواب 4:
همین صفحه و صفحه پیش دوستان کامل این مورد رو توضیح دادن.
موفق باشید
سلام
جواب 1 و 2:
برای ارجاع دادن باید از insert footnote از بخش reference (نوار بالای ورد) استفاده کنید، خودش به صورت خودکار شماره میزنه و پایین صفحه جا میده برای توضیح
جواب 4:
همین صفحه و صفحه پیش دوستان کامل این مورد رو توضیح دادن.
موفق باشید
نمیدونم دقیقا منظورتون از فارسی کردن چیه؟
آلت شیفت کیبرد زبان رو از انگلیسی به فارسی و یا بالعکس تغییر میده...
از توی control panel هم بخش language ببین persian انتخاب شده یا نه..
دوستان بنده یه متنی دارم که به این صورت در اومده ...پایان نامه امه که فارسی هاش خرچنگ قورباقه شده ولی انگلیسی هاش سر جاشه ...کسی میتونه کمکی کنه؟
یه مقدار از متن رو واستون میزارم حجمش چند کیلو بایت بیشتر نیست...تشکر از دوستان عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از option بعد language زیر کادر اولی قسمت انتخاب زبان داره بعد زبان فارسی اضافه کردی بعد اگه فایل نصبی نداشتی روی not install میزنی تا بره سایت Microsoft فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نصبش میکنی بقیه تنظیماتم که خودت بلدین تو همون کادر زیان فارسی بالاتر از انگلیسی میزاری تا زبان ورد فارسی کنه
سلام. من می خوام برای ارجاع از قسمت refrence استفاده کنم اما همه گزینه هاش غیرفعاله. می خوام بدونم چرا اینطوره و چطور می تونم فعالش کنم. باید نرم افزار خاصی نصب کنم؟ گزینه خاصی باید فعال بشه؟
متشکرم
سلام.متن رو دیدم.کاملا بهم ریخته.احتمال میدم Corrupt شده باشه.چون متون فارسی کاملا قیافشون عوض شده.اگر تونستین با همون نرم افزاری که نوشتین باز کنین و چک کنین.هر چند بعید میدونم حل بشه.
دوست من در حالت عادی هیچ مشکلی نداره و حداقل واسه من گزینه هاش فعاله.اگر حل نشد نرم افزارتونو دوباره نصب کنین.
موفق باشین.
سلام دوستان می شه سوالات مربوط به «فهرست اتوماتیک» که در صفحه 857 همین تایپیک هست را حواب بدهید
پست های شماره
سلام دوستان
راستش من دارم يه سري مطلب از يه سايتي تو ورد كپي پيست ميكنم
ورد 2007 هست
حدود 20-30 صفحه
بعد حجم فايل ورد شده 10 مگ !!!
در حالي كه بايد 300-400 كيلوبايت باشه !
مشكل رو فهميدم از كجاست
من كپي كه ميكردم عكس هايي كه تو سايت بود هم ميومد تو ورد
ولي نمايش داده نميشد !
( الان اين حجم واسه عكس هاست )
ولي خب عكسي نيست اصلا تو ورد كه بتونم delete كنم !!!
چه جوري عكس ها رو ظاهر كنم و بعد پاكشون كنم ؟
تشكر
سلام
به نظرم یه بار کل متن رو تو Notepad بریزین و دوباره از اونجا کپی کنین تو ورد
توي paste options از گزينه keep text only استفاده كن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)