سلام
من فایلهایی رو که میخواستم ریکاوری کردم بعد گذاشتم برای Zero fill
حالا بعد از 18 ساعت تموم شد حالا Health هارد اعدادش فرق کرد نمیدونم بهتر شده بد تر؟
اینم قبل از عمل:
حالا باید بدمش دست HDD Regenerator ؟
ممنون
سلام
من فایلهایی رو که میخواستم ریکاوری کردم بعد گذاشتم برای Zero fill
حالا بعد از 18 ساعت تموم شد حالا Health هارد اعدادش فرق کرد نمیدونم بهتر شده بد تر؟
اینم قبل از عمل:
حالا باید بدمش دست HDD Regenerator ؟
ممنون
سلام .
مشکلی که قبلاً اشاره کرده بودید (نقل و قول زیر) هنوز دارید ؟
بله اون مشکلات حل شده
وضعیت هارد الان به چه شکله؟
ممنون
با توجه به اینکه مشکلاتی که قبلاً اشاره کرده بودید برطرف شده نیازی به استفاده از برنامه HDD Regenerator نیست . شاید هارد دیسک مورد نظر تعدادی Delay Sector داشته باشد که با این روشها قابل حل نیست و فقط با استفاده ابزارهای خاصی مثل PC-3000 هست که میتوان این Bad sectors و Delay Sectors را از لیست سکتورهای اصلی حذف کرد .
برنامه هایی هستند که سکتورها را پس از اسکن براساس response time نمایش میدهند مثل HDD scan (اصلاح و فیکس نمیکند) . برنامه HDD Regenerator هم میتواند بعضی از Delay Sector تشخیص دهد ولی در مورد response time هیچ اطلاعاتی نمیدهد (ولی اگر بخواهید میتونید یکبار Scan & Repair کنید) .
ممنون میشم به منم جواب بدین ...![]()
آقا عطا خسته نباشین.من یه هارد اینترنال 320 مکستور دارم تازگیا متوجه شدم (نمیدونم از قبل بوده یا نه) که موقع کار کردن یعنی دقیقا وقت LED چراغ هارد کیس روشن میشه یه صدای خرخری میاد و وقتی LEDخاموش میشه قطع میشه صدای خرخر هم کیس رو باز کردم مطمئن شدم از هارد هست.این هارد هم چند ساله داره کار میکنه بنظرت عمرش داره به پایان رسیده ؟ کاریش میشه کرد یا صبر کنم بلاخره تموم کنه؟ممنون
![]()
ارور دوم که مربوط به این است که دفعاتی است که هارد به ماکسیمم دور خود نرسیده که این میتونه از نرسیدن ولتاژ کافی به هارد باشه ببشتر این مشکل از اتصالات هارد و پاور سیستم و اگه مشکل جدی تر باشه سوکت برق و برد هارد است
مورد اولی هم سکتورهای relocated است که معمولا نرم افزاری قابل حل نیست اگه با فرمت سطح پایین درست نشه باید ببرید به یک مرکز نشون بدید
آقا ممنون فقط اون صدای خر خر هارد طبیعیه؟ بالا توضیح دادم
Sent from my C6903 using Tapatalk
اون صدای حرکت هد است و ممکنه این صدا با ارور اولی هم در ارتباط باشه
سلام. هارد من مشکل داره؟
ممنون میشم کمکم کنید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)