زنگ بزن 118 داداش فكر كنم اونا دارن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
زنگ بزن 118 داداش فكر كنم اونا دارن
عالیه!!! نا محدودم که هست!!! داری زندگی میکنیااااا ! زندگی مایه داریه دیگهقبلا تو شاتل چه سرویسی داشتی؟ از اول همین Art 5 بودی؟
با سلام خدمت دوستـــــان و همشهریــــــان عزیز .
راستش یه مدته که نتم مشکل داره حدودا 15 روز .
حالا نمیدونم که مشکلم از آی اس پی هستش یا سرویسی که گرفتم یا خط تلفن خودم و . . .
آی اس پی من پارس آنلاین هستش و سرویسم هم 384 (up to 1530) با ترافیک 12 گیگ هستش.
مشکلم این هستش که گاه گدرای نت قطع میشه و دوباره وصل میشه.
از ساعت 1 شب به بعد هم پینگم بسیار بالا میره تا حدی که دایالاپ سریعتر از این میشه !
به پشتیبانی هم چندین بار زنگیدم امـــــــا میگن که نت شما مشکل نداره فقط ما اینجا رو خط شما نویز زیادی رو میبینیم.
حالا کسی اینجا هستش که از این مشکلات داشته باشه ؟
ممنون میشم من رو راهنمایی کنین.
سپاسگذارم.
تازه اومدم شاتل
اندیشه بودم 256 نامحدود (2 سال مشترک اندیشه بودم)
دیگه دیدم داره روانیم میکنه جمعش کردم
آخه یکی نیس به اینا بگه 256 نامحدود 35 تومان بعد 512 نامحدود 190 تومان ؟ تازه رفیقم همین 190 تومانی رو داره الان سرعت دانلودش از من کمتره![]()
کلا دو حالت وجود داره. یکی اینکه مشکل از آی اس پی باشه که در اون صورت راهی نیست جز اینکه آی اس پی و عوض کنی!!! دلیل دیگه ای که بسیار هم پیش میاد برای کار برا به دلیل فرسودگی خط ها اینه که SNR در حالتی که سرعت شما از یه حد خاصی بیشتر باشه کاهش پیدا میکنه!SNR Margin نباید عددش از 20 کمتر باشه! با کاهش SNR شما به شکل مکرر DC میشین! که رفع این مشکل 2 راه داره یکی اینکه به کمک واحد خرابی مخابرات وضعیت خطتون رو به حالت نرمال برگردونید و مشکلات رو حل کنید که این راه با خدمات بی نظیری که مخابرات به کاربراش میده بعیده!!!!!راه دوم اینه که به آی اس پی بگی که سرعتت رو کاهش بدن تا حدی که خطت جوابگوی اون سرعت باشه و با این کار مجددا SNR افزایش پیدا میکنه و مشکلت حل میشه! میزان سرعتی که میتونی داشته باشی رو میتونی به کمک این لینک بدست بیاری و سرعت فعلیت رو به این سرعت کاهش بدی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بی خیال الان شماره چوب فروشی میدن.![]()
سلام بر رفقا
مودم (tplink td-8811 مشکی) قیمتش چنده؟
خوده اندیشه میده 30 تومن! بیرون شنیدم پایین تره!
از سیب سامانه که نمایندگی tplink هم هست قیمت گرفتم 23500 ( یادم میاد تو نمایشگاه فارام میگفت 18000) ولی الان میگه 23500!
شما اگه پایین تر از این قیمتی دارید به همراه مکان فروشش معرفی کنید!
مخلص همه هم هستیم![]()
سلام
این مدت نبودم چه خبر بود؟!
دیشب ساعت 2 شب سرعت من در حد 6 کیلوبایت بود.
128 اندیشه
ما هم که الان یک هفته ای دی اس ال نداریم خطوط 727.
روز سه شنبه هفته پیش تلفن ها این خط کامل قطع شد تا روز پنجشبه که بوق وصل شد اما تا به امروز هنوز دیتا ندارم.
اما دوستان دیگر در این خطمشکلی ندارند.
با پشتیبانی بسیاز زحمت کش اندیشه(جان ......) که میگن بعد ازکابل برگردان درست میشه.(خیلی زحمت کشیدن با این پشتیبانی فعال)
حالا شماره بخش mdf خط 727 را پیدا کردم .
فردا زنگ بزنم ببینم چی میشه.
با تشکر.
هادی
آقا کسی میدونه خط 5 پارس آنلاین پرت داره یا نه ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)