تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 859 از 1635 اولاول ... 3597598098498558568578588598608618628638699099591359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,581 به 8,590 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

نوشته شده توسط ardalan_zapata
    با سلام
    قصد خريد دوربين دارم
    شما 7d رو پيشنهاد ميكنيد
    يا
    550 D با لنز 85-15 ?
    همونطور که سایر دوستان عزیز گفتند حتما می بایست انتظارتون رو مشخص کنید یعنی کاربری مورد نیازتون ... مثلا حیات وحش یا منظره یا پرتره یا . . . ؟

البته از اونجایی که بودجه نهایی شما ظاهرا حدود 1.600 - 1.700 هستش ، در صورتیکه نیاز خاصی که حتما با 7 دی جبران میشه رو نداشته باشید ، من پیشنهاد 7 دی رو نمی دم چون با یک لنز کیت ممکنه شدیدا توی ذوقتون بخوره !! دوستانی که بنده می شناسم و 7 دی استقاده می کنند اکثرا از لنزهای تله بلند و سریع استفاده می کنند و غالبا هم برای کارهای حیات وحش و . . . که با بودجه شما خریداری این چنین لنزهایی محیا نیست .

موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بنظرم lx5 بهتره
    TZ10 و TZ8 عالیند اما کیفیت اون دو رو نداره
    fz100 هم که خیلی بزرگه
    ممنون

اگر بخواهیم این دوربین ها رو بر اساس کیفیت عکس و فیلم مرتبت کنیم ترتیبش چه طور میشه؟
    s95
    LX 5
    TZ 10 و TZ 8
    FZ 100

(می دونم که fz 100 سنگین تر و بزرگ تره ولی می خوام بدونم که اگر می ارزد از لحاظ کیفیت عکس و فیلم قیمت بیشتر و وزن بیشترش قابل تحمله در غیر این صورت نمی ارزد)

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

میخام کمک کنید در مورد خرید دوربین تو رنج 350 تومن ..... به نظرتون Sony HX5 خوبه یا گزینه بهتری هم هست ؟

از canon هم تو این قیمت یک مدل بگید .

ممنون

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان

میخام کمک کنید در مورد خرید دوربین تو رنج 350 تومن ..... به نظرتون Sony HX5 خوبه یا گزینه بهتری هم هست ؟

از canon هم تو این قیمت یک مدل بگید .

ممنون
    SX210 Canon انتخاب بهتریه

---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------

ممنون

اگر بخواهیم این دوربین ها رو بر اساس کیفیت عکس و فیلم مرتبت کنیم ترتیبش چه طور میشه؟
    s95
    LX 5
    TZ 10 و TZ 8
    FZ 100

(می دونم که fz 100 سنگین تر و بزرگ تره ولی می خوام بدونم که اگر می ارزد از لحاظ کیفیت عکس و فیلم قیمت بیشتر و وزن بیشترش قابل تحمله در غیر این صورت نمی ارزد)
    FZ100 بهترین فیلمبرداری ها رو داره و بعد دو لومیکس دیگر و در آخر S95
    اما از نظر عکاسی S95 و LX5 تقریبا در یک سطح هستند بعد FZ100 و بعد TZ10

---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:25 AM ----------

مسلما 7D بهتره اما اگه خیلی حرفه ای نیستی و پول یامفت نداری همون 550D رو بگیر. با لنز 18-135 . برای بیشتر ما به اندازه کافی امکانات داره.
    تایید نمیشه
    15-85 انتخاب بهتریه نسبت یه 18-135 کنون و البته گرانتر

5. 5 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز sastwhc شما بر چه مبنایی این رو می فرمایید ؟
    بیش از یک دهه کار عملی بعلاوه مسندات معتبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    د ایشون در ذهنشون 18-200 هستش که کیفیت اپتیکی مشابهی با 55-250 داره و خروجی یکسانی میده ( تازه 18-200 ایراداتی هم داره که بماند ) . د.
    نه در نرنج مشابه 18-200 کمی بهتر است
    کلا لنز های غیر از سری L خوب نیستند !!
    15-85 مثال نقض نظر شماست
    کلا با اینگونه جمله های X کالای خوبی نیست و از این دست - بدون مقایسه و در نظر گرفتن سایر عوامل - مشکل دارم .
    من نمیدونم شما چطوری پول درمیاری و چطور خرج میکنی
    من دلم نمیخواد پولی که با کلی عرق جبین و کد یمین بدست آوردم رو بابت چیری بدم که بعدا یا ازش استفاده نکنم یا ازش لذت نبرم(در مقوله عکاسی لذت بردن هدف اصلیه منه) شما می تونی برای خودت 55-250 بخری ولی بعدش به نصف قیمت بفروشی یا اصلا بندازیش دور ولی وقتی داری توصیه میکنی در کنار قیمت مناسب این لنز بهتره گوش زد کنی که لنزه بدیه(احتمالا بد ترین لنزی که کنون تا بحال تولید کرده) و فقط رنج محبوبش و قیمت ارزونش برای مقاصد اموزشی صرف تولید میشه.شاید وقتی شما پیشنهاد میکنی و علتش رو نمیگی ، ممکنه خواننده خیال کنه این لنز ،مطرح و قابل تاییدیه و بره اونو تهیه کنه.وقتی کیفیت پایین لنز توی ذوق کاربر بزنه اعتبار این تاپیک کاهش پیدا میکنه

دوست عزیزم
    هدف از اینکه من و شما میایم اینجا و نجربیات مون رو بدیگران منتقل میکنیم فقط و فقط کمک به دیگرانه پس امیدوارم از این حرفا ناراحت نشی
    موفق باشید
    Last edited by sastwhc; 15-03-2011 at 09:50.

7. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قربان شما، با زوم 18 از داخل اتاق(محیط کم نور) از چی می خواهید عکس بگیرید؟!!!!(اتاق بزرگی داری ها!)من صد در صد موافقم که لنزهای این دوربین(که SLR LIkeو) خوانده می شوند اف بسیار بالایی دارند اما واقعا بجز یک دو تا لنز چند میلیونی باچه لنز یا دوربینی میشه مسئله نور کم را حل کرد . . . بگذریم این داستان گرچه خیلی جالبه اما شاید هر کسی حوصله اش را نداشته باشه

واقعیت اینه که باید در حد 500 تا 600 تومن از این دوربین ها انتظار داشت یا مبلع رو به 2 تا 3 میلیون رسوند بعد انتظار رو افزایش داد

موفق باشید
    مرسی ، گفت و گوی جالبی می شد ولی حق با شماست شاید دیگران حوصلش را نداشته باشند
    خوش باشید

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

بدنه رو موافقم ولی لنز رو باید می گفتی 300 با اف 2.8
    (نگو شوخی بود، دل به کار بده)
    والا قصد راهنمایی دیگران بود ! از کجا می دونید این وسایلی که لیست کردید را من ندارم!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اول ممنون به خاطر جوابتون

من دوربینی می خوام که در حد سایز همون s95 باشه
    پس الان s95 انتخاب هایی که دارم یکی s95 هست یکی lx5 ؟
    1.درسته؟
    2.گزینه بهتری هم هست؟
    3.قیمت این دو تا حدودا چقدره؟
    4.از نظر فیلم برداری چطور هستند؟

5.نظرتون در مورد TZ10 و TZ 8 چیه؟

6.از لحاظ کیفیت عکس و فیلم می ارزد بیشتر هزینه کنم fz 100 بخرم؟

ممنون
    S95 ,و Lx5 هر دو دوربینهای خوبی هستند کیفیت عکسشون هم تقریبا مشابه اگر دنبال دوربین با کیفیت در این سایز هستید یکی از این دو تا را انتخاب کنید برترین مشصه این دوربین ها سایز بزرگ حسگرشون که باعث کاهش نویز به خصوص در محیطهای کم نور مثل داخل اتاق می شه
    از اینجا به بعد تصمیم گیری و انتخاب با خود شماست

10. این کاربر از mahbod_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مت لب برای آنالیزهای خاص تصویر بکار میره و برای ادیت هنری یک عکس اصلا ارجحیت نداره
    یعنی با استفاده از مت لب سونیHX5 تصویری بهتر از SX210 میده!نه!

اگر در مورد Matlab Image Processing تجربه داری چند تا از کاراتو بذار ما هم ببینیم.منم به این مبحث علاقه داشتم(در سالیان بسیار بسیار دور)
    متلب می تونه برای آنالیز خاص تصاویر هم به کار بره(تفسیر و توصیف و این حرفا) ولی ارتقای کیفیت هدف اولیه اونه (کارایی که تو فتوشاپ انجام میشه ،شما بهتر می دونی که با کدنویسی از طریق نرم افزارهای مشابه بدست می یاد،و کدهایی هستن که بیشتر به درد عموم می خوره )وگرنه من به یه عکاس حرفه ای (اگه ریاضیش خوب باشه و حالشم داشته باشه)استفاده از این نرم افزارا رو بیشتر توصیه می کنم
    و در مورد دوم من عکاس هنری نیستم که بخوام عکسامو بذارم،ولی با دوربینای زیادی به خاطر شغلم کار کردم (آخه عکس حرکت سریع ذرات ریز یا شمارش برگ درختان در تصاویر ،هنری نیست و من هم اجازه گذاشتن این عکسارو ندارم)
    ضمنا برتری دوربینای canon هم در گرفتن تصاویر واقعی همین component های پردازش گر اشیا در خوده دوربینه،و باید رو عکسایه اکثر دوربینای دیگه(اونایی که من کارکردم همشون)کار بشه تا کیفیت بهتری بشه گرفت(با شما موافقم)
    این یعنی کلا دوربینای compact که عموما برای افراد آماتور مناسب ترند در کنون کیفیت بهتری دارند اگه(این خیلی مهمه) همون عکسو بخوام به طور مستقیم چاپ کنیم
    شاید هم در آینده آموزش پردازش تصویرو تو یه تاپیکه مربوط به خودش شروع کنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

S95 ,و Lx5 هر دو دوربینهای خوبی هستند کیفیت عکسشون هم تقریبا مشابه اگر دنبال دوربین با کیفیت در این سایز هستید یکی از این دو تا را انتخاب کنید برترین مشصه این دوربین ها سایز بزرگ حسگرشون که باعث کاهش نویز به خصوص در محیطهای کم نور مثل داخل اتاق می شه
    از اینجا به بعد تصمیم گیری و انتخاب با خود شماست
    منم با پیشنهادتون موافقم
    فقط تو قسمت آخر منظورت چه نویزیه و نویز رو مطمئنی فقط حسگر ایجاد می کنه ؟؟؟؟!!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من به یه عکاس حرفه ای (اگه ریاضیش خوب باشه و حالشم داشته باشه)استفاده از این نرم افزارا رو بیشتر توصیه می کنم
    لطفا منبع یا دلیل مستند خودتان نیز ذکر کنید

بی صبرانه منتظرم تا مطلب شما را درباره مت لب و ادیت تصاویر بخوانم

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •