دوست عزیز sastwhc شما بر چه مبنایی این رو می فرمایید ؟
بیش از یک دهه کار عملی بعلاوه مسندات معتبر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
د ایشون در ذهنشون 18-200 هستش که کیفیت اپتیکی مشابهی با 55-250 داره و خروجی یکسانی میده ( تازه 18-200 ایراداتی هم داره که بماند ) . د.
نه در نرنج مشابه 18-200 کمی بهتر است
کلا لنز های غیر از سری L خوب نیستند !!
15-85 مثال نقض نظر شماست
کلا با اینگونه جمله های X کالای خوبی نیست و از این دست - بدون مقایسه و در نظر گرفتن سایر عوامل - مشکل دارم .
من نمیدونم شما چطوری پول درمیاری و چطور خرج میکنی
من دلم نمیخواد پولی که با کلی عرق جبین و کد یمین بدست آوردم رو بابت چیری بدم که بعدا یا ازش استفاده نکنم یا ازش لذت نبرم(در مقوله عکاسی لذت بردن هدف اصلیه منه) شما می تونی برای خودت 55-250 بخری ولی بعدش به نصف قیمت بفروشی یا اصلا بندازیش دور ولی وقتی داری توصیه میکنی در کنار قیمت مناسب این لنز بهتره گوش زد کنی که لنزه بدیه(احتمالا بد ترین لنزی که کنون تا بحال تولید کرده) و فقط رنج محبوبش و قیمت ارزونش برای مقاصد اموزشی صرف تولید میشه.شاید وقتی شما پیشنهاد میکنی و علتش رو نمیگی ، ممکنه خواننده خیال کنه این لنز ،مطرح و قابل تاییدیه و بره اونو تهیه کنه.وقتی کیفیت پایین لنز توی ذوق کاربر بزنه اعتبار این تاپیک کاهش پیدا میکنه
دوست عزیزم
هدف از اینکه من و شما میایم اینجا و نجربیات مون رو بدیگران منتقل میکنیم فقط و فقط کمک به دیگرانه پس امیدوارم از این حرفا ناراحت نشی
موفق باشید