تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 859 از 949 اولاول ... 359759809849855856857858859860861862863869909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,581 به 8,590 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با توجه به اینکه خطتون کشش داره و با پشتیبانی هم صحبت کردین و زیر بار مشکل خودشون نرفتن، به نظرم فن آوا داره شیطنت میکنه، ظرفیت نداره و لقمه بزرگ تر از دهنش برداشته. سریعا به 195 شکایت کنید، یا باید این وضع رو اصلاح کنه یا کاربر های بیشتری رو اسیر خودش میکنه.
    پ.ن: سرعت داخلی هم 4 مگه؟ وی P ان داخلی رو تست کردید؟ شاید دور بزنه محدودیت سرعتش رو.
    کاملا مشخصه کم آوردن و پهنای باند ندارن و بیش از حد مشتری گرفتن ...
    من شنبه شکایت کردم زنگ هم زدن گفتن فردا میایم سر خط چک کنیم که گفتم بیاید ولی وقت تلف کردنه چون مشکلی حل نمیشه خطی که تا هفته قبل 2 مگابایت سرعت میداده یهو نمی تونه سرعتش برسه به 400 اونم زمانی که پارامترهای خط عالیه .
    بله تست کردم فایده ای نداشت .

2. 4 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

عجب! پس برای شبانه هم حجم تعیین کردن! حتما نصف یا یک سومشم فقط بین الملله! خسته نباشن. فن آوا یکی از گزینه هام بود که باین جدول پرید. ممنون که گذاشتیش

واسه اومدن به فن آوا دست نگه دارید ...
    الان باز یکی دیگه میگفت که سرعت 8 مگ خریده ولی ریت دانلود 100 کیلوبرثانیه هست که نشون میده فقط من نیستم که این مشل رو دارم و 16 مگی در کار نیست و سرعت رو پایین میبندن ....
    حجم زیاد ولی سرعت کم ..

مرسی دوست عزیز که مرتب اطلاع میدی واقعا دمت گرم. این باعث میشه بدون آگاهی جایی نریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

حتی اگه برای شبانه هم حجم تعیین کنند و نصف این مقدار هم حجم بین الملل باشه بازم خوبه و بهتر از هیچی هست مثل های وب که نداره!! مشکل الان فقط سرعته که باید حلش کنن! من ازشون پرسیدم گفتن حجم شبانه مث روزانس یعنی نصفش بین الملله و اینی که گذاشتن ترافیک داخله

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پارامترهای خط من واقعا مناسبه و حتی با چند بار ریست مودم بهتر هم میشه و کاملا با ثبات هست من متوجه نمیشم خطی که تا 17 مگ رو راحت میکشه بخش فنی فردا برای چی میخواد بیاد تست سر خط ...
    بهشونم گفتم نه وقت منو بگیرید نه وقت خودتون رو هدر بدید چون محدودیت از طرف خودتونه ولی میخواید بزنید زیرش چون من شکایت کردم باید پاسخگو باشید چون من 80 دادم واسه 16 مگ نه 4 3.5 مگ ......

6. 4 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پارامترهای خط من واقعا مناسبه و حتی با چند بار ریست مودم بهتر هم میشه و کاملا با ثبات هست من متوجه نمیشم خطی که تا 17 مگ رو راحت میکشه بخش فنی فردا برای چی میخواد بیاد تست سر خط ...
    بهشونم گفتم نه وقت منو بگیرید نه وقت خودتون رو هدر بدید چون محدودیت از طرف خودتونه ولی میخواید بزنید زیرش چون من شکایت کردم باید پاسخگو باشید چون من 80 دادم واسه 16 مگ نه 4 3.5 مگ ......

چون خودم قصد جابجایی از آسیاتک رو دارم میپرسم وقتی تماس گرفتی بخش پشتیبانی چی جواب میده. خیلی عذر میخوام طرف باید گاو تشریف داشته باشه بگه ایراد از طرف شماست snr مناسب خط 12 مگ بسته شده و با همون گارانتی 95%خودشون باید 1.2 مگ سرعت دانلود باشه.

8. این کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان همونطور که صفحات قبلی یکی از دوستان اشاره کرد حواستون باشه این حجمی که برای شبانه تعیین شده از همون فرمول 1 به 2 استفاده میشه توش !
    1265 گیگ برای 16 مگ تقسیم بر 2 حدود 600 گیگ شبانه میشه .
    البته این تصویر و من تو سایت فن آوا ندیدم ، فعلا تو این چند روز هم برای تایم شبانه کنتور نمیندازن چک کنیم .

10. 2 کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من شخصا بیشتر دانلودام همیشه از سایت های داخلی بوده بیشتر دیتا کنسول / دیتا بازی های پی سی و ....خیلی کم پیش اومده بخوام از سایت های دیگه لینک بزارم واسه دانلود ...
    الان که فک می کنم می بینم باید روی همون های وب می موندم هم سرعتم عالی بود و هم پینگم کلی هم ترافیم داخلی داده که واسه من کافی بود چون بیشتر از شاتل لند دان میکردم الان اومدم فن آوا مشکل دارم پینگم عالیه ولی سرعتم بده شبانه هم که نصفش فقط خارجیه ...

12. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

من شخصا بیشتر دانلودام همیشه از سایت های داخلی بوده بیشتر دیتا کنسول / دیتا بازی های پی سی و ....خیلی کم پیش اومده بخوام از سایت های دیگه لینک بزارم واسه دانلود ...
    الان که فک می کنم می بینم باید روی همون های وب می موندم هم سرعتم عالی بود و هم پینگم کلی هم ترافیم داخلی داده که واسه من کافی بود چون بیشتر از شاتل لند دان میکردم الان اومدم فن آوا مشکل دارم پینگم عالیه ولی سرعتم بده شبانه هم که نصفش فقط خارجیه ...
    نظر شخصی من اینه که در حال حاضر های وب از همه بهتره یعنی انتخاب بین بد و بدتره که فعلا های وب خوبه. منم آسیاتکم که دزدترین و آشغال ترینه و افتضاح ترین پینگم داره و گیگ باکسشم برداشته و 4 دی که سرویسم تموم بشه اگر تعرفه هاشونو به روز نکنن و گیگ باکس رو برنگردونن، خط رو تخلیه میکنم و میرم های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

داداش درسته داخلی اما فن آوا گفته لیست 400 تا سایت اعلام میکنه که این ها نیم بها محسوب میشه که مطلقا سایتی مثله دانلود ها یا پی سی دانلود توشون باشه پس اگه از دانلود ها دانلود کنی مثله بین الملل حساب میشه!
    گفته صبح خبر میده من پیگیرم تو اینستاگرام گفت صبح بهم دایرکت بده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    من که پول رو هم براشون واریز کردم رفت

ببینم چی میشه.
    هر چی باشه از تعرفه های پارس بهتره که.(سعی در دل داری دادن به خود دارد)

ولی جدا از شوخی فک کنم برای من خوب باشه. چون به لطف سیم کشی زیبای مخابرات خطم بیشتر از 4 مگ نمی کشه. تقریبا تمام مصرفم هم خارجی هست.
    در مورد های وب که می گفتن حجم خوری داره. برای شما مشکل نداشت؟ پینگش هم میگن خیلی بده
    شبانه هم به نظرم فقط نوشتن و عملیش نکن. اگه هم قراره عملی بشه چون گفته تنظیم مقررات اجبار کرده بقیه هم (پارس و شاتل) هم مجبور بشن انجامش بدن.
    برای سرعتتون هم حتما پیگیری کنید. چون اگه مرکز هم شلوغ باشه دیگه 24 ساعته که شلوغ نیست که سرعت روی 4مگابیت قفل شده باشه. باید یه موقع خاص بالا بره و تو اوج بیاد پایین
    به نظرم مشکل فنی دارن و حل بشه. برای این که مطمئن بشین صبح مثلا ساعت 7-8 که شبانه هم نیست و خلوته تست کنید. اگه مشکل از پهنای باند باشه این موقع باید سرعتتون بالا بره.

امیدوارم ناامیدم نکنن.

Last edited by mehdi 78; 12-12-2017 at 23:59.

16. 3 کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •