بید نیاد فرقی نداره چون پول بیزبن پاش دادیم رفتحالا تا اون بازی ها رو تموم کنیم پچ اون یه تعدادم میاد![]()
بید نیاد فرقی نداره چون پول بیزبن پاش دادیم رفتحالا تا اون بازی ها رو تموم کنیم پچ اون یه تعدادم میاد![]()
اونایی که رنگ فیبر رو داره
من وقتی slim گرفتم شماره سریال دستگاه با دستگیره و جعبه خوند.
آک خوبیش همینه دیگه .
1. اولا که او یه فیبر سفیده دورش ربطی به اصل و غیر اصل نداره
2. کنسول رفرش شده . دست دوم نیست از شما که پیشکسوتی بعیده این حرف
3. کنسول تقلبیشم سریال داره مگه میشه ...... یه بستنی تقلبی سریال داره چه برسه به ps3
4. عمرا اگه دسته تقلبیم بزارن توش . شما متوجه نمیشی دسته هاش مشکلی ندارن .
5. یارو بخواد لوازمشو عوض کنه کی مفهمه . غیر خودش همش شبیه همه .
6. دسته ps3 slim 320 gig خودم داخل جعبش خراب بود یه دونه دیگه از تو کارتون همین فت ها که شما میگی بر
داشتم خیلیم جنسش خوبه دکمه هاشم نرمه و روزی 10 -15 ساعتم شارژ داره .عمرا برا شما 15 ساعت شارژ نداره
تازه شما بخوای بری یه دسته فابریک اضافه بگیری بدون جعبه بهت میدن چون از رو کنسوا برش داشتن پس اگه کپیم باشه نمی فهمی
کلا چیزی به اسم تقلبی و استوک وجود خارجی و داخلی نداره فقط کیفیت فرق داره .
کلا این یه سیاسته تا اسلیم ها فروش برن
Last edited by hamed-akbarie; 11-07-2011 at 13:59.
یک بار یک نفر به من گفت:
کنسول های رفرش توسط شرکت سونی برگردانده میشن بعد تعمیر میشن دوباره به بازار فرستاده میشن.
بیشتر کنسولهای fat بعد از یکی دو ماه درایو بلو-ریشون به فنا میره.................
و در بهترین حالت حدود 70 تومن خرج داره.......
من که تا حالا مشکل دیگه ای توی این کنسول ها ندیدم،فقط یه چیزه دیگه هم که به نظر من مشکل نیست صدای فن این نوع PS3 هستش که توی بازیهای سنگین و انحصاری میره روی دور 3 و صدای جارو برقی میده.................
اون مشکل که تو تما م کنسول های کپی خور ps3 اسلیم . فت وجود داره .
دستگاه که یه مدت طولانی روشن باشه مثلا 12 ساعت گرمای کنسول میره بالا و در نتیجه سرعت فن دستگاه میره بالا تا گرما رو خارج کنه
برای حل این مشکلم بهتره کنسولت تو یه جای خنک باشه . برای خودمم وقتی 14 - 15 ساعت بازی میکنم بعضی
موقع ها اینطوری میشه ولی وقتی یه جایی میزارم که باد در جریان بعد 13 ساعتم دورفنش به 2 نمیرسه دیگه چه
برسه به 3 و روی همون دور 1 میمونه
چه خبره بابا !!!!!!
سونی 25 گیگی دونه ای 3 یورو هست و 50 گیگی 7 یورو !
داخل ایران نه خارج. این جا هم اگه بدونی مغازه داراش خیییییییییییییییییلی نامردن![]()
سلام
منظور شما از اون قسمتي كه bold كردين چي هست ؟؟؟
يعني درايو كپي خورها زودتر خراب ميشه ؟؟؟ در صورتي كه بازي ها از روي هارد اجرا ميشه !!!
1. خوب شما احتمالا تا حالا کنسول رفرش یا استوک ندیدی اونا اون به قول شما فیبر رو نداره ( تو بازار بهش می گن سفره نمی خواستم بگم سفره !!!!) و کنسول تو یه پلاستیک ماته!
2. کنسول رفرش شده معنیش چیه یعنی مشکل داشته رفته کارخونه تعمیر شده و برگشته و دوباره بسته بندی شده و به قیمت پایین تر به فروش رفته ! خوب این کنسول کجا بوده که برگشته یعنی دست یه نفر بوده که خراب شده برگشته کار خونه وقتی دست یه نفر بوده یعنی دست دوم بوده وگرنه نمی فهمیدن که خرابه ، که می شه همون استوک ! بیشترم می گن ریفر ! اینا بازی با کلمات رفرش یا استوک یا ریفر فرقی نداره ! در هر صورت کنسول آک نیست
3. من نوشتم کنسول شماره سریال نداره!!!!! گفتم روی جعبه کنسول شماره سریال وجود نداره روی خود کنسول شماره سریال هست !
4. اتفاقا من این یه قلم رو به سادگی متوجه می شم دسته های تقلبی پلی سه رو شاید شما به عنوان یه کاربر عادی متوجه هش نشی ولی من که تا حالا بالای هزارتا دسته دیدم متوجهشون می شم !!!!
5. به مورد بالا رجوع شود ! البته این نکته رو قبول دارم که لوازم تقلبی پلی سه خیلی خوب زده می شن من خودمم اولاش فرقشون رو نمی دونستم !!! ولی تفاوت های جزئی و البته تابلویی دارن !
6. نرمی دکمه ربطی به اصل بودن یا غیر اصل بودن نداره !!!! من تا حالا تایم نگرفتم دستم چقدر شارژ نگه می داره ولی با توجه به اینکه حدودا هفته ای یه بار شارژش می کنم و ساعت بازیم خودم فکر می کنم حداقل بیست ساعت کار می کنه ! البته در اینکه مال شما دسته انحصاریه شکی نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل همشون از کارخونه سونی اومده بیرون حالا یکی تعمیر شده اومده بیرون یکی تعمیر نشده اومده بیرون شاید برای شما فرقی نداشته باشه ولی برای خیلی ها از جمله خود من فرق می کنه !
در آخر شما یکم فکر کن ببین طلبی چیزی از من نداری ؟!؟ همیشه وقتی یه نفر با اولا حرفش رو باهم شروع می کنه حس می کنم بدهی چیزی بهش دارم !!!!
Last edited by J A V I D; 11-07-2011 at 15:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)