تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 858 از 858 اولاول ... 358758808848854855856857858
نمايش نتايج 8,571 به 8,575 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رفیق سیم کارت های ایرانسل چه td چه fd حالت هیبریدی یا دو گانه دارن یعنی به هر دو شبکه متصل میشن ، ولی ایرانسل اومده با محدود کردن شماره سریال به مودم های خودش کاری کرده که سیم کارت td شما در گوشی موبایل یا مودمهای دیگه به صورت fd رجیستر نشه ، ولی در مودم های جدید خودش شما میتونی به راحتی با سیم کارت td از باندهای fd ۱ و ۳ و ۷ به صورت fd اینترنت بگیری که به دلیل تجمیع باند هم سرعت چند برابری داره و به دلیل فرکانس پایینتر آنتن دهی بسیار بهتری داره ، یعنی استفاده از اینترنت fd با سیم کارت و بسته های ارزونتر td ، مودم من در حال حاضر tf-i120 b1 هست و حدودا با این روش 220 مگابیت سرعت دانلود میگیرم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام. یعنی حتی اگر تحت پوشش td ایرانسل نباشیم، با سیمکارت td و مودم ایرانسل میشه روی fd سوییچ کرد و آنتن گرفت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام. یعنی حتی اگر تحت پوشش td ایرانسل نباشیم، با سیمکارت td و مودم ایرانسل میشه روی fd سوییچ کرد و آنتن گرفت؟
    من تست کردم با مودمی غیر از ایرانسل که قابلیت TD و FD هم داره با امکان قفل دکل و فرکانس و ... . اما نشد که به FD رجیستر بشه . و فقط به باند 42 TD متصل میشد .

3. این کاربر از mazdak89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

منظورت از تحت پوشش ایرانسل رو نفهمیدم ، اگر مودمت ایرانسل باشه و آنلاک نباشه و ترجیحا جدید باشه میتونی با سیم کارت td به همه باندها از جمله باندهای fd وصل شی
    Last edited by Armin.Flash; 11-08-2025 at 05:07.

5. این کاربر از Armin.Flash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورت از تحت پوشش ایرانسل رو نفهمیدم ، اگر مودمت ایرانسل باشه و آنلاک نباشه و ترجیحا جدید باشه میتونی با سیم کارت td به همه باندها از جمله باندهای fd وصل شی
    تحت پوشش آنتن‌دهی TDLTE ایرانسل
    خیلی از مناطق مثل جایی که من هستم TD ایرانسل هیچ پوششی روی نقشه نداره.
    باید دید با مودم‌های جدید و لاک ایرانسل در مناطقی که TD آنتن نداره میشه به FD متصل شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

تحت پوشش آنتن‌دهی TDLTE ایرانسل
    خیلی از مناطق مثل جایی که من هستم TD ایرانسل هیچ پوششی روی نقشه نداره.
    باید دید با مودم‌های جدید و لاک ایرانسل در مناطقی که TD آنتن نداره میشه به FD متصل شد؟
    الان اینجایی هم که من هستم td آنتن نداره ، سابق داشت الان دو سه ماهه نداره ، آره میتونی ، ولی اگه شهرستان هستی اول از یکی مودم قرض بگیر امتحان کن بعد اگه خواستی بخر ، چون ممکنه تو بعضی شهرستان ها این قابلیت فعال نباشه من فقط تو شهر تهران تست کردم

8. این کاربر از Armin.Flash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •