اقا رضا
سرعت تو دانشگاه فردوسی مشهد خیلی بده، قراره بهتر بشه یا همینه؟
اقا رضا
سرعت تو دانشگاه فردوسی مشهد خیلی بده، قراره بهتر بشه یا همینه؟
بله . با شروع سایت مجاور ترافیک دانشگاه کم خواهد شد.
صبح به پیمانکار شهر زنگ زدم. گفتند تا اخر هفته تست میکنند. پیمانکار سایت در اصفهان است.
ایرانسل هم خیلی پر توقعه میخواد سرمایه گذاریش یکماهه برگرده اخه مگه ممکنه؟
اگه شرکتی بعد از دوسال به نقطه سربهسر برسه عالیه
Sent from my iPhone using Tapatalk
مشکل در نرخ فرکانس است. با کاهش فرکانس پوشش افزایش می یابد. تا حالا قول دادند ولی عمل نکردند . قرار بود تا اخر سال 850 و 900 مگا هرتز تخصیص داده شود . ولی امروز به 2600 رسیدیم.
یعنی پس نباید امید داشته باشیم قیمتا کم بشه؟؟
برای ایرانسل برا مشهد و شهرستان های خراسان رضوی چیه تا کی خود مشهد پوشش 100% میشه+کل شهرستان های استان؟
تا ساعت 8 صبح . خدا یار ونگهدارتان. در ضمن من تا صبح 5 شنبه ایران خواهم بود . هر سوالی باشد در خدمت دوستان هستم. امیدوارم اطلاعات بنده حقیر کمکی به دوستان کرده باشد. لطفا از زدن پیغام خصوصی و sms خودداری کنید. خواهش میکنم.
درسته که نفوذ 850 بیشتره اما پهنای بانده 2600 بیشتره اما طبیعتا نیاز به سایتهای بیشتری داره
یعنی شما داشتید با سازمان مقررات بحث می کردید که از مصوبه خودش کوتاه بیاد
این مصوبه همین امساله
حالا اگر 850 بشه یعنی 4 جی 1800 تخلیه میشه؟ بالاخره خریدار ها باید به فکر چه فرکانسهایی بشن؟ چرا کسی شفاف در این زمینه صحبت نمی کنه
![]()
قیمت ها کم نشه مشکلی نیست ما که استفاده نمی کنیم! از صحبتهای مدیر فروش ایرانسل اون شب در 20:30 مشخص بود افکار این آدم چقدر کوتاه فکریه و فقط جلوی پای خودشون رو می بینند. وقتی همراه اول داره پوشش رو گسترش میده که شما خیلی بهتر از بنده در جریانش هستید قیمت بسته ها هم ثابت نگه داشته کمتر فردی طرف ایرانسل میاد که اطلاعی از قیمت ها نداشته باشه تازه..
پسر دایی من از اراک زنگ زد دیروز بنده خدا در جریان نبود قیمت بسته ها 2برابر شده هیچی بهش گفتم امروز می بینم یه خط همراه اول گرفته اس داده این خط جدیدمه سیو کن!
خوب مشتری پرانی دیگه چه جوری میشه از درون خود ایرانسل؟! باید دید مسولین ایرانسل قصد زدن ریشه این شرکت رو دارند یا واقعا به فکر گسترش هستند!
حتی با اینکار الان مشترکین رایتل هم بشدت افزایش پیدا کرده رایتلی که ما تا چند ماه پیش می گفتیم قیمت بسته های اینترنتش بالاست الان شده با قیمتهای به مراتب بسیار کمتر از ایرانسل
حتی وزیر ارتباطات هم وقتی می بینه خود شرکت با مردم این کارو میکنه پشت شرکت در نمیاد به مردم هم گفت اپراتورهای دیگه بسته های به صرفه تری دارند وقیمت بسته های اپراتورها رو گذاشت.
اگر ایرانسل از تصمیمش برگرده قطعا به میزان مناسب فروش خواهد رسید وگرنه با گسترش شبکه همراه اول در سال 94 وضع از این هم بدتر میشه.
مهندس رضا جان
در جلسات شهری شهرداری و فرمانداری نیازمند ارائه یک سری پیشرفت های شهر هستیم
از جمله همین نسل سوم شدن و غیره
با توجه به وسعت شهر و محدوده عباس آباد
درصورت صلاح دید بفرمایید که سایت هایی که تجهیز شدن کجا قرار دارن ممنون میشم تا بتونیم حدس بزنیم کدوم محل های شهرستان تحت پوشش میرن
یک سری از دوستان برای خرید زمین و ویلا و ساخت و ساز ، تحت پوشش بودن 3جی در اون منطقه براشون ملاک شده و داره روی قیمت و چیزای دیگه تاثیر گذار میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)