ببینید من با این دستورtracret 4.2.2.4 ای پی سومم این بود که یک تایم اوت داشت پس با خودم گفتم اینو یه پینگ بگیرم دیدم برام تایم اوت میده
شما هم تست کنید ببینید کدوم ایپی تایم اوت میده برای هر ای پی تو اون دستور 3بار پینگ میشه اگه تایم اوت داشت جای یکیشون * میاد برای همین چند بار این دستور تست کنید تا ببینید از کدوم ای پی براتون
تایم اوت میده
Last edited by gnulinux; 14-08-2013 at 17:43.
سلام
امروز با یکی از مسئولین مخابرات استان درمورد این وضعیتی که پیش اومده صحبت کردم
این مشکل از استان نیست و به زیرساخت و مسئولین مخابرات خارج از استان برمیگرده پایین اومدن پهنای باند استان از سمت اونها صورت گرفته و کاری هم از دست مسئولین استان تا اینجا بر نمیاد.
اینکه سایراستانها مشکل کمتری دارن بخاطر اینه که مازندران بعد از خراسان رضوی بیشترین یوزرو داره حتی بیشتر از تهران!
کاهش پهنای باند و عدم هماهنگ کردن و یسری مسائل پشت پرده(!) باعث بروز این وضع شده
تعداد تخلیه سرویس هم بالا رفته که مخابرات استان با این موضوع راحت تر هست چون پهنای باند بیشتری میرسه به یوزرهای باقی مونده اما شاهد افت کیفیت سرویس های سایر شرکتها خواهیم بود چون این یوزرها دارن کوچ میکنن به شرکتهای دیگه
و مخابرات استان هم در نظر داره مشترکینی که انصراف میدن رو دیگه پذیرش نکنه پس اگه میتونین تحمل کنید منتظر بمونید تا از این وضع در بیاد
تنها کاری که از دست مخابرات استان برمیاد اضافه کردن یک کش سرور هست که یکمقدار کمک میکنه و داره اینکارو انجام میده اما سایر مسائل برمیگرده به خارج از استان
شکایت به پشتیبانی استان یا شکایت نوشتن توی پنل بی فایدست چون کاری از دستشون بر نمیاد و خودشون با مخابرات مرکز درگیر هستن
اما شکایت نوشنتون به سازمانهای بالادست مثل بازرسی و سازمان تنظیم مقررات رادیویی میتونه نتیجه داشته باشه پس حتما اینکار بکنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم زودتر از این وضع مزخرف خارج بشیم چون اصلا حوصله شرکتهای دزدی مثل شاتل و ... رو ندارم
موفق باشید
Last edited by nihilnigritude; 14-08-2013 at 18:43.
دوستان اگر کمی همت کنید و یه بیانیه مشخص شده بنویسید و از طریق لینک های داده شده شکایت تنظیم کنید مطمئنا" نتیجه بخش خواهد بود ، حداقلش صدای ما بجایی خواهد رسید. باید به دوستان مسئول پشت میز نشین فهموند یه من ماست چقدر کره داره.
سرعت پایین+کیفیت نامطلوب+ قیمت بالا+پشتیبانی فوق ضعیفسامانه شکایت از طریق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
همراه با ADSL مخابرات
سامانه شکایت از طریق مخابرات ایران
گزارش به وبگردی اخبار 20:30
سامانه شکایت از طریق سازمان بازرسي كل كشور
درج شکایت در کامنت وب سایت خبرگزاری فارس
همت اگر سلسله جنبان شود مور تواند که سلیمان شود
یکی که نگارش خوب هست یک شکایت بنویسه ما هم اون رو کپی کنیم بفرستیم
موافقم شدید
چون خودمم چند روز پیش گفتک که این کارو بکنیم که دوستان همکاری نکردن البته نظر من این بود که تو یه سایتی یا تایپیکی یکی از دوستان متن شکایتو بنویسه و همه بچه ها اونو تایید کنن
بعد همه دوستان لینکو به همین لینکهای بالا بفرستیم که....
تو هر کاری اعتراضی که پایه باشید من پایه ام![]()
یاد دوران دانشگاه افتاده![]()
جدی؟ آقا ماله همه همینطوره؟ منم میخوام 512 رو جایگزین 256 کنم.
داش چند روز پیش تو یه برنامه تلویزیونی شبکه 1 یکی از مخابرات شکایت کرده بود متنش رو هم نشون دادن و در موردش حرف زدن ولی کو گوش شنوا
به هر حال به نظر منم کار خوبیه ، بهتر از دست روی دست گذاشتنه
تایید میشود
یه نفر متن شکایت رو بنویسه ما هم کپی کنیم
خوب دوستان من خودم ی روز دانلود نکنم شب خوابم نمیبره
ولی خوب الان شکایت کنیم که چی بشه بنده خدا امده بهتون حال داده حالا ی سری مشکلات پیش امده نمیتونه دیگه مثل قبل سرویس بده دارین سوارش میشین اونم بدون دلیل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)