تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 858 از 1805 اولاول ... 3587588088488548558568578588598608618628689089581358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,571 به 8,580 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

میشه این رو گفت
    البته به عوامل مختلفی بستگی دارد فاصله از مرکز مخابراتی تعداد adsl بر روی یک مجموع کابل مخابراتی -سیمگشی ساختمان - عبور کابلهای برق از گنار سیم تلفن در آپارتمان و ... میتواند ربط داشته باشد
    چون الان من دو نفر رو دیدم که 256 دارند ولی سرعت دانلود شبانه شون متفاوت است این تو هر منطقه فکر کنم فرق داره
    مگه شبا ستونها و سیمها راه میرن؟؟؟؟؟؟؟؟

2. 3 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه X-FeaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان و مخصوصا جناب مهندس ، خط بنده فیبر نوری ( کافو نوری) است و فقط میتونم از مخابرات سرویس بگیرم. من اگر میتونستم از شرکت دیگری اینترنت تامین کنم حتی یک لحظه هم صبر نمی کردم.

دلیلش هم قیمت بالا و کیفیت پایین مخابرات مشهد است . این همه هزینه می کنم اما نمیتونم با خیال راحت یک بازی آنلاین بکنم . هر لحظه استرس دارم که الان تایم اوت میشه و من قطع میشم.

آقای مهندس شما که خط های فیبر نوری رو انحصار کردید برای مخابرات ، وظیفه ایجاب می کنه که بهترین سرویس ها رو بهشون بدین چون انتخاب دیگری ندارند.

نه اینکه چون رقابتی وجود نداره و کاربرهای بیچاره چاره ای جز این ندارند بیایم و بگیم همین که هست.

در ضمن لطفا جواب این سوال هم بدین که آیا امکانش هست طرح مخصوص بازی هم درست بشه؟ یک طرحی که پینگ خوبی داشته باشه اما بقیه چیز هاش مثل سرعت دانلود مهم نباشه.

4. 2 کاربر از X-FeaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این بخاطر ترافیک شبانه است

میشه لطف کنید کامل توضیح بدید در ساعات رایگان چه سیاستی واسه طرح ها در نظر گرفتید؟؟(لطفا کنید سیاستی رو که واقعا الان انجام میشه واسه پهنای شبانه باند،بگید!)
    وقتی ترافیک اطراف حرم افزایش پیدا کند و مردم در ترافیک گیر کنند خب صدای یک عده در میاد و به زمین وزمان دری وری میگن برای اینگه رضایت زوار و کسبه جلب بشه طرح هایی پیاده میکننن که بتونند ترافیک را کنترل کنند یا طر زوج و فرد را پیاده میکنند و یا اینگه به تردد ماشینهای عوارض میبندند و یا ... موارد دیگه[/QUOTE]

ترافيك زياد نشده، يك شبه زياد نميشه، حرص و طمع مخابرات براي جذب دروغي مشتري هاي بدبختي مثل ما كه مجبورن از مخابرات بگيرن بيشتر شده.
    آقاي محترم، شما با اسم "دانلود با سرعت 128" به مردم فروختيد. ميفهميد اينو؟ يا كلا تو كار مغلطه اين شما رئوس مملكت؟
    حالا زيادي فروختيد و الان كم آورديد به مشتري چه ربطي داره؟؟ اشتباه شما بايد از طرف خودتون جبران بشه.
    اگر هم توي قرارداد ذكر ميشد كه سرعت دانلود در حال حاضر 128 هست اما هرموقع مخابرات دلش بخواد ميتونه طبق قانون نانوشته ي مسخره اي كه فقط تو ايرانه سرعتتون رو به 1/8 گند بزنه قبول.
    مشكل شما طمع و دروغ گويي شماست.
    با اين وضعيت اميدي به هيچي نيست تو اين مملكت پر از دروغ...

6. 2 کاربر از cyrus717 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بالاخره از مخابرات لعنتی اومدم بیرون . خداحافظ سرعت پایین و اعصاب خوردی شبانه

8. 5 کاربر از hitler1945 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بالاخره از مخابرات لعنتی اومدم بیرون . خداحافظ سرعت پایین و اعصاب خوردی شبانه
    خوش بحالت کدوم سرویس گرفتی؟چه شرکتی؟؟؟
    دیشب کلا 900 دانلود کردم دهنم سرویس شد کاشکی 90 باشه هرکاری کردم از 50 بالاتر نمیرفت

خدا ازت نگذره مخابرات
    Last edited by shoojats; 04-12-2013 at 12:25.

10. 3 کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    حاجی شما وضع شبانه ات چطوره این شبا؟

12. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Armani2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

سیاست مخابرات = فروش حداکثری ، کیفیت و رضایتمندی مشتری هم ولش کن جیب ما پر بشه بسه !!!
    Last edited by Armani2; 04-12-2013 at 12:31.

14. 5 کاربر از Armani2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دیشب کلا 900 دانلود کردم دهنم سرویس شد کاشکی 90 باشه هرکاری کردم از 50 بالاتر نمیرفت

خدا ازت نگذره مخابرات

شاتل ثبت نام کردم . امروزم رفتم فرم فسخ قرارداد مخابرات رو نوشتم گفتن شنبه میفرستم چون امروز و فردا مرکز مخابرات تعطیله !!!
    یعنی این مخابرات 4 روز هفته کار میکنه!!!!
    دیگه گفتم اینترنت مخابراتم از آن خود ملک جعفریان .
    پشت دستمو داغ کردم نه اینترنت از مخابرات بگیرم نه به کسی بگم اینترنت مخابرات بگیره

16. 2 کاربر از hitler1945 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان دارم 10 گیگ حجممو خالی میکنم
    لامصب از hipfile با 150 تا دانلود میکنه . چی میشد این سرعتو شب داشتیم ای خدااااا

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این بخاطر ترافیک شبانه است

وقتی ترافیک اطراف حرم افزایش پیدا کند و مردم در ترافیک گیر کنند خب صدای یک عده در میاد و به زمین وزمان دری وری میگن برای اینگه رضایت زوار و کسبه جلب بشه طرح هایی پیاده میکننن که بتونند ترافیک را کنترل کنند یا طر زوج و فرد را پیاده میکنند و یا اینگه به تردد ماشینهای عوارض میبندند و یا ... موارد دیگه
    چقدر جالب . واقعا دیگه به مهندس بودن ایشون شک ندارم . چون یادمه یه جناب مهندس دیگه هم میگفت : "تا به حال به شباهت کار ما و کباب کوبیده فکر کردین؟"

حالا بزارین من شباهتش رو بهتون بگم .

ما تو مشهد یه خیابون داریم به اسم ADSL مخابرات . این خیابون هم مثل هر خیابون دیگه ای یه عرضی داره که هر چی هم ماشین از این خیابون رد بشن هیچ ترافیکی به وجود نمیاد . در واقع میشه گفت مثل یه بزرگراهه .

روزا بزرگراه مخابرات خلوته و دلیلش هم همین عرض زیاد بزرگراهه . البته ماشین زیادی هم روزا از این بزرگراه عبور نمیکنه و بیشتر شبها از ساعت یک ملت از این بزرگراه عبور و مرور میکنن .
    اما باز هم با این وجود احتمال وقوع ترافیک خیلی خیلی کمه . چون همه میدونیم توی یک بزرگراه که هم یه طرفه است و هم سرعت ماشین ها زیاده ترافیک ایجاد نمیشه مگه اینکه تصادفی رخ بده .
    که البته باز هم اختصاصا توی بزرگراه ADSL مخابرات تصادفی نداریم (چون دیگه این بحث جزو مبانی شبکه است
    )

پس واقعا علت این همه ترافیک و سرعت بسیار پایین ماشین ها که شب ها از این بزرگراه میخوان عبور کنن چیه ؟

ایا چیزی جز اینه که راهنمایی رانندگی (که اینجا همون شرکت مخابرات خودمونه) میاد با اون بلوکه هاش عرض بزرگراه رو کم میکنه (در حد یک کوچه) ؟
    خوب این خودش باعث نمیشه که ترافیک ایجاد بشه ؟ ترافیک هم که سرعت رو پایین میاره .
    تازه خود مخابرات میاد محدودیت سرعت هم قائل میشه که کسی از حق خودش تجاوز نکنه و مثل ما ایرانی ها از تو جاده خاکی میونبر نزنه . چون این خودش باعث ترافیک برای ماشین ها دیگه میشه و باعث اعتراض بقیه ملت .

حالا جناب اقای مهندس یه پیشنهاد:
    تا حالا دیدین که بعضی روزا که احتمال ترافیک توی یه خیابون مثل اطراف حرم زیاده میان بلوک میزارن که از ورود یه سری اتومبیل شخصی به داخل اون محدوده جلوگیری کنن ؟
    خوب جناب اقای مهندس ملک جعفریان ، چرا اینقدر مشترک یا در واقع اتوموبیل رو میزارین بیان توی خیابون تنگتون که این همه ترافیک ایجاد بشه . چرا موقعی که داشتین این همه مشترک رو ثبت نام میکردین به فکر این ترافیک خیابونتون نیفتادین .
    اما در عوض راه حلی که شما پیش گرفتین این بود که از هر کسی مقداری پول میگرفتین و میزاشتین طرف وارد خیابونتون بشه . خوب بالطبع ترافیک به وجود میاد .

شما باید یا مشترکاتون رو کم کنید به هر نحوی که شده که البته باعث اعتراض ملت میشه و راه خوبی نیست .
    پس بیاین لااقل عرض خیابونتون رو زیادتر کنین یا این همه پولی که از ملت میگیرین .
    بابا جهنم و ضرر . افزایش عرض خیابون هم پیش کش . لااقل شبها عرض خیابون رو محدود نکنین دیگه . بابا هر چی ماشینها سریعتر برن که ترافیک کمتر میشه

(شرمنده دوستان که مجبور شدم همچین مثالهایی بزنم . فکر کنم ما هم مهندس شدیم رفت )
    Last edited by Gregar; 04-12-2013 at 13:43.

19. 8 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •