تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 858 از 4105 اولاول ... 35875880884885485585685785885986086186286890895813581858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,571 به 8,580 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بچه ها من رفتم میدون سپاه کسی جوابمو نداد رفتم پلیس 10+
    گفتم ممکنه بشه اعزامت1/4 ولی امریت برای 1/6....................شایدم نشه
    کسی میدونه میشه یا نه؟؟؟
    بعد برام درخواست دو ماه تمدید زد
    گفت هفته بعد بیا بین قبول میشه یا نه؟؟ چقدر احتمال قبولی تمدید هست؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یادش بخیر ، پارسال 1 تیر اعزام شدم ، ماه رمضون به معنای واقعی هتل میشه ، دوره طلایی به نظر من عید نیست ، دوره ای هست که توش ماه رمضون میخوره !
    حالا میری میفهمی !
    سلام بالاخره یه هم پایه خدمتی پیدا کردیم منم 1 تیر پارسال رفتم راستی کسری داری >؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام بالاخره یه هم پایه خدمتی پیدا کردیم منم 1 تیر پارسال رفتم راستی کسری داری >؟
    نه کسری کجا بود ! 5 ماه دیگه میرم پایان دوره از شرش راحت میشم !

4. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت dood1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران پارسی

پيش فرض

دقت داشته باشین که معافیت های سه برادری امسال تمدید شده. تا شهریور. یعنی کسانی که در سال 90 مشمول قانون بودن الان هم میتونن ازش استفاده کنن. البته دقیق نفهمیدم که برا کسایی که امسال تازه میخوان ثبت نام کنن هم هست یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مشمولان غيرغايبي كه تا پايان سال 1390 واجد شرايط معافيت‌هايي از قبيل معافيت جد و جده ، سه‌برادري و .. بوده‌اند در صورتي كه همچنان واجد شرايط معافيت هستند تا 31 شهريور سال 91 فرصت دارند تا براي ثبت و رسيدگي به درخواست خود اقدام كنند.

به گـزارش ايسنا، سازمان وظيفه عمـومي نـاجـا در اطلاعيه‌اي اعلام كرد: با توجه به اين كه تصويب قانون جديد وظيفه عمومي، تغيير ضوابط برخي از معافيت‌ها يا حذف آن را در برداشته است در اين راستا برخي ازمشمولان كه واجد شرايط معافيت‌هاي اجرايي سال 1390 از قبيل معافيت جد و جده، سه برادري، كسرخدمت منجر به معافيت و ...بوده و بدليل عدم‌آگاهي يا پاره‌اي از مشكلات در سال 1390 موفق به بهره‌مندي از اين نوع معافيت‌ها نبوده‌اند. درصورتي كه همچنان واجد شرايط معافيت باشند تا تاريخ پايان شهريور ماه فرصت دارند تا براي ثبت درخواست خود از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) اقدام كنند.

واجدان شرايط معافيت سه‌برادري در سال 90 با مساعدت سازمان وظيفه عمومي ناجا در باب اين نوع معافيت، چنانچه فرزند سوم خانواده حداقل نيمي (9ماه) از مدت خدمت دوره ضرورت را تا پايان سال 90 گذرانده و خدمت وي همچنان استمرار داشته باشد، به عنوان برادر خدمت كرده محسوب شده و برادر چهارم وي درصورتي كه همچنان واجدشرايط اين نوع معافيت باشد تا پايان شهريور ماه مي‌تواند براي ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10)مراجعه كند، همچنين در اين نوع معافيت، كسرخدمت بسيج خدمت كرده نيز با مدت خدمت آنان قابل تجميع است.

به گزارش ايسنا، كليه مشمولان غيرغايب كه تا اول تيرماه 91 واجد شرايط معافيت كفالت پدر بالاي 59 سال تمام بوده بنابراين تا اين تاريخ موفق به ارائه درخواست خود نشده‌اند، در صورتي كه همچنان واجد شرايط اين نوع معافيت باشند تا 31 شهريورماه مهلت ثبت درخواست خود از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) را خواهند داشت.
    یعنی به خدا اینا سرشون با .... بازی میکنه ! خداییش این چه شل کن سفت کنی ه؟ الان خیلی ها که پارسال مشمول معافیت این مصوبه میشدن و امسال دیگه شاملشون اردیبهشت امسال اعزام شدن، دوباره باید برن برای درخواست معافیت! یعنی هزینه برای نظام. برای مشمول . حالا اینها به کنار ، بعد روانی قضیه ، یعنی اینکه شما روی هیچ قانونی نمی تونی حساب کنی .قانونی که 30 سال بوده یا قانونی که دو ماه هم نیست خودشون تصویب کردن .
    جدا متاسفم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

کد 74 : نیروی زمینی سپاه ولیعصر(عج) آباده
    بچه ها من افتادم اینجا ... خوشحال باشم یا ناراحت ؟ خوبه هست یا نه ؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

امروز رییس نظام وظیفه زنگ زد بهم گفتش بخشنامخ جدید اومده بیا که شامل کارت داییم میشی (قبلش مدت 30 ماه از طلاق باید میگذشت تا داییم بدن) اما گفتش ۴ شنبه بیا فیش ها رو بگیر و واریز کن .....اطلاعات تکمیلی رو تا 5 شنبه میزارم.

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا ترس نداره که از چی می ترسی..مدرکتون چیه؟

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقایون من تقریبا دارم میمیرم از ترس ........ آموزشی افتادم مرکز آموزش شهید رجایی کرمانشاه !!!! چه جور جایی هست ؟؟؟؟؟
    آقا ترس نداره که از چی می ترسی..مدرکتون چیه؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها من افتادم اینجا ... خوشحال باشم یا ناراحت ؟ خوبه هست یا نه ؟
    برادم اموزشی اونجا بوده بد نیست امکاناتش هم خوبه و البته پادگان بزرگی هست

12. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •