با fizz هم میشه اگه خوب بازی کنی اما هیچ چمپی مثل جانگرهای واقعی جوب نمیده مثل ( heca,naut,zac,udyr,j4) اینا بهترینا هستن![]()
با fizz هم میشه اگه خوب بازی کنی اما هیچ چمپی مثل جانگرهای واقعی جوب نمیده مثل ( heca,naut,zac,udyr,j4) اینا بهترینا هستن![]()
سلام.
وقـتی میخوام برم تو بازی روی لوگو گیر میکنه و اصلاً وارد لانچـر نمیشه.
تاپیک رو هم مطالعـه کردم اما راه حال خاصی جز "صبر کردن" نفـهمیدم. که اونم برای من جواب نمیده.
اگه کسی میدونه مشـکل دقیقاً از چیه که اینطوری میشه و چاره چیـه، ممنون میشـم بگه.
پـ.نـ) دیشب که آپدیت اومد مشکل خاصی نداشت.. آپدیت کردم. امروز صبح اینطوری شده.
منم همین مشکلو داشتم امین 10مین بذارش خودش میره زود نبندش
Last edited by N E X T; 11-09-2013 at 10:38.
این چرا هر دو روز پچ میده
نشد ما ی روز بشینیم مثل آدم بازی کنیم
noob داره آپدیت می کنه دست نزن بهش دوتا از عکس هارو عوض کرده
خخخخخخخخخ بالاخره تونستم به ساپورت تیکت بزنم و حالا منتظر جوابم ایشالا که حل میشه![]()
من صبح گذاشتم برای اپدیت اول این اومد ولی نه چراغ مدمم چشمک میزد نه توی task manager نشون میداد که از اینترنت استفاده میکنه یه بار مودمو خاموش روشن کردم.بعد دوباره بازی رو اوردم اینبار هم چراغ مودم شروع کرد به چشمک زدن هم توtask manager زده بود داره از اینترنت استفاده میکنه.همینطوری گذاشتمش بعد از ده دقیقه یه ربعی افتاد راه وصفحه ی لانچر اومد و شروع کرد به اپدیت کردن.![]()
این خخخخخخ و لوس بازیا چیه همش تایپ میکنی ؟خخخخخخخخخ بالاخره تونستم به ساپورت تیکت بزنم و حالا منتظر جوابم ایشالا که حل میشه
دخترا هم دیگه از این کارا نمیکنن![]()
اولا که خخخخخخخ کلی معنی میده و لوس بازی به حساب نمیاد
و اما دوم اینکه شما؟!! :|
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)