تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 858 از 1298 اولاول ... 358758808848854855856857858859860861862868908958 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,571 به 8,580 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

یکسری رفتم مرکز مخابراتی ...نه منشی میفهمید من چی میگم نه رئیس مخابرات
    میگفت تا 10 بازه میگفتم روی 5 بسته شده میگفت کسی نمیبنده خودش تا 10 میره !!!!
    انگار سخت و بد روی 10 میبدند. به منم تقریبا همچین چیزی گفتن. میگفت 2 تا 10 مگ سرعت بازه. من گفتم به پیر به مذهب
    روی 3 مگ گذاشتید, میگفت نه اگر خطت خوب باشه تا 10 مگ میره. واقعا شانس داره کسی که راحت براش روی ده بذارند.
    من برا خودم قیدشو زدم حوصله م نرسید. ایشاال... برای شما و سایر دوستای هم استانی ده بذارند.
    مثل اینکه یه کم پیگیری و حوصله میخواد. ولی خوب پیگیر باشید اگر بالا ببدن خیلی خوب میشه تو این اوضاع شرکتهای خصوصی که یکی یکی ..../

2. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

انگار سخت و بد روی 10 میبدند. به منم تقریبا همچین چیزی گفتن. میگفت 2 تا 10 مگ سرعت بازه. من گفتم به پیر به مذهب
    روی 3 مگ گذاشتید, میگفت نه اگر خطت خوب باشه تا 10 مگ میره. واقعا شانس داره کسی که راحت براش روی ده بذارند.
    من برا خودم قیدشو زدم حوصله م نرسید. ایشاال... برای شما و سایر دوستای هم استانی ده بذارند.
    مثل اینکه یه کم پیگیری و حوصله میخواد. ولی خوب پیگیر باشید اگر بالا ببدن خیلی خوب میشه تو این اوضاع شرکتهای خصوصی که یکی یکی ..../
    خودتا خسته نکن اینجا هیچ کی اندازه من برای اینکار سعی نکرده.
    اینجا ایرانه و همونم که بهت دادن خدا را شکر کن.خیلی بی قانونی بیداد میکنه.خیلی.....اصلا یه وعضی.
    من با رئیس کلشم حرف زدم.نکردن این کارا.
    شما تو این مملکت پارتی نداشته باشی کارت ول معطله.

4. 3 کاربر از mykamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

درود بر همگی ...
    قرار بود تست از سرویس جدیدم برای برخی از دوستان قرار بدم اما متاسفانه یک سری فیل**تر٪ینگ جدید از دیروز صبح نا حالا بر روی سرویس های شهرمان در حال اعمال شدن است و سرور های خارجی با کاهش سرعت و قطعی مواجه هستند...
    در مورد بسته شدن بورت شما از سوی مخابرات تنها با داشتن یک دوست و آشنا این مشکل بر طرف میشود لطفا به 135 شکایت کنید و بیان کنید مخابرات طیق قرارداد عمل نکرده است.

6. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود بر همگی ...
    قرار بود تست از سرویس جدیدم برای برخی از دوستان قرار بدم اما متاسفانه یک سری فیل**تر٪ینگ جدید از دیروز صبح نا حالا بر روی سرویس های شهرمان در حال اعمال شدن است و سرور های خارجی با کاهش سرعت و قطعی مواجه هستند...
    در مورد بسته شدن بورت شما از سوی مخابرات تنها با داشتن یک دوست و آشنا این مشکل بر طرف میشود لطفا به 135 شکایت کنید و بیان کنید مخابرات طیق قرارداد عمل نکرده است.
    مشکل مخابرات اینه که اکثر مسئولینش هیچ درکی از پورت ندارن
    وقتی میگه کسی پورت رو نمیبنده و تا 10 جاداره که بره ... دیگه شکایت از اینا
    چه فایده داره ...

8. این کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

مشکل مخابرات اینه که اکثر مسئولینش هیچ درکی از پورت ندارن
    وقتی میگه کسی پورت رو نمیبنده و تا 10 جاداره که بره ... دیگه شکایت از اینا
    چه فایده داره ...
    درک دارند قرار نیست طبق قراردای که میبندند عمل کنند ... من خودم امسال 4 بار شکایت کردم آخرش پورتم بسته شد روی 5 مگ بعد کاهش دادند آخر کار هم دیدم 12 مگ بسته شده جالبه که من DLC بودم که دیگه برای من تفاوتی نداشت...

10. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

طرح کمپینا را 2 سال پیش فعال کردم اگه بخوام انتقالش بدم روی یه خط دیگه که تو یه شهر دیگس میشه؟ یا اینکه برای اونجا باید جدا دخواست بدم؟برای درخواست اینترنت تو بهارستان باید کجا مراجعه کرد؟(فعلا کسی تو خونه زندگی نمیکنه اگه با 2020 تماس بگیرم که بخواند بیاند وصل کنند)

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فکر نکنم اینجا کسی جواب این سوال رو بدونه برا همین کسی جوابت رو نداده
    باید بری از خودشون بپرسی ولی فکر نکنم بشه این کار رو کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مثل اینکه پنل مخابرات خراب شده دوباره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اره دوباره خراب شد نمیدونم چرا همیشه روزای تعطیل خراب میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود بر شما ...
    این که خطوط فیبر نوری را تجهیزاتش را ندارند یک جمله کاملا احمقانه است سرویس دهی بر روی خطوط فیبر نوری از 6 سال پیش توسط مخابرات شروع شد ... خط خودم DLC بود پورتم روی 5 مگ بسته شده بود هم 12 مگ سرعتم با IDM حتی به 1.400 MB هم میرسید پس مشخص هست ربطی به نداشتن تجهیزات ندارد الان در شهر خوزستان و تهران هم مخابرات هم شرکت های خصوصی بروی خطوط فیبر تا 10 مگ سرویس میدهند مشکل مخابرات اصفهان چیزه دیگری هست که قابل بیان نیست.
    پس میشه با کمی اسرار و مسر بودن سرعت 5گ رو گرفت ! بخصوص کمپین ! حالا 10 مگ و طرح های اعتباری رو نمیدونم ! اما اینو اگه برید مرکز بهتون میدن ! باید بگید شما رو 5مگ ست کن ، عهده دار کم و زیاد بودن سرعتش با خودم .
    برا منم میخواست 1مگ بزنه اینطوری 2مگ گرفتم .

درک دارند قرار نیست طبق قراردای که میبندند عمل کنند ... من خودم امسال 4 بار شکایت کردم آخرش پورتم بسته شد روی 5 مگ بعد کاهش دادند آخر کار هم دیدم 12 مگ بسته شده جالبه که من DLC بودم که دیگه برای من تفاوتی نداشت...
    ولی کلا بیشعورن ! من رفتم برای گرفتن یوزر پس ، روز قبلش فرم پر کرده بودم ! دوباره بهم گفت فرم پر کن ! منو یک ساعت دنبال کپی و ... فرستاده ! مردک رو بهش میگم من 5 سال سرویس مخابراتو دارم ! نمیفهمه بیشعور !
    Last edited by r0ss0neri; 14-11-2014 at 18:29.

16. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •