توي پست هاي قبلي يکي از بچه ها گفت که ميشه. بايد هم بشه چون تو توضيحات سايت نوشته با خريد ۱۰ ماهه ۲ ماه رايگان هديه بگيريد.
توي پست هاي قبلي يکي از بچه ها گفت که ميشه. بايد هم بشه چون تو توضيحات سايت نوشته با خريد ۱۰ ماهه ۲ ماه رايگان هديه بگيريد.
بله دوست عزیز میشه من بارها خودم این کار رو انجام دادم ، فقط کافیه زنگ بزنید و بهشون بگید طرح قبلی رو منقضی و براتون طرح جدید بزنن
داداش این شاید بزرگترین دروغی است که مبین نت به کاربراش میگه...
به هیچ وجه صحت نداره ، آنها فقط ترافیک شما رو کم میکنن ...
مثال بخوام بزنم برات دو مگ رو درنظر بگیر... کم مصرف یک ماهه 16 تومنه با دوگیگ ترافیک (2*12 =24) ضرب در 10 ماه کن میشه هزینش 160 تومن... خوب پس دوماهم رایگان میدن میشه چی؟
طرح یک ساله دومگ 160 تومن + 24 گیگ ترافیک
توی این مملکت همه دزدن شما زیاد به حرفا توجه نکنین ...
اي کاش اينجوري بود آقا! همين هم نيست. اين چيزي که من گفتم واسه متوسط مصرف و پر مصرف هست ولي ۲مگابيت با ۲ گيگابايت حجمي که شما مي گي کم مصرف است.
اگه شرايطي که شما مي گي مي شد عالي بود: 160 تومن اشتراک ساليانه ۲ مگ + 110 مودم ( مودم با کيفيت dx350) = 270 تومن
الان مبين ۱ مگ ساليانه رو ميده ۲۵۰
اگه اين طرح واسه کم مصرف هم بود اون موقع:
مبين ۱ مگ ۲۵گيگ + مودم رايگان: ۲۵۰ تومن
مبين ۲ مگ ۲۷گيگ + مودم رايگان: ۲۷۰ تومن
اگه مي شد من حتما دومي رو بر مي داشتم...
Last edited by Dead Space; 25-06-2012 at 19:39.
دوستان من از زمانی که مبین نت 2مگ میده همین کارو میکنم.اگه ترافیکتون تموم بشه دو گیگ ترافیک بخرید میشه 26 تومن ولی اگه سرویس قبلی رو تمدید کنید میشه 16 تومن! تازه زمانش هم بیشتر میشه.
درواقع ماهی دوبار سرویس 2مگ میگیرم که میشه2مگ با حجم 4گیگ با قیمت 32 تومن.
Last edited by hajoo; 25-06-2012 at 19:43.
لابد برای اینکه محدود وارد کردند، نه آنقدر بهتر نیست فقط اون Dx350 مقدار حداکثر Rx Power اش 25 dBm هست این 27 dBm البته مقیاس اینا مثل ریشتره تقریبا
پینگ 70 مال کجا ؟
سلام
اقا این سرعت و اختلالات مبین نت درست شده ؟؟؟
Last edited by arsenal_4; 26-06-2012 at 17:45.
من حدود ۲۰ تا نمايندگي زنگ زدم هيچ کدوم dx350 طرح دار نداشتن، اکثرا تا يکي دو هفته پيش داشتن و تموم کرده بودن. همه ي کسايي که باهاشون صحبت کردم اطلاعات فني بسيار پاييني داشتن اما يکي از دفتر پيشخوان تهران نسبتا اطلاعات خوبي داشت، مي گفت: بهترين مودم موجود همون seowon intech indoor هست و کيفيتش خيلي خوبه و قابليت اتصال همزمان به 3 bts رو داره (؟ ) گفت ولي قيمتش بالاست چون رو طرح شرايطي ۵۰ مياد روش. مي گفت يه سري bm632 مشکل دار تو جشنواره پاييز عرضه شد که با آپديت مشکلشون حل مي شد و از زمستان به بعد مودم هاي عرضه شده خودشون آپديت بودن، در ضمن گفت آپديت جديد dx350 باعث عدم کارکرد بهينه ي اين مودم در شبکه ي مبين ميشه و نتيجه ي نهايي: bm632لابد برای اینکه محدود وارد کردند، نه آنقدر بهتر نیست فقط اون Dx350 مقدار حداکثر Rx Power اش 25 dBm هست این 27 dBm البته مقیاس اینا مثل ریشتره تقریبا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا در مورد پست ۳-۴ روز پيش شما:
هر دفعه خواستم جواب بدم مشکلي پيش اومد، ولي الان شرايطش مهياست. ممنونم که فينگليش ما رو فارسي کرديد و جواب داديد.
هدفم به حاشيه کشوندن بحث مبين نت نيست ولي در مورد رايتل: پست هايي که از من خونديد مربوط به بيش از ۳ ماه پيش بود و اون موقع به من گفته بودن با کارت دانشجويي سرعت بالا تا حدود ۲ مگابيت مي ديم، خوب اگه اينکارو مي کردن ديگه وايمکس مي خواستم چي کار؟
هنوز هم مي گم: ويژگي هاي رايتل پينگ پايين (حدود ۷۰ms و حتي کمتر ) ، سرعت واقعا ثابت و دو کاناله بودن آن است.
مي تونن سرعت بالا بدن ولي نمي دونم چرا اينکار رو نمي کنن، مشکل فقط ندادن سرعت بالاست وگرنه کيفيت اينترنتش عاليه.
دليل نارضايتيم موارد ذکر شده بود! خوب مهمترين امتياز 3g اينترنت پر سرعته، نه سرعت 240kbps (نمي دونم اين سرعت رو از کجا آوردن که يه بيت هم بالا و پايين نمي ره!) .اگه سرعت اينترنت بيشتر باشه ما با اسکايپ و نظاير اون video call برقرار مي کنيم و نياز به پرداخت هزينه هاي بالاي پايه ي شبکه براي تماس تصويري نيست و ديگه مثل من در به در دنبال يه رايتلي ديگه نمي گردي که بتوني باهاش تماس تصويري بر قرار کني.
**** اون مودم کره اي که گفتم رو فقط به همراه اولي هاي دايمي به صورت شرايطي مي دن! چه دليلي داره که اين مودم رو فقط روي اين طرح مي دن؟
فکر نکنم انقدر بهتر باشه که بخوام اين طرح رو انتخاب کنم، درسته؟
پینگ 70 مال کجا ؟
Last edited by Dead Space; 25-06-2012 at 22:45.
بله متاسفانه، البته شما بهتره به نمایندگی های کرج یا فردیس زنگ بزنید، با اوضاع منطقه بیشتر آشنا هستند و شاید چون فروش مثل تهران زیاد نباشه هنوز طرح داشته باشند
فکر نکنم حالا باز نگاه می کنم ولی به هرحال مگه چندتا BTS توی برد شماست. (احتمالا اون آنتن ها مربوط به wifi بشن) طرحشم انگار قسطی بود درست در جریان نیستم!
من از لحاظ مشخصات فنی گفتم ولی اگه اینا عرضه ندارند یه Framware تنظیم کنند دیگه من در جریانش نیستم ولی مودم bm632w هم خیلی خوب هست و مشکلی هم نداره من گفتم شنیدم و خوندم آنتن دهی اولی بهتره.
میدونی اینا رو گفتی یاد بقیه مشکلات افتادم، یاد جی ال ایکس سر هم بندی شده و حالا هم وایمکس سر هم بندی شده( خودمون نمی فهمیم داریم چطور از بد به بدتر پناه می بریم متاسفانه)
یه چیز دیگه هم اینکه مودم bm632w و bm631 رو دوستان بحرینی سورس سیستمش رو دیکریپت کردند و کارهای جالبی هم میشه باش کرد (برای ما که کرم این کارایم خیلی خوبه)
به هر حال امیدوارم هرچی خریدی، چرخش برات بچرخه و کارت رو راه بندازه
Last edited by FerineFast; 25-06-2012 at 23:21.
یه سوال داشتم تازه وایمکس مبین نت گرفتم 512مگ با ترافیک 20 گیگ سالیانه میخواستم بدونم هزینه شارژ ترافیکش چقدر میشه چون از شرکت که پرسیدم درست جوابم رو نداد و اینکه چه جوری باید ترافیک بخرم ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)