تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 858 از 1291 اولاول ... 358758808848854855856857858859860861862868908958 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,571 به 8,580 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

و باز هم در کرج وایمکس قطع شد

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی بد شده این ایرانسل من با وایفای دیشب 4ساعت فقط 45 مگ مصرف ترافیکم بود بدون قطع و عالی اونوقط با این افتضاحه نمی دونم چکارش کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خواشا یکی بگه آیا واقعا اینجوریه یا نه کسی مشکل مثل منو داشته یا نهمودمم 632w ایرانسل تعرفه آزاد 256 مشکل قطعی مداوم در باز کردن صفحه وبمرورگر ها = همه مرورگرها امتحان شدندبا اینترنت دیگه ای چک شد و سیستم مشکلی نداشتدر دانلود کردن مشکل پیش نمیاد و فقط باز کردن صفحه وب حتی گوگل با قطی بیسار زیاد مواجه میشهآنتن دهی در حد خوب 4 تا 5 چراغ . در صد ها به ترتیب 70 - 90 - تا 100 -----70- تا 60-خواهششششششششششششششششششششش شششششش

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

و باز هم در کرج وایمکس قطع شد
    چرا؟؟
    تازگيا قطعي ها زياد شده؟؟ نه؟
    البته من يه سه چار روزي هست مشكلي ندارم ولي شبا معمولا بخاطر دانلود رايگان شبانه سرعت يا كم ميشه يا قطع ميشه
    جه ساعتي شما قعطي داريد؟

خیلی بد شده این ایرانسل من با وایفای دیشب 4ساعت فقط 45 مگ مصرف ترافیکم بود بدون قطع و عالی اونوقط با این افتضاحه نمی دونم چکارش کنم
    با واي فاي چي؟؟
    يعني ايرانسل سرعتش اومده پايين؟
    من اين ماه نامحدود گرفتم . سرعتم با دانلود منيجر براي 256 فيسك روي 32 هست براي فايلهاي تورنت هم بين 27 تا 32 هست.
    شايد مودم مشكلي داره يا منطقه تون ترافيكش زياد شده مودم رو جا به جا كنيد تا ارتباط به يه BTS ديگه برقرار بشه..

خواشا یکی بگه آیا واقعا اینجوریه یا نه کسی مشکل مثل منو داشته یا نهمودمم 632w ایرانسل تعرفه آزاد 256 مشکل قطعی مداوم در باز کردن صفحه وبمرورگر ها = همه مرورگرها امتحان شدندبا اینترنت دیگه ای چک شد و سیستم مشکلی نداشتدر دانلود کردن مشکل پیش نمیاد و فقط باز کردن صفحه وب حتی گوگل با قطی بیسار زیاد مواجه میشهآنتن دهی در حد خوب 4 تا 5 چراغ . در صد ها به ترتیب 70 - 90 - تا 100 -----70- تا 60-خواهششششششششششششششششششششش شششششش
    من امروز اين مشكل رو داشتم. خيلي كمه ولي همين يك ساعت پيش با بدبختي سايت باز ميشد ولي دانلود راحت ميكرد.
    خيلي كم پيش مياد ولي وقتي ميشه گير ميكنه
    شما مودم رو ريست كن ببين مشكل حل ميشه.
    من در روز كلا شايد نيم ساعت سر اين مشكل موندم.
    يعني چهار پنج بار پيش مياد واسم.
    بيشتر شبا البته..

5. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا؟؟
    تازگيا قطعي ها زياد شده؟؟ نه؟
    البته من يه سه چار روزي هست مشكلي ندارم ولي شبا معمولا بخاطر دانلود رايگان شبانه سرعت يا كم ميشه يا قطع ميشه
    جه ساعتي شما قعطي داريد؟
    متاسفانه از اول ماه تا الان 3 باره قطع میشه سرعت دانلود هم هی کم و زیاد میشه دیروز حدود 2 ساعت قطع بود از ساعت 11
    شبانه هم از ساعت 1.30 به بعد دیگه میاد پایین یا افت شدید میکنه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جالبه که بعد از یک ساعت دردسر معمولا یهدفه درست میشه . همیشه هم همینطوریه . جابجا کردم و جایی رو که آنتن فول یا 4 تا چراغ ه پیدا کردم ولی فرقی نداره . دنبال یه راهی برای تستم در ضمن نمی دونم که آیا با وای فایش کار کنم یا سیم چون مجبورم جایی رو نزدیک کامپیوتر پیدا کنم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

متاسفانه از اول ماه تا الان 3 باره قطع میشه سرعت دانلود هم هی کم و زیاد میشه دیروز حدود 2 ساعت قطع بود از ساعت 11
    شبانه هم از ساعت 1.30 به بعد دیگه میاد پایین یا افت شدید میکنه
    شما وارد پرتابل كنترل حساب بشيد.
    از بخش ارجاع و پي گيري مشكل . يه فرم شكايت نامه در مرود قطعي ( توي بخش ها بايد موضوع رو مشخص كنيد. اگه نيست يه موضوعي كه به مشكلتون ربط داره رو انتخاب كنيد) متني رو بنويسد و ارسال كنيد
    كمتر از دو روز جوابش مياد.
    خوبي اين موضوع اينه كه مستقميا به بخش خرمات ارسال ميشه در صورتي كه اگه شما زنگ بزنيد با تلفن يكم مي پيچونن بعد ميگن از بخش خدمات باهاتون تماس ميگيرن.. هم بيشتر طول ميكشه هم امكان داره جواب نيگيرد!
    ولي دو حالت شدنيه.

جالبه که بعد از یک ساعت دردسر معمولا یهدفه درست میشه . همیشه هم همینطوریه . جابجا کردم و جایی رو که آنتن فول یا 4 تا چراغ ه پیدا کردم ولی فرقی نداره . دنبال یه راهی برای تستم در ضمن نمی دونم که آیا با وای فایش کار کنم یا سیم چون مجبورم جایی رو نزدیک کامپیوتر پیدا کنم
    درسته منم اين مشكل رو دارم دقيقا نميشه گفت واسه چيه؟ ولي احتمالا بخاطر بار ترفيكي يه صورت مقطعي سرورها هنگ ميكنن و سيستم مجبوره ريست بشه..
    اين ريست زماني رو براي ترميم يا راه اندازه صرف ميكنه كه در اون زمان اون قعطي بوجود مياد
    بيشتر هم از BTS منطقه شماست.
    هرجا هستين منطقه شلوغي هست و احتمالا پوشش خوبي هم براي وايمكس داره .

9. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض قفل نمودن DNS مودم وایمکس توسط خود شرکت

سلام
    زنگ زدم به 707 ایرانسل برای یک سوال:
    گفتم میشه DNS خود مودم رو عوض کرد گفت: خیر جزو سیاست شرکت هست که این 2 dns تغییر نکنه وبه قول خودشان همیشه obtain باشه.

این دو DNS یکی متعلق به گوگل هست که پاسخ دهی ان افتضاحه و پینگش همیشه بالای 300 میلی ثانیه است و اون یکی هم مال سرور خود ایرانسله که پینگش 68-120 هست ولی بعضی وقت ها بالا میره
    می دونید پینگ خیلی تاثیر داره و سریعترین سرور دی ان اس ها تو خود ایرانه......
    ADSL مخابرات انتخاب DNS رو ازاد گذاشته و عالیه وبا توجه به کاربری شما از اینترنت میتونین بهترین دی ان اس رو set کنین
    DNS برای بازی وسیسیکمو شیرینگ ودانلود و وب گردی فرق میکنه همیشه بهترین اونی هست که Ping ان کمترین باشه

اون تغییر دی ان اس هم که تو بعضی از سایتها گفته شده برین تو تنظیمات کارت شبکه تغییر بدین برای وایمکس صحیح نیست چون تو مودم یک جور دیگه تعریف شده و تازه انجامش پینگ رو بالاتر میبره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خسته نباشه ایرانسل از صبح تا الان ecare در حال بروز رسانی بود و باز نمیشد الان هم که باز میشه کد امنیتی رو نمیشه دید و وارد حساب شد ! با FF و IE تست کردم.

12. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام گوش شیطون کر ecare درست شد و کد امنیتیشم بدون مشکل اومد با ff
    راستی من مصرفم آزاد بود میخاستم شارژ کنم نمیشد برم تو حسابم با سیمکارت ایرانسل وایمکسمو شارژ کردم!
    بگذریم،
    یه سوال،الان بسته افزایشی 1گیگ خریدم بلافاصله بعد خرید هیچی باز نکردم رفتم تو اطلاعات حساب نوشته ،

مجموع کل استفاده ها در دوره جاری (کیلوبایت):210144

باقي مانده بسته افزايشي مدت دار:91136

اییییی که گفته یعنی چه؟! باقی مانده بسته چجوریاس؟میشه بتوضیحید....
    91136/1024=89 ؟؟!!!!
    اون خط اول منظورش از اول ماه بوده یا همون لحظه خریداری ؟؟!!
    Last edited by choobin12; 01-12-2012 at 23:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •