دوستان این ترم درس اشنایی با مبانی دفاع مقدس برداشتم ولی تو چارت نبود حالا میخواستم ببینم حذف میشه ؟
دوستان این ترم درس اشنایی با مبانی دفاع مقدس برداشتم ولی تو چارت نبود حالا میخواستم ببینم حذف میشه ؟
cancellation....
این پست حذف شود
Last edited by *Necromancer; 29-01-2014 at 21:11. دليل: ok shod
سلام
عاقا الان خواستم انتخاب واحد کنم خطا داده میگه " بعلت بدهي مالي به مبلغ( 4421054 ريال ) مجاز به انتخاب واحد نمي باشيد "
حالا اینو چجور پرداخت کنم هیچ گزینه پرداختی چیزی نداره ؟
فقط اون گوشه شناسه پرداخت داره همین !!
ویرایش: تا اونجایی که تحقیق کردم فهمیدم که باید از طریق بانک ملی یا ملت و یا از طریق کارت های عضو شتاب پرداخت کرد
خو اونجا باید هم شناسه پرداخت باشه هم شناسه قبض رو ارائه بدیم من شناسه قبض از کجا بیارم !!![]()
Last edited by Abolfazl-Star; 29-01-2014 at 20:46.
شهریه ثابتتون هست و
اصولا یه همچین چیزی داره، در بخش بالاییِ هر پورتالی!
سمت راست هم که میبینید نوشته امور مالی و ...
و برای شناسه پرداخت، تو صفه ی پورتالتون،
یه بخشی هست نوشته، مشخصات کاربر، یه گزینه ای داره در اونجا به اسم شناسه کاربری...
ممنون ولی من روی هر کدوم از اون بخش ها میزنم همون صفحه اول باز میشه فقط گزینه انتخاب واحد همون خطا رو میده
میخواستم بدونم چجور میشه پرداخت کرد آنلاین !!
از طریق سایت اطلاع رسانی دانشگاه ببینید نحوه پرداخت شهریتون چطوریه، برای ما تا دو سال پیش غیر اینترنتی بود مثل شما، کار نمیکرد قسمت مالی.
به این صورت که شناسه پرداخت رو یاد داشت میکنید، با شماره حساب دانشگاه، یا ملیه یا ملت، میرید فرم واریز نقدی رو از بانک میگیرید، بالاش علاوه بر شماره حساب یه شماره شناسه یا جام یا همچین چیزی هم نوشته که برای هر دانشجو متفاوته، مبلغ رو که پرداخت کردید، یا همون موقع فیش تاییدیرو به حسابداری دانشگاه میدید، و اونها تایید میکنن، یا اینکه چند ساعت تا چند روز بسته به کار حسابداری صبر میکنید تا حسابداری به واریزی ها رسیدگی کنه، اونجا از روی شناسه پرداخت شما که تو ریز حساب دانشگاه هست متوجه میشن پرداخت کردید و تموم.
ولی حتما به سایت اصلی مراجعه کنید ببینید چطوره، تا وقتتون گرفته نشه.
ممکنه مشکلتون از مرورگر باشه.
چون خودم که می خوام برم تو پرتالم، همیشه با فایرفاکس میرم. جون معمولاً با مرورگرهای دیگه به مشکل بر می خورم.
پیشنهاد می کنم با فایرفاکس برید...
دوستان یه سوالی برام پیش اومده، مبلغ شهریه هر سال و رشته رو از کدوم سایت میشه در آورد؟ من احساس میکنم واحد ما تخلف کرده و شهریمونو از پارسال به امسال تغییر داده، درصورتی که باید ثابت باشه و برای ورودی های جدید افزایش باشه.
از کجا میشه پیگیری کرد؟
ممنون هم بانک ملی هم ملت رو گفته همینطور کارت های عضو شتاب میخواستم بدونم چطور فقط با شناسه پرداخت از عابر بانک پرداخت کنم اصلا میشه؟
با چند مرورگر تست کردم همشون همینجوره ، فک نکنم مشکل از مرورگر باشه ![
با فایر فاکس امتحان کن دوست من درست میشه سیستم دانشگاه ازاد فقط با فایر فاکس جواب میدهبا چند مرورگر تست کردم همشون همینجوره ، فک نکنم مشکل از مرورگر باشه ![
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++
دوستان یک سوال اگر ترم اخر باشیم و بتونیم 24 واحد برداریم و بر همین اساس لازم نباشه پیش نیاز .هم نیاز رو رعایت کنیم
اما بعد از انتخاب واحد یکی دو تا درس ها رو حذف کنیم .. اون تبصره ی ترم اخر باز هم پا برجاست ؟
یعنی درسهای که بخاطر ترم اخر بودن پیش نیاز شون رو رعایت نکردیم حذف نمیشوند ؟ ( چی گفتم)
(اون درس های که حذف میکنیم ربطی به دروسی که پیش نیازشون رعایت نشده ندارن و کلا مستقل هستند)
Last edited by SNOW PATROL; 29-01-2014 at 23:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)