به نظر من ترتيب سوالاي گروهها (A B C D) به هم نميخوره وفقط گزينه هارو جابه جا ميكنن
به نظر من ترتيب سوالاي گروهها (A B C D) به هم نميخوره وفقط گزينه هارو جابه جا ميكنن
نه اونطوری بازم میشه تقلب کرد ولی اگه بیان ترتیب رو به هم بزنن دیگه تقریبا محاله .
اونا علاوه بر اینکه جلوی تقلبو می گیرن باید عدالت رو هم رعایت کنن اگه ترتیب سوالا رو به هم بزنن عادلانه نیست چون مثلا من خودم همیشه از ترتیب سوالا حدس می زنم الان باید تو کدوم مبحث باشیم (این مخصوصا تو سوالای هندسه خییییییلی کمک می کنه) اگه ترتیب سوالا فرق کنه یه عده می تونن این فرصتو داشته باشن و یه عده نه ولی گزینه ها جابه جا می شن من خودم هم سنجش آخر دارم هم راه اندیشه سوالا و ترتیب شون یکیه ولی ترتیب گزینه ها فرق می کنه تو بعضی سالا
خب منطقیه . ولی من به این فکر می کردم یه عده میفتن مدرسه خودشون و مراقباشون اکثرا معلمای خودشونن اون موقع با لب خونی می تونن گزینه رو برسونن .
ولی حرفت منطقیه .
کاملا درسته
منم سنجش آخر داشتم کنکور 88 رو که زدم گفتم بیام پاسخنامشو وارد سی دی تخمین رتبه قلم چی کنم. بعد از اینکه وارد کردم چشمتون روز بد نبینه . بالاترین درصدم توی ریاضی بود اونم -6 درصد. فوری رفتم از توی پاسخنامه سنجش آخر تصحیح کردم دیدم جای گزینه هاش باهم فرق داره![]()
بچه ها بعد کنکورتون، ما کنکوریهای 90 رو تنها نذارید. شدیدا" به راهنمایی نیاز داریم.
دوستان عزیز نظر شما را برای خواندن این خبر جلب میکنم.
جزئیات پیامکهای سیاسی وانتخاباتی به کنکوریها/ برخوردقضایی باSMSدهندگان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معلومه اینا پیامک ها الکیه ...
در این صورت 5 هزار نفر بیشتر مجاز به کنکور نخواهند بود!
ميدونم خودمم احساس ميكنم يادم مياد
ولي واقعا نميشه همه رو يه مروري كنم تا جمعهههههههه
سلام
بچه های تهران ، تاپیک زیر رو ببینن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)