راستی چند روزه طول میکشه بیان واسه نصب بعد از ثبت نام ؟؟؟
راستی چند روزه طول میکشه بیان واسه نصب بعد از ثبت نام ؟؟؟
سلام به همه دوستان . تو کرج ADSL میخوام میگن خالی نداریم چه کار کنم
یه مدت موی دماغشون شو بهت میدن...
یا از یه آشنا که لازم نداره یه پورت خالی بگیر.
منم زیاد پیگیر شدم آخرش بهم دادن....
اگر شماره تلفن از طرف مخابرات عوض بشه به خاطر تبدیل به فیبرنوری ، میشه adsl گرفت با این خط ؟ چون شنیدم اگر سییتم فیبرنوری باشه adsl نمیشه گرفت !
توی تهران بهترین ISP ها از لحاظ Ping و DLSpeed کدوما هستن ؟! ...
+ به نظرتون وایمکس برای مصرف خونگی بهتره یا ADSL !?
از کدوم شرکت ؟ شاید شرکتهای دیگه خالی داشته باشند به پارس آنلاین زنگ زدید ؟ سرویس نامحدود با تعرفه های جدید فراموش نشه !
بستگی داره خود مخابرات تهران و بعضی از شهرها رو فیبرنوری هم سرویس میدند .
چرا میشه سرویس گرفت بستگی داره کافویی که خط شما رو ازش گرفتند داخلش dsalam وصل کرده باشند یا نه.
ببخشید من اصلا اصطلاحات adsl رو بلد نیستم . میشه بگین منظور از کافو چیه ؟ منظورتون از dsalam همون adsl هست ؟
دوستان من از مخابرات اینترنت 128 گرفتم هر دو برج 20 هزار تومن میخواستم بدونم الان که اکثر اوقات دارم دانلود میکنم یه موقع هزینه اضافی نیاد رو قبض اخه چند جا شنیدم بعضیها به مشکل خوردن
سلام
دوستان هزینه اشتراک adsl مخابرات به قبض اضافه میشه ؟
نمیتونیم شارژ آنلاین کنیم که پولش رو قبض نیاد ؟؟؟
ممنونم...
نه دیگه،وقتی نامحدود باشه هر چی بخوای میتونی دانلود کنی و همون هزینه ای که دادی حساب میشه،من خودم 128 نامحدود از مخابرات دارم که همینه که بهتون گفتم.دوستان من از مخابرات اینترنت 128 گرفتم هر دو برج 20 هزار تومن میخواستم بدونم الان که اکثر اوقات دارم دانلود میکنم یه موقع هزینه اضافی نیاد رو قبض اخه چند جا شنیدم بعضیها به مشکل خوردن
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
مگه شما پولو به حساب مخابرات واریز نکردین؟دوستان هزینه اشتراک adsl مخابرات به قبض اضافه میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)