این گاج سفید و ایات و نکات دوتا کتاب هستند؟ نام مولفش ؟؟
این گاج سفید و ایات و نکات دوتا کتاب هستند؟ نام مولفش ؟؟
Last edited by faded; 06-01-2012 at 12:46.
اگه واس کنکور میخوای کتاب فارم کتاب خوبیه
رمزینرو خودمم دارم و اونم انصافا کتاب خوبیه
حتما خودت ببین کدوم کتاب به سلیقت نزدیکتره
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
بله،یه کتاب جامع هس و یه کتاب خیلی کوچیکتر از اون بنام آیات و روایات و نکات گاج(اسم دقیقش فک کنم این بود)
همونطور که گفتم اگه همون همگامان بگیرین جفتش تو یه کتاب هس،هم درسنامه،هم تست و هم پیام آیات
تو کدوم قسمتش
تستاش یا درسنامش؟
ممکنه برای ادبیات عمومی و عربی عمومی هم کتاب معرفی کنید که فقط به صورت موضوعی تست داشته باشه از کنکور سالهای گذشته نکات درسی رو نمیخوام فقط نمونه سوال تست به صورت موضوعی مثلا تست های بحث حال , افعال و.... این طوری ادبیات هم فقط تست باشه بر اساس کتاب؟؟
بهترین کتاب یا سیدی اموزش حسابان برای امتحان نهایی چی هست؟
نشر الگو و مبتکران که خیلی بد توضیح دادند ادم بیشتر گیج میشه
برای امتحان نهایی هیچی مثل کتاب درسی + گام به گام انتشارات دروس طلایی نمیشه
بعد از اون هم آموزش خیلی سبز شنیدم که بد نیست
هم درسنامه هاش هم تست های همگامان بخش های اضافه زیاد دارن . مخصوصا تست های تالیفیش سبکی رو دنبال میکنن که تا حالا در هیچ کنکوری نیومدن
بله دو تا هستن
نویسنده آیات و نکات فکر کنم چاه علی اکبری باشه یا علی اکبر چاهی . دقیقا یادم نیست
پس اسم کتابها برای حسابان شد" گام به گام انتشارات دروس طلایی" و "خیلی سبز " درسته؟
به نظرتون کدومش بهتره؟
وقتی از انرژی اتمی خوشت نیومد، یقینا از خیلی سبز هم خوشت نمیاد !
منم خودم سال سومم ، چند تا کتاب تا حالا عوض کردم ، بهترین کتاب گاج سفید هست که یه درسنامه ی خیلی خلاصه و توووپ داره ، بعدشم تست های ردیف با پاسخ های تشریحی
همین گاج سفید رو بگیر و چند دور تستاش رو بزن ، نهایی و کنکورت تامینه
ادبیات میتونی از کتابای خیلی سبز استفاده کنی،واس هرمقطع یه کتاب داره و کلا کتاب خوبیه،همه نوع تستی توش هس،کلا یه چن سالیه اکثر انتشاراتیا کتاب تستیشونو (البته تو ادبیات)براساس همون تقسیم بندی کنکوری،چینش میکنن،مثلا یه قسمت تستای قرابت،یه قسمت تستای املا و ...
کلک هم هست،البته کتاب تستش،اینم خوبه.خودت جفتشو ببین کدومو بیشتر میپسندی
عربیم والا بجز گاج سفید کتابیو ندیدم،کتاب خوبیه اما دقیق اونجوری که میخوای بصورت موضوعی نیس
از عربی خیلی سبزم تعریف میشه(کتاب تستش،که با فوت و فن فرق میکنه)،ندیدم خودم از نزدیک ولی تعریفشو شنیدم
تو هر درس واس این حداقل دوتا کتاب معرفی میکنم که دوستان حتما قبل خرید خودشون کتابارو مجبور بشن نگا کنن،خدایی نکرده یه موقع براساس حرف من نرن خرید کننو بعد ببینن از سبک کتاب خوششون نمیاد
پس خواهشن دوستان فقط براساس نظر من و یا بقیه دوستان کتابیو نخرن،خودشونم حتما بررسی کنن که مبادا پولشون هدر بره
داداش مبتکران دوتا کتاب حسابان داره،یکیش محمود نصیری و اونیکیم یادم نمیاد نویسندش کی بود.الگوام که بود که از هیچکدومش خوشت نمیاد،متاسفانه این کتابا فقط کتابای مطرح واس دانش آموزان سال سوم بود،اگه از اینا خوشت نمیاد دیگه گزینه خیلی کم میشه
به خیلی سبزم نگا کن،اما این یکم سبکش مناسب کنکوره تا امتحانات نهایی،اما نگا کن شاید خوشت بیاد
نه داداش من
سبک جواب دادن به سوالای نهایی و تستی خیلی فرق میکنه
تو سوالای تستی از نکات خلاصه و راههای به اصطلاح تستی هم استفاده میشه که نمیشه تو جواب دادن به سوالات تشریحی استفاده کرد چون هر مرحله از جواب نمره داره دوست من![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)