آقا یکی جواب ما رو بده مگه نباید با این پچ لباس همه تیما درست شه ؟ ماله من فقط 4 تا تیم لالیگا درست میشندوستان من همه کارایی که گفتینو کردم اما فقط 4 تیمه لالیگا درست شدن مشکل از کجاست ؟
آقا یکی جواب ما رو بده مگه نباید با این پچ لباس همه تیما درست شه ؟ ماله من فقط 4 تا تیم لالیگا درست میشندوستان من همه کارایی که گفتینو کردم اما فقط 4 تیمه لالیگا درست شدن مشکل از کجاست ؟
سلام
ببخشد دوتا سوال داشتم:
1- چرا تو OTHER B نمیشه ملیت بازیکنان رو عوض کرد(تو BASIC SETTINGS چنین گزینه ای نداره)
2-چرا نمیشه از بازیکنان OTHER B تو مسترلیگ استفاده کرد(حتی من یک بازیکن رو از تو EDIT به آرسنال منتقل کردم تو مسترلیگ که رفتم تو ترکیب بود اما نمی شد خریدش)
لطفا کمک کنید![]()
سلام ارمین جان
واقعا گل زیبایی بود تا حالا این حرکت رو از مسی ندیده بودم .
موقع دویدن مستقیم چجوری میشه توپ رو به جلو فرستاد؟ این کارو میشه با L2 وتغییر جهت کرد ولی میخوام تو دویدن مستقیم این کارو بکنم
لينكها كه هستن.زير كد نوشته شده در يك كادر.
دوست عزيز من نمي دونم شما چرا امتحان نكرده ايراد مي گيريد.من اول امتحان مي كنم بعد لينك ميدم.
دوست خوبم و ديگر دوستان.سايتهاي GamingAccess و Soccer Gaming هنوز قابل استفاده هستن.البته شايد با برخي فايلهاي جديد براي دانلود مشكل داشته باشيم.اما تنها تغييري كه ايجاد شده ، اضافه شدن تبليغات در هنگام ورود به اين سايتهاست.
در Gaming Access هر لينكي كه بزنيد يه صفحه مياد كه بالاش نوشته به اين سايت خوش آميديد.. وسطش پر لينك هست و اما آخر صفحه نوشته
click here to continue to Gamingaccess.com
شما روي اين لينك كليك كنيد تا به قسمت مورد نظر بريد.يعني ميرسيد به همون صفحه دانلود و لينكهاي دانلود مثل سابق.
در Soccer Gaming هم گاهي با يه همچين صفحه اي مواجه ميشيد اما مي بينيد كه نوشته شده "اين صفحه تبليغاتي ، فقط يكبار در ساعت نمايش داده مي شود" اگه وارد اين صفحه شده بوديد هم در اولين خط تقريبا همچين چيزي نوشته شده:
Click here to continue to soccergaming download
كه روي Soccer Gaming كليك كنيد تا به صفحه دانلود فايل مورد نظر برسيد.فقط يادتون باشه اين سايت كمي دير لود ميشه.اگه با پيغام مرورگر internet explorer can not display this page مواجه شديد صفحه رو Refresh كنيد.
اين هم براي دانلود pro-evo از راپيد شير:
كليه لينكها سالم هستند.موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با كدوم پچ؟
تنها پچ هاي دست ساز كه با كيت سرور هستند مي تونند روي لباس هاي همه تيمها تاثير بذارند. ببين دوست عزيز وقتي شما بازي رو نصب مي كنيد مي بينيد تيم اتلتيكو مادريد نه لايسنس هست و نه توي مود CL بين تيم هاي CL قرار داره ولي وقتي آخرين فايل cv0f رو مي ريزيد ملاحضه مي كنيد كه نه تنها لايسنس ميشه اين تيم بلكه توي مود cl هم بين اون تيمها قرار مي گيره استفاده از cv0f باعث ميشه چند تا از تيم ها لاليگا لايسنس بشند به طور اورجينال. پچي كه من توي صفحه 701 قرار دادم پچي هست كه بقيه تيم ها رو به شكل لايسنس شده در مياره يعني اسم و لوگو و لباس هاي تيم ها رو تصحيح مي كنه و به صورت لايسنس شده در مياره. اون كه از پچ 1.40 هست اصلا ربطي به اينا نداره نصب اون پچ باعث تغييرات در گيم پلي و ساير باگ هايي كه توي مود آنلاين داره تاثير ميذاره. حالا شما بفرماييد با كدوم يك از اينا به مشكل برخورديد. اگه بفرماييد من كلا راهنمايي مي كنم دوست عزيز
آره از اديت داخل بازي نميشه به يك ابزار جانبي مثل PES Editor نياز داريد. لينكش بارها توي تاپيك اومده كافيه از جستجو در تاپيك استفاده كنيد
نه دوست من فكر نمي كنم اين امكان وجود داشته باشه توي حركت هاي مورب هست كه در لحظه تغيير مسير با زدن دكمه R2 توپ رو محكم مي ندازه جلو
با پچ 1.40 +cv0f درسته 4 تا تیم اسپانیا درست شدن اما من میخوام کله تیما درست شن آیا برا این کار باید پچ دیگه های دان کنم؟با كدوم پچ؟
تنها پچ هاي دست ساز كه با كيت سرور هستند مي تونند روي لباس هاي همه تيمها تاثير بذارند. ببين دوست عزيز وقتي شما بازي رو نصب مي كنيد مي بينيد تيم اتلتيكو مادريد نه لايسنس هست و نه توي مود CL بين تيم هاي CL قرار داره ولي وقتي آخرين فايل cv0f رو مي ريزيد ملاحضه مي كنيد كه نه تنها لايسنس ميشه اين تيم بلكه توي مود cl هم بين اون تيمها قرار مي گيره استفاده از cv0f باعث ميشه چند تا از تيم ها لاليگا لايسنس بشند به طور اورجينال. پچي كه من توي صفحه 701 قرار دادم پچي هست كه بقيه تيم ها رو به شكل لايسنس شده در مياره يعني اسم و لوگو و لباس هاي تيم ها رو تصحيح مي كنه و به صورت لايسنس شده در مياره. اون كه از پچ 1.40 هست اصلا ربطي به اينا نداره نصب اون پچ باعث تغييرات در گيم پلي و ساير باگ هايي كه توي مود آنلاين داره تاثير ميذاره. حالا شما بفرماييد با كدوم يك از اينا به مشكل برخورديد. اگه بفرماييد من كلا راهنمايي مي كنم دوست عزيز
البته من کیت سرور ندارم اگه لطف کنین بهترین نسخشو بزارین+صفحه ای که آموزش کیت سرورو گذاشته بودین .راستی گلتم خیلی قشنگ بود . ای ول به شما که میدونی کیو باید بزاری کاپیتان : دی
Last edited by david23; 10-07-2009 at 15:23.
اين از پچ كه بعد دانلود و نصب بايد بري كيت سرور رو نصب كني
اينم اديت فايلي كه حتما بايد توي My Document كپي كنيشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز!
این پچ نصب نشد.!
ارور داد..
کرک رو هم که همینطوری اجرا کردم مشکل حل نشد:
چیکار کنم؟
ممنون/:5ک
سلام دوست عزیز
اگه ارور ویندوز اینیستالر میده شما باید این برنامه ی که لینک می دم رو نصب کنید ... طریقه ی نصب چندین بار تو تاپیک توضیح داده شده همین چند صفحه پیش هم بازم توضیح داده شده سرچ کنید :
با تشکر از وهاب عزیز به خاطر این برنامه .(khelane)
در ضمن پسوردش : matin هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)