تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 858 از 1135 اولاول ... 358758808848854855856857858859860861862868908958 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,571 به 8,580 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در تاریخ 20 ژانویه 2016 ( 30 دی ماه 1394) تحریم فروش خودرو به ایران از طرف آمریکا لغو خواهد شد.
    این تحریم که توسط رئیس جمهور آمریکا ، اوباما وضع شده بود، توسط خود رئیس جمهور لغو خواهد شد و نیازی به تایید کنگره آمریکا ندارد.

امیدوارم با لغو این تحریم، واردات خودروهای آمریکایی باکیفیت و البته انتقال تکنولوژی ساخت و مونتاژ این خودروها، مثل گذشته به کشور وارد شده و با سیستم و کیفیت و شرایط گارانتی مطابق با همان چیزی که در آمریکا رایج هست، به دست مصرف کننده ایرانی برسه.

مطمئن هستم اگر این اتفاق رخ بده ، جهش اقتصادی بزرگی برای کشور بوجود میاد چون بستر مساعد تولید و فروش خودرو در ایران ( بخاطر نیروی کار ماهر و ارزان و منابع انرژی و معدنی فراوان ) و تامین بازارهای منطقه بخصوص کشورهای حوزه خلیج فارس بسیار عالی هست و امکان گسترش این صنعت در سالهای پیش رو همچنان ادامه داره.

فرا رسیدن سال 2016 میلادی را به همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم خودروهای آمریکایی بیشتری در این سال به کشور وارد بشه و البته مدلهای قدیمی و کلاسیک هم همچنان بخوبی نگهداری و بازسازی و مورد استفاده قرار بگیره

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوباره پست من رو بخون عمو جون.بخچه نه چنته همینه دیگه وقتی جفت پا میپری وسط جمع ادم بزرگا نمیتونی معنای کلمات هم بفهمی و یا حتی درست بخونیشون نوجوان ۳۵ ساله.

4. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از کلیه دوستان و اعضاء قدیمی و محترم کلوپ خودروهای آمریکایی تقاضا دارم تا زمان رسیدگی و اخراج کاربر جدید mehdi--- که فضای کلوپ را با رفتار و گفتار به دور از ادب و نزاکت خود آلوده کرده و با زیر پا گذاشتن قوانین انجمن باعث انحراف مسیر منطقی علمی و فنی کلوپ شده، از گذاشتن هرگونه پست ، پاسخ و مطلب تحت هر عنوان خودداری فرمایند.
    همچنین از مدیریت تقاضا دارم هرچه زودتر برای تعیین مدیریت کار آمد و فعال در این بخش جلسه مجازی با حضور کلیه اعضاء قدیمی و فعال برگزار شود

سپاسگزارم

6. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اخطار
    دوست عزیز آقاmehdi---شما باعث بر هم زدن نظم تاپیک شدین.اگر فقط یک کلمه دیگر بنویسید دسترسیتون و مسدود میکنم.

8. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شما یک طرفه قضاوت کردی
    چون پستهای دیگران را هم بخون

نوشته ما باید زانو بزنیم شما این کار را میکنی ؟
    ما باید در برابر خداوند زانو بزنیم

مسائل فنی منو بخون
    برای دیگران را هم بخون
    درمورد باز کردن میل گاردان شما این کاررا میکنی؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما یک طرفه قضاوت کردی
    چون پستهای دیگران را هم بخون
    نوشته ما باید زانو بزنیم شما این کار را میکنی ؟
    ما باید در برابر خداوند زانو بزنیم

مسائل فنی منو بخون
    برای دیگران را هم بخون
    درمورد باز کردن میل گاردان شما این کاررا میکنی؟
    دوست عزیز شما هنوز روش صحیح نوشتن رو رعایت نمیکنید!!!اصلا من نمیتونم مطالب شما رو بخونم.هرچی دلت میخواد مینویسی و تکرار میکنی.
    به عنوان نمونه"
    "و به دلیل اینکه
    هرکسی هرچقدر تجربه ودست به اچار باشد امکان ندارد در مورد خودروی قدیمی ایرادات و نحوه تست ورفع ایراد قطعاتی مهم مانند توربین وگیربکس TH400یا TH350 و حتی بخاری یا کولر یا ونحوه تعویض و تست قطعات
    طبقها که مراحل خود رادارد باید چند سال به صورت صحیح اموزش در کشور امریکا یا اطلاعات و دیدن اموزش از مهندسین امرکایی را داشته باشید وکاملا واضح هست "
    یا
    "بنده هم اطلاعاتی چند ساله و تجربه را نوشتم در صفحات قبل که مفید بوده طبق عرض دوستان ومشکلی نیست"

یا

"تست دوم گاردان بنده تجذبخ داشتم این هست که باید چهار چرخ ماشین در جک ایستاده قرار گیرد یا دستگاه جدید وبعد دنده در درایو و به چرخش گاردن دقت کنید"

خودتون متوجه متون بالا میشید؟!!
    من خودم از آمریکائی هیچ چیز نمیدونم اما شما یکدفعه اومدی تاپیک و متشنج کردی.دو روز نبودم چندین پست رو تکرار کردی.که چی مثلا؟شما اگر هر موردی داری اگر از کسی ناراحتی باید به ناظرین یا بنده اطلاع بدی نه اینکه هرچی دلت خواست بنویسی
    باید یاد بگیریم اول به یکدیگر احترام بزاریم بعد در مورد مطالب همدیگر رو بازخواست کنیم.
    لطفا دیگه تکرار نشه.
    باز هم میگم نوشتارتون رو درست کنید وگرنه پستهاتون پاک میشه.

11. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

گویا با کمک مدیریت این هرج و مرج تمام شد ، امیدوارم دیگه از این موارد پیش نیاد.
    میخواستم دو نکته رو خدمت دوستانی تازه واردی که میان توی کلوپ عرض کنم:
    1- دوستانی که میخوان مطلبی بنویسند ، اگه به اسم تجربه میگن یعنی کار انجام شده توسط خودشون باشه ، بهتره با عکس و نوشتاری واضح بیان کنن ، حالا اگه ماشین ندارن یا تجربه شخصیشون نیس باید به شکل مقاله اینجا بذارن یعنی مطلب رو ( چه از منبعی فارسی چه ترجمه از یک سایت خارجی ) ویرایش کنن و با توضیحات مناسب اینجا در یک یا چند بخش ارائه بدن تا تمامی اعضا بهترین استفاده رو بکنن.

2- دوستانی که میخوان سوالی بپرسند، لطف کنند قبلش در صفحات پیشین بگردن چون به احتمال زیاد مطلب مورد نظرشون رو پیدا میکنن، بعنوان مثال همین موتور و گیربکس:
    اوراق کردن و بحثهای مربوط به موتور 6 سیلندر توی صفحات 680 تا 700 هست یا گیربکس 350 که محمد جان همه قطعات رو خودشون عکس گرفتن و قرار دادن و فقط کافیه جستجو کنین.
    درباره توربین هم عرض شود که این قطعه در ایران به شکل استاندارد قابل تعمیر نیس، معروفترین کارگاه های تعمیر توربین توی تهران و در اصفهان هستن (اگه خواستین ادرس میدم) که گویا توربین های تعمیری اونها هم عمر زیادی نداره بنابراین منطقی تر هست که توربین نو یا ریبیلد شده در خارج رو تهیه کرد ، حتی به فرض اینکه دوستی در شهرش امکان خرید توربین خوب رو نداشت، با یک فروشنده توربین تهرانی با قابلیت ارسال به شهرستان تماس میگیره اینم شماره اش: ارسال شماره در pm
    توربین 350 ریبیلد 150 هزار تومن و توربین 400 ریبیلد 350 هزار تومن ، اگه به تعداد بخرید تخفیف هم داره.
    ببینید دوستان ما اینجا جمع شدیم که بهم کمک کنیم و مناسبترین راه رو انتخاب کنیم یعنی راهی که هم اقتصادی باشه هم قابل انجام توسط خودمون یا مکانیک ، چون در بعضی اوقات راه اصولی و کاملا" استاندارد غیر قابل انجام هست ، انشالله در راه این هدف، هرگز ادب و احترام به همدیگه و به قوانین انجمن رو فراموش نکنیم ، با تشکر.
    Last edited by mard1169; 01-01-2016 at 21:48.

13. 7 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوباره که شروع کردی به بحثهای بیهوده
    اقا مهدی اگه اینجا دنبال جوابی قبل از هرچیز مودب باش، همیشه یک سوال مودبانه جواب داده میشه ولی اگه با لحن بی ادبی باشه نه!
    در مورد گاردون که گفتی خب استانداردش همونه که شما گفتی تا اینجاش درسته.
    خب حالا فرض کن توی این موقعیت قرار بگیری ایا حدود 60 هزار تومن میدی به یدک کش تا از عقب ماشینتو بلند کنه و ببره به تعمیرگاه ؟
    یا اینکه یه جک میزنی زیر ماشینت و با یه اچار 8 چهار تا پیچ چهارشاخ گاردون رو باز میکنی که کلا 5 دقیقه کار داره، بعدشم زنگ میزنی به دوست یا فامیل و میاد بکسلت میکنه و میری تعمیرگاه؟
    راه اول روش استاندارد هست و راه دوم روش اقتصادی ، انتخابش دیگه با صاحبه ماشینه .

اما درباره تجربه و مقاله در این کلوپ:
    تجربه یعنی کاری که شخص روی ماشین بصورت عملی انجام داده و از اون تعمیر یا تعویض فیلم یا عکس گرفته و اینجا قرار میده.
    مقاله یعنی مجموعه اطلاعاتی که از هر منبعی توسط شخص جمع اوری و تدوین میشه و بعد بصورت مناسب اینجا قرار داده میشه.

فرقشون چیه؟ اگه تجربه ای داری میای میگی و پرسش های مربوط به اون مطلب رو هم جواب میدی
    اگه تجربه نداری ولی از منابع دیگه اطلاعاتی کسب کردی میای به شکل مقاله اینجا مینویسی و دیگه نیازی به سوال و جواب نیس
    الان مشکل حل شد؟ اگه موردی هست بگو تا سوء تفاهمی پیش نیاد.
    Last edited by mard1169; 01-01-2016 at 22:36.

15. 3 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

اینجا افرادی هستن که از اکثر امریکایی های کشور امریکا هم بیشتر در مورد خودروهای امریکایی میدونن ؛ این چیزی هست که نیاز به گفتن نداره

مسخره بازی و دری وری نویسی هم اینجا جایی نداره ، ما هم نمیگذاریم این تاپیک که به نظر من بهترین تاپیک انجمن اتومبیل از ابتدا تا الان بوده با همچین ترول کاری ها و همچین چرندیاتی خراب بشه و از مسیر خارج بشه

شما هم یذره قشنگ نگاه کنی فرق بین کامارو ال تی و کمرا آی تی رو متوجه میشی استاد !

فعلا هم من ایشون رو فرستادم تعطیلات تا یک مقدار عوارض آلودگی هوا از جان و جسمشون رخت ببنده و بعدها شاید قسمت بود و لیاقت و سعادت این رو داشتیم که از محضرشون استفاده کنیم

پی نوشت 1 : بزودی تمامی پستهای غیر مرتبط حذف میشن

پی نوشت 2 : من عذرخواهی میکنم از عزیزان بابت تاخیر در رسیدگی

17. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام بر دوستان و اساتید بزرگوار
    نوا من شیشه بالا براش از کار افتاده.فیوز داخل کاپوت و چراغ سقف داخل سالمه
    سیمش از کجا اومده؟؟

19. 5 کاربر از medizool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •