هیچی نخوندی و فردا هم امتحان داری خب فکر میکنم نری سر جلسه بهتره... ممکنه اگر بری معدلت رو بیاره پایین و باز ترم بعد 12 واحد برداری ( بچه حول شده 12 واحد رو نوشته 12 ترم
)
ولی روی تشریحی ها کار کنی خوبه ... از طرفی میان ترم هم نداری و کارت سخته
هیچی نخوندی و فردا هم امتحان داری خب فکر میکنم نری سر جلسه بهتره... ممکنه اگر بری معدلت رو بیاره پایین و باز ترم بعد 12 واحد برداری ( بچه حول شده 12 واحد رو نوشته 12 ترم
)
ولی روی تشریحی ها کار کنی خوبه ... از طرفی میان ترم هم نداری و کارت سخته
فردا جمعه مگه نیست ؟ جمعه هم کسی امتحان میده مگه![]()
![]()
این یه تست هوش بود و شما برنده شدی...
هفته پیش روز جمعه من زبان تخصصی داشتم..امتحانات فشردس واسه اونه![]()
خدایی تا الان خبر نداشتم این ترم جمعه هم امتحان میدن ...![]()
به حق چیزای نشنیده و ندیده![]()
حسنی به مکتب نمیرفت اگه میرفت جمعه میرفت![]()
من تجربه هاش رو داشتم اساسی تا دلت بخوادآقا نرو اشتباهه بری.دروس تخصصی مثل ریاضی و فیزیک اصلا شوخی بردار و شانسی نمیشه زد مثل دروس عمومی.بی شک میفتی اونم با نمره ی کم که روی معدلت تاثیر میذاره.همین اتفاق برای من چندین بار افتاده
اون جمله قرمز رنگت یعنی حسنی پیام نور میخونده![]()
تشکر تشکر از شما و از جناب آقایhamid_diable
فک کنم بتونم امیدوار باشم.
الان مثلا من فردا امتحان گسسته دارم و از 12 خرداد وقت داشتم بعد توی این مدت داشتم بجای گسسته، کتاب "جاوا اسکریپت" میخوندم لای جزوه گسسته رو باز نکردمممممم. فک کنم استادم این کامنته منو ببینه 20 بشم بهم بده 2
بعد با یه اعتماد بنفسه کاذبی میخوام بالای 12 بشم تطبیق بزنمحتمــــــــــــــــــــــ ا
الانم دارم میرم بیرون تا عصر. فک کنید دیگه چه سر خوشم من
![]()
دریـــــــافت لیــــــست دروس دانشگـــــــــــاه پیـــــــام نور کـــــــه آزمون آنها در تاریخ ۱۸ خرداد ۹۲ به صورت الکترونیکی (بدون کاغد) برگزار می شود – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ریاضی 1 دارم.میان ترم 6 !
هیچی نخوندم ولی می خوام برم سر جلسه.یعنی اگه شانسی بزنم 3.5 هم نمیشم![]()
دوستان سایت گلستان برای من باز نمیشه برای شما هم همینطور هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)