براي همچين كاري با اين گرافيك ها به جايي نميرسيدکلا یه کامپیوتری میخوام که بتونه بازی های تا 2-3 سال ابنده رو بدون افت فریم اجرا کنه.
شما اين لينك رو ببين :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي همچين كاري با اين گرافيك ها به جايي نميرسيدکلا یه کامپیوتری میخوام که بتونه بازی های تا 2-3 سال ابنده رو بدون افت فریم اجرا کنه.
شما اين لينك رو ببين :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از سایت خود دل هم میتونید سفارش بدید براتون بیاره
ولی تا انجایی که من میدونم باید بدون کارتون برات بیاره که گمرک گیر بهش ندن
دیدم راجب ابن 2تا صحبت شده بود که 1640 یا fw490 گرافیک بهتری داره،این مطلب از همون سایت نوت بوک چک هست:
امتیاز 4670 در 3DMark 05 in comparison برابر با 12614 هست و امتیاز 4650 برابر با 12934 هست
سلام عزيزان . من دارم در مورد xps1340 تحقيق ميكنم . فعلا بحث قيمتش يه خورده برام مشكل ساز شده ، قيمتهاي زير براي مدلهايي با كانفيگ يكسان ارايه شده ، برام جالبه؟ نظر شما چيه ؟ شركا اريس : 1620 سايت زيگورات :1680 نمايندگي زيگورات (فروشگاه سما در پايتخت ) : 1420 گارانتي هاي ديگه : 1450 ؟؟؟ بالاخره كدومش درسته ؟ نظر شما چيه ؟ كسي ميدونه ؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين
تا اونجایی که من خبر دارم و در سایت DELL فقط واسه ی امریکا میفزستاد
من رفتم سفارش بدم دیدم فقط ایالت های مختلف امریکارو میفرسته
درضمن Config مورد نظر مشتری رو هم میساختن و میفرستادن و مینوشت که مثلا اگه مدل 1640 گرافیک 1GB بخوای چقد طول میکشه که آماده ی پست بشه.
کسایی که تو امریکا هستن چه حالی میکنن![]()
آره ديگه ، دل از برند هايي هست كه سفارشي لپ تاپ ميسازه و اين خيلي مزيت خوبيه
اگه دستت رسید هزینه گمرگ و پست و قیمت خرید اونجا رو بهم بگو
با سلام به دوستان، چنتا سوال داشتم...
لپ تاپ های سری Z سونی با گارانتی نوتالی رو میشه با 1،700،000 تا 1،800،000خرید در صورتی که ایران رهجو اساسا ارزون ترین سری Z رو بالای 2،100،000میده.
-1این ارزونی نوتالی آیا مشکوک نیست؟
-2ممکنه لپ تاپ های ریفر شده یا مشکل دار باشه؟
-3آیا روی گارانتی نوتالی میشه حساب کرد؟
-4اگر از نوتالی خرید کنم بعدا در صورت بروز مشکل میشه از خدمات پس از فروش رهجو استفاده کرد؟
-5من از بین لپ تاپ های سونی سری، SR,Zبا بودجه 1،700،000 از رهجو یا نوتالی چه مدلی رو بگیرم.
ممنون
باشه ، دیشب سفارش دادم بخرن ، تو سایت mediamarket برلین نبود ، بدجور ضدحال خوردم. فکر نکنم هزینه ی گمرگ داشته باشه ، یکی از بچه ها گفته بود از جعبه اگه در بیاره گمرگ گیر نمیده.
اگه به دستم رسید چشم ، خبرشو میدم.
اینا رو هم ببین جالبه در کل روی نرم افزارهای جدید و رزولیشن بالای بازی 4670 بهتره که کار اصلی یه گرافیک هم تو رزولیشن بالا خودشو نشون میده چون فریم اون موقع افت میکنه تو رزولیشن پایین تو دید هیچ فرقی نداره
3DMark03 گرافیک 4670 امتیاز 22295 گرافیک 4650 امتیاز 19094
این یکی 4650 بهتره 3DMark05 گرافیک 4650 امتیاز 12934 گرافیک 4670 امتیاز 12614
3DMark06 گرافیک 4670 امتیاز 6995 گرافیک 4650 امتیاز 6344
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)