تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 858 از 905 اولاول ... 358758808848854855856857858859860861862868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,571 به 8,580 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

ممکنه هواگیری و جرم گیری لازم داشته باشه سیستم روغن ترمز تا بوستر ی سوپاپ داره اون جرم بگیره داستان درست میکنه برای ترمز گرفتن به موقع
    این اتفاقات خیلی نادر هست. یعنی هر صد مورد شاید یکی دو مورد اتفاق بیافته.
    از اونجا که رو غن ترمز یک نوع شوینده هست، مانع از ایجاد جرم میشه اما دیده شده که بر روی شفت پیستون، یک نوع خاصی از جرم بسته میشه که روغن ترمز قادر به پاک کردن اون نیست و در محلهایی که موزد سایش اورینگها قرار نمیگیره بسته میشه. تقریبا در نزدیکی محل سایش اورینگها. پس حداقل این رو میدونیم که در محلهایی که برخورد وجود داره (حالا یا برخورد ناشی از سوپاپ یا ناشی از سایش اورینگ) جرم گرفتگی خیلی بعیده.

در مورد مسئله هواگیری مورد حادی هست و اغلب در موقع تعمیر و یا به اتمام رسیدن مخزن روغن ترمز اتفاق میافته.
    اگر ناشی از تمام شدن روغن ترمز باشه راننده متوجه این مشکل میشه و بدون طرح مسئله میره مشکل رو رفع میکنه. اما اکر در هنگام تعمیر اتفاق بیافته که باز هم این مشکل خودش رو خیلی زود نشون میده و مجدد مراجعه به همون مکانیک میکنه.

اما بایستی این رو در نظر گرفت که راننده اخیرا برای تعمیر سیستم ترمز اقدامی نکرده و مشکلی که بوجود اومده ناشی از مرور زمان هست.
    یعنی راننده یک سال پیش لنت ترمز عوض کرده والان حدود یک ماهه که مشکل ترمز پیدا کرده. مشکلی که شبیه تموم شدن لنت ترمز نیست.

در اینجا ابتدا بایستی محتمل ترین هارو بررسی کرد.
    تقریبا 90 درصد مشکلات ترمز ناشی از نشتی اورینگها هست. به اینصورت که روغن جلوی پیستون نشت میکنه و به پشت پیستون برمیگرده.
    در این حالت اگر برای مدت طولانی از ترمز استفاده نکرده باشی، در اولین استفاده پدال ترمز تا حد زیادی پایین میره. و با چند بار پدال زدن ترمز به حالت عادی برمیگرده.
    این یکی از پر اتفاق ترین مشکلاته ترمزه

در شرایط هواگیری، اگر سیستم هوا داشته باشه، با پدال زدن کمی شرایط بهتر میشه اما مشکل رفع نمیشه. مشکل همچنان پا برجاس و رانندگی رو با خطر مواجه میکنه و اعتماد به نفس راننده در رانندگی از دست میره.

شرایط جرم گرفتگی یکی از شرایطیه که مشمول صرف زمان هست. پس میشه به این احتمال توجه کرد. اما جزء آخرین پیش بینی ها هست.
    Last edited by siava5h; 29-08-2018 at 13:07.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام دوستان گلم من یک پراید مدل85دارم از صفر دستم بوده اینک مدتی هست موتورش داغ میکنه البته وقتی چراغ هاش روش باشه و دنده سنگین حرکت کنم تو داخل شهر بشدت داغ میکنه یعنی امپرش تا نزدیکی خط قرمز میاد فنش هم کار میکنه بخدا خیلی خرجش کردم تو شهرمون هم مکانیک خوب نیست به خاطر این از تعوض کردن قطعات ترموستات شمع ها فن و موتورش هم باز کردم خلاصه بیش از 1600هزار تومان خرجش کردم با قرض ولی بی فایده بوده جوابی نگرفتم این ماشین نان اور خونه ام هست تورا بخدا یکی کمکم کنه یک راهنمای دیگه بریدم
    آیا زمانی که دمای آب به نزدیکی خط قرمز میرسه، احساس میکنی که موتور ضعیف شده و زورش کم شده و یا اینکه هیچ تغییری در توان موتور احساس نمیکنی؟
    در موقع صبح که موتور سرد هست و روشن میکنی، به نظرت چند دقیقه طول میکشه تا آمپر آب به وسط برسه؟ (حدسی نگو. مطمئن باش به این زمان)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام داخل رادیاتور ضد یخ و اب رادیتور همون سبز رنگ هست باهم مخلوط کردم ریختم و همیشه چک میکنم امروز هم نگاه کردم اب کم نمیکنه و تمیز بود بعد اون مخزن پلاستیکی چی میگن اون هم به اندازه اب داره بخدا به خاطر داغ کردنش خیلی خرج کردم امشب چراغ ها رو روشن کردم و داخل شهر باز داغ کرد نزدیکی خط قرمز رسید و زود چراغ هارو خاموش کردم فن هم به موقعه کار میکنه ولی زیاد میره بالا خلاصه بعد از اینکه امپر نزدیک خط قرمز میرسه میاد پایین اما می ترسم به مرور زمان برام خرج زیاد برداره تورا بخدا کسی میدونه بگه چکار کنم اینجا قبلا گفتم مکانیک های خوبی ندارن فقط پول میگیرن هیچ کاری هم انجام نمی دن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

تازه ماشینم کولر هم نداره خیلی وقت پیش کولرش خراب شد درست نکردم چون طرف ما زیاد هوا گرم نمیشه با اینکه هوا خنکه موتورش داغ میکنه اگه هوا گرم بود چی میشد فقط الان وقتی روزها داخل شهر با دنده سنگین برم کمی داغ میکنه مثلا آمپر کمی از خط وسط میره بالا فن روشن میشه دوباره میاد همون وسط وقتی چراغ ها روشن بشه دیگه تا نزدیک خط قرمز میاد حتی اگه درجا بزارم با چراغ روشن کار کنه باز امپرش میاد همونجا نور بالا باشه بدتر داغ میکنه ترموستات هم سالم بود باز عوض کردم همین هفته 400تومان خرجش کردم از فیلر گیری تا تمیزکاری انژکتور و سوزها و غیره ولی بی فایده بوده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

تازه ماشینم کولر هم نداره خیلی وقت پیش کولرش خراب شد درست نکردم چون طرف ما زیاد هوا گرم نمیشه با اینکه هوا خنکه موتورش داغ میکنه اگه هوا گرم بود چی میشد فقط الان وقتی روزها داخل شهر با دنده سنگین برم کمی داغ میکنه مثلا آمپر کمی از خط وسط میره بالا فن روشن میشه دوباره میاد همون وسط وقتی چراغ ها روشن بشه دیگه تا نزدیک خط قرمز میاد حتی اگه درجا بزارم با چراغ روشن کار کنه باز امپرش میاد همونجا نور بالا باشه بدتر داغ میکنه ترموستات هم سالم بود باز عوض کردم همین هفته 400تومان خرجش کردم از فیلر گیری تا تمیزکاری انژکتور و سوزها و غیره ولی بی فایده بوده
    ببین جناب، شما بایستی به سوالهای که دوستان میپرسن جواب بدید. کجا دیدی که از پشت اینترنت بتونن مشکل خرابی یک ماشین رو حل کنن؟!
    شما به هیچ کدوم از سوالهایی که در مورد ماشینتون پرسیده شد جواب ندادین.

در حدود 20 روز پیش هم یک مشکل دیگه در مورد کسری روغن مطرح کردین. و هیچ مشخص نکردی که الان این دو مشکل همزمان هستن یا مشکل قبلی رفع شده.؟
    در حدود 2 میلیون تعمیر موتور انجام دادی، این هزینه ها قبل از کسری روغن بود یا تو همین 20 روز اخیر انجام دادی؟
    با این هزینه ها مشکل روغن برطرف شد یا اینکه مشکل کسری روغن علت دیگه ای داشته؟

ما چجوری میتونیم به شما کمک کنیم؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام دوستان گلم منتظرم کمکم کنید قبلا گفتم موتورم وقتی چراغ هاشو روشن میکنم و داخل شهر با دنده سنگین حرکت میکنم امپرش خیلی میره بالا نزدیک خط قرمز فن هم تازه عوض کردم به موقعه کار میکنه اب رادیاتور هم ضد یخ و اب سبز مخلوط کردم لطفا کمکم کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

امکان داره اتصال بدنه ضعیف شده باشه . یا ممکنه باطری عمرش تموم شده باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام بله مشکل روغن ریزیم شکر خدا درست شد ولی مشکل داغ کردن موتورم هنوز بر طرف نشده ج سوال های دوستان را میگم اولا داخل رادیتورم ضد یخ با اب رادیاتور 50به50مخلوط کردم و و اب هم خیلی به ندرت کم میکنه اون هم خیلی کم فکر کنم عادی باشه بعد الان روشن کردم تو 13دقیقه چراغ ها هم روشن بود دقیق امپر یک زره مونده به خط قرمز روشن شد و امپر بعد امد پایین ولی اگه چراغ هاروشن نکنم حتی با دنده سنگین هم حرکت کنم کمتر داغ میکنه مشکل من روشن کردن چراغ ها هست در ضمن الان وقتی موتور داغ کرده بود و فن روشن بود دست گزاشتم روی درپوش رادیاتور زیاد گرم نبود با اینکه امپر نزدیک خط قرمز بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام موقعی که روشن میکنم اگه بزارم درجا کار کنه تو ده دقیقه امپرش میاد نزدیک های وسط البته اگه چراغ هاروشن کنم زودتر میاد بالا و جواب سوال ضعیف بودن موتور نه هیچ احساس ضعیفی در موتور دیده نمیشه حتی فن روشن میشه و الان امتحان کردم در جا موتور کار می کرد با چراغ های روشن تو 13دقیقه امپرش به نزدیکی خط قرمز رسید و فن روشن شد قبلا هم گفتم در صورتی که چراغ روشن نباشه فن زودتر کار میکنه و امپر هم کمی از وسط میره بالا بعضی وقت ها که هوا خیلی گرمه امپرش مثلا داخل شهر کمی میره نزدیک خط قرمز ولی بیرون شهر مشکلی ندارم اگه با دنده 4باشم امپرش به وسط هم نمیاد حتی چراغ ها روشن باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام موقعی که روشن میکنم اگه بزارم درجا کار کنه تو ده دقیقه امپرش میاد نزدیک های وسط البته اگه چراغ هاروشن کنم زودتر میاد بالا و جواب سوال ضعیف بودن موتور نه هیچ احساس ضعیفی در موتور دیده نمیشه حتی فن روشن میشه و الان امتحان کردم در جا موتور کار می کرد با چراغ های روشن تو 13دقیقه امپرش به نزدیکی خط قرمز رسید و فن روشن شد قبلا هم گفتم در صورتی که چراغ روشن نباشه فن زودتر کار میکنه و امپر هم کمی از وسط میره بالا بعضی وقت ها که هوا خیلی گرمه امپرش مثلا داخل شهر کمی میره نزدیک خط قرمز ولی بیرون شهر مشکلی ندارم اگه با دنده 4باشم امپرش به وسط هم نمیاد حتی چراغ ها روشن باشه
    مشکل ضعف موتور در موقع گرم شدن نداری. دمای رادیاتور در موقعی که آمپر بالا بود، زیاد نبوده.
    در جاده با سرعت بالا مشکلی نداری چون ترموستات به درستی عمل میکنه و دما رو از طریق رادیاتور کاهش میده.

شاید اصلا موتور گرم نبوده و آمپر یه مقدار دروغی نشون میده....!
    وقتی ب خط قرمز میرسه دما در حدود 100-130 درجه هست. شما اصلا نمیتونی به موتور دست بزنی.
    در این دما موتور زور نداره و نای راه رفتن نداره. ماشین به سختی سرعت میگیره

کپسول آب رو هم عوض کردی؟!
    Last edited by siava5h; 30-08-2018 at 23:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •