سلام دوستان.منم به جمع شما پیوستم الان اولین اتصالی هست که شرکت آسیاتک داشتم.![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوستان.منم به جمع شما پیوستم الان اولین اتصالی هست که شرکت آسیاتک داشتم.![]()
چطور فرق نکرده نامحدود 512 برنزی با مالیات و.... میشد 23 تومن الان میشه 39-40 تومن
خوشا بحالت داداش مارو که پیچوندن زنگ زده میگه مرکزتون کابل برگردون داره ! فعلا رانژه نمیشهحالا نمیدونم راست میگه یا نه ولی من که اصلا با مخابرات الان هیچ مشکلی نداشتم پس کابل برگردونی در کار نیست !
اوو راست میگید تازه رنگشم عوض شده ! شده نقره ای![]()
سرویسها را تمدید کنید هنوز تو سیستمشون قیمتهای جدید اعمال نشده(البته ممکنه در اینده سرعت سرویسهای برنزی تمدید شده را کم کنند!)
البته من که تخلیه میکنم ارزشش را دیگه نداره یکماه نشد اومدم اینجا!![]()
با این افزایش قیمتهای سرویس های نامحدود همه حجمی میگرن و آخرش هم به ضرر حجمی ها میشه(افت سرعت زیاد تو ساعت رایگان حجمی ) ،آسیاتک قیمتهای نامحدودش خوب اما الان اصلا به صرفه نیست نامحدود بگیریم
بابا قیمتهای نامحدودش که همچنان خوبه خدا را شکر کن شما برو قیمتهای نامحدود جاهای دیگر ببین و مقایسه کن
40 تومن برا 512 کجاش خوبهتقریبا 20 تومن گرونتر شده
چرا یدفه اینجوری کرد؟
قیمتا همه دوبرابر شده؟![]()
البته یه چیز دیگه هم هست قبلا برنزی بوده الان شده نقره ای ! فکر کنم اگه 256 بگیری روی 512 ببندن ! اگه یکی از دوستان زنگ بزنه بپرسه خیلی خوب میشه . شایدم روی همون 256 ببندن !![]()
من موندم به خدا بابا یک تکونی به خودتون بدید و بنگرید:
512 های نامحدود ماهانه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
140 تومان
100 تومان
80 تومان
؟؟؟؟
صلوات بلند بفرستید
اصلا بیرون رفتی تورم رو دیدی؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)