باید از قسمت دراوینگ بری. شیپس
منظورت دو تا سطره؟
باید از قسمت دراوینگ بری. شیپس
منظورت دو تا سطره؟
اره مثلا بخوای یه معادله درجه دو بنویسی البته من دو تا خط فارسی میخوام تو کروشه بنویسم
اینو فک کنم باید از علائم ریاضی تو ورد بنویسی. تو insert بعد equation بگرد. ورد 2007 هستش.
پیدا کردم از تو shapes
Last edited by M o h a m m @ d; 16-06-2013 at 22:24.
برای صفحه بندی که دو صفحه اول بدون شماره باشه بعد 5 صفحه به ترتیب حروف الفبا باشه بعد از اون شماره گذاری عددی بشه چکار کنم؟
سلام
باید برای هر قسمت که میخواین اعداد متفاوتی بزنین سکشن جدا بزنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ..وقتی یه متن رو که از جای دیگه کپی کردم تو ورد پیست میکنم نظم و ترتییب اون متن بهم میخوره ..و یا اینکه وقتی یه متن رو که با یه برنامه ی دیگه ی ورد نوشته شده (مثلا ورد 2003) وارد ورد سیستم خودم (2007) میکنم باز هم نظمش بهم میریزه...راه حلش چیه ؟
سلام. یه راه خوب اینه که اگه متن فارسیه، بعد از کپی پیست کل متن رو انتخاب کنی و کنترل شیفت سمت راست کیبرد رو با هم بزنی، ترتیبش درست میشه
بعد دیگه فونت و چیدمان و...رو درست می کنی.
سلام
یک فایل دارم ایجاد میکنم که براش هدر و فودر گذاشته ام حالا می خواهم کلماتی که مخفف هستند یا معنی انها را نوشته ام در قسمت پایین یا همون فودر توضحیح کاملی در موردش بدم :
1. ایا راه اسانتری به غیر از گذاشتن فودر است اخه فودر فکر کنم استفاده نمیشه برای اینکار فودر در همه صفحات تکرار میشه و من فقط هدر می خواهم تکرار بشه نه فودر
2. علامت گذاری اون کلمه را به چه طریق انجام بدهم دیده ام بالای کلمه مثلا می نویسند عدد یک و بعد داخل فودر عدد یک می نویسند و توضیح جلوش .... عدد را چه جوری ببرم بالاتر از خط که نماینگر یک ارجاع باشه
3. امدم بر روی text effect کلیک کردم حالا هر کار میکنم افکت بر داشته نمیشه و کلمه بعدی هم افکت داره
4. می خواهم 4 صفحه اول من اصلا شماره گذاره نداشته باشه و شماره گذاره از صفحه پنجم به بعد باشه یعنی صفحه پنج صفحه شماره یک باشه
ورد 2010 رو چه شکلی فارسی کنم؟ برای 2007 یه برنامه فارسی ساز خود مایکروسافت داده بود نصب میکردیم بعد گزینه فارسی رو انتخاب میکردیم فارسی میشد
برای 2010 باید چی کار کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)