تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 858 از 2365 اولاول ... 35875880884885485585685785885986086186286890895813581858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,571 به 8,580 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هفته پیش یه پژو 405 خریدم که روش یه نیمچه سیستم هست. اسپیکر ها پایونیر 690 و آمپلی فایر premier prg-6400 ، ساب 308 D4 . با افزایش صدا آمپلی پروتکت میکنه.
    آمپلی فایر پیشنهادی دوستان برای ساب 308 d4 چیه؟ با در نظر گرفتن دو ساب 308 D4.

ممنون
    سلام
    کابلهاتون چند گیجه؟
    گین آمپ روی چند ولته؟

ببخشید دوستان فرق بین باکس های سیلد و پورتد چیه؟!
    باکسهای سیلد که از اسمشون پیداس،یعنی بسته. یعنی اینکه هیچگونه هوائی از داخل به بیرون و برعکس نباید جریان داشته باشه.این باکسها از کارائی کمتری برخودار هستن و بسیار مناسب هستند برای سیستمهای کیفیتی
    باکسهای پرتد یا باس رفلکس،دارای یه دریچه عبرو هوا به داخل باکس هستند به نام Port
    پورتها دارای یه فرکانس تیون هستند که با توجه به T/S Parameters ساب ووفرها و حجم باکس توسط نرم افزارهای طراحی باکس تنظیم و به اصطلاح تیون میگردند.لذا تیون کردن پورت خیلی مهم و یه کار اصولی تو اینگونه باکسها هستش.
    تو این تاپیک هم مطالب متنوعی رو دوستان قرار دادن.توصیه میکنم مطالعه بفرمائید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حمید جان ای مدل رو من مد نظر بود اما نه این رنگ نارنجی بلکه رنگ های دیگه.
    اینم لینک منبع

محمد این پریمیر هست.از پایونیر کیفیتش بالاتره و مخصوص اروپا و آمریکاس.
    من مدقیق منظورت رو نگرفتم؟!

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام
    کابلهاتون چند گیجه؟
    گین آمپ روی چند ولته؟

باکسهای سیلد که از اسمشون پیداس،یعنی بسته. یعنی اینکه هیچگونه هوائی از داخل به بیرون و برعکس نباید جریان داشته باشه.این باکسها از کارائی کمتری برخودار هستن و بسیار مناسب هستند برای سیستمهای کیفیتی
    باکسهای پرتد یا باس رفلکس،دارای یه دریچه عبرو هوا به داخل باکس هستند به نام Port
    پورتها دارای یه فرکانس تیون هستند که با توجه به T/S Parameters ساب ووفرها و حجم باکس توسط نرم افزارهای طراحی باکس تنظیم و به اصطلاح تیون میگردند.لذا تیون کردن پورت خیلی مهم و یه کار اصولی تو اینگونه باکسها هستش.
    تو این تاپیک هم مطالب متنوعی رو دوستان قرار دادن.توصیه میکنم مطالعه بفرمائید

محمد این پریمیر هست.از پایونیر کیفیتش بالاتره و مخصوص اروپا و آمریکاس.
    من مدقیق منظورت رو نگرفتم؟!
    نه اشتباه نشه من اصلا برند رو منظورم نبود یادتونه دیروز در مورد رنگ چراغو ال ای دی یا اس ام دی ها صحبت کردم؟
    اگر میشد چراغ های دور پنل رو عوض کرد خیلی جذاب تر میشد مثلا صورتی رو قرمز مثل همونی که پی 99 داره با دموی سفید و پنل مشکی خیلی جذاب میشه به نظرم.

راستی پخشو با همون سوکت بستم سوکت کاملش یه جا قیمت دادن 35 یه جا دیگه 45 خدارو شکر با اون همه 2تا سیمی که کم داشت کامل درایو شد اشکال نصب دفعه قبل تو سیم ها باعث ریست شدن میشد که الان سیم کشیو درست کردم همش ردیف شد

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام من يك راديو پخش مدل AA3-3100 آريا افزار شيراز دارم فابريك شركت سايپا مي باشد الان چند وقتي است كه خود به خود صداش قطع شده كسي دليل آن را مي داند؟ با تشكر

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اشتباه نشه من اصلا برند رو منظورم نبود یادتونه دیروز در مورد رنگ چراغو ال ای دی یا اس ام دی ها صحبت کردم؟
    اگر میشد چراغ های دور پنل رو عوض کرد خیلی جذاب تر میشد مثلا صورتی رو قرمز مثل همونی که پی 99 داره با دموی سفید و پنل مشکی خیلی جذاب میشه به نظرم.

راستی پخشو با همون سوکت بستم سوکت کاملش یه جا قیمت دادن 35 یه جا دیگه 45 خدارو شکر با اون همه 2تا سیمی که کم داشت کامل درایو شد اشکال نصب دفعه قبل تو سیم ها باعث ریست شدن میشد که الان سیم کشیو درست کردم همش ردیف شد
    سلام.حالا متوجه شدم. آره خيلي جالب ميشد.شرمنده ديروز اصلا فرصت پيگيري رو نداشتم. ميخواستم امروز تماس بگيرم كه خب خدا رو شكر مشكل برطرف شد.
    محمد براي بقيه سيستم چه قطعاتي مد نظرته؟
    سلام من يك راديو پخش مدل AA3-3100 آريا افزار شيراز دارم فابريك شركت سايپا مي باشد الان چند وقتي است كه خود به خود صداش قطع شده كسي دليل آن را مي داند؟ با تشكر
    دوست خوبم شما بايد اينگونه موارد رو تو اين تاپيك مطرح ميفرموديد:
    دوستان مدير محبت بفرمايند پست رو منتقل نمايند.
    من كه اين پخش رو تا حالا نديدم؟
    از خيلي چيزها ميتونه باشه
    1- شايد سوكت پشت پخش قطع شده
    2-اگر روشن ميشه ممكنه سيمها قطع شده باشه
    3-اگر كلا روشن نميشه ممكنه فيوز سوخته شده
    4-بايد ببري نمايندگيش يا يه تعمير كار براتون چك كنن.

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام.حالا متوجه شدم. آره خيلي جالب ميشد.شرمنده ديروز اصلا فرصت پيگيري رو نداشتم. ميخواستم امروز تماس بگيرم كه خب خدا رو شكر مشكل برطرف شد.
    محمد براي بقيه سيستم چه قطعاتي مد نظرته؟
    سلام
    آره شکر خدا درست شد اما دوتا سیم زرد کمه هنوز .
    تو نخ اون حرکت هستم فقط میترسم پنل نابود بشه
    فقط شما یه کاری کن ببین دوستان کسی تعمیر کار هست ببینه اون چهارتا چراغارو راهی داره راش بندازیم؟ قیمتشم بگیری برام بد نمیشه هر چند مهم نیست اما اگر باشن خوب بهتره دیگه.

فعلا که منتظر فروش 6975 ها هستم یه جفت فوکال یا یو پی 5 شاید بردارم صدای پر دیتل و تیوتر شفاف بدون دیستورت یکی از پارمتر های انتخاب هست همچنین شیب کات کراس امیدوارم کراسی گیرم بیاد که روی 6 و 12 و24 کات کنه که این خودش یه خورده قیمتو بالا پایین میبره.
    پخش اوکی شد نصف غمو غصم رفع شد
    اون موقع هم گفتم سابتو اگه خواستی رد کنی ازا الان برا من حتی پولم نداشتم نفروشش تا جورش کنم برش دارم

برای آمپ هم رفرنس ساند استریم مد نظرم هست چون کم مصرف هست و وات خوبی هم میده صداشم تقریبا کمو بیش ثابت شدس اما بازم تحقیقات باید روش بشه. دو استیج عقب و جلو بهش وصل میشه و مثل بنز فکر کنم وات بده.
    اونم نشد یه سری میزنم به اودیسون و ....

خلاصه که رو این پراید بدبختی که من پدرشو در آوردم الان پی 80 با اکراه وصله و 6975 و 5400 کنارهم مچ شدن.اس 20 ها هم که رفتند خونه شوهر.الان تو نخ یه چیز دست ساز هستم فقط موضوع پارامتریک در میون هست وگرنه تا الان کاراشو انجام داده بودم.

میخواستم یه جفت مید بیس با یه کراس دست ساز + یه جفت میدرنچ و یه جفت تیوتر از هر کدوم بهترین نسبت به قیمتو تهیه کنم که دلمو زد های فای خونه باسه خونس و از لحاظ پارامتریک و پرتاب صدا و تشدید صدا زمین تا آسمون باهم فرق دارن و آکوستیک و ......... همه و همه تاثیر گذار هستند
    Last edited by mohamad reza_2010; 19-09-2012 at 11:07.

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

دوستان نظری در رابطه با ضبط کنوود مدل KDC-u353r نداشتید؟؟!
    راستی باند Pioneer Ts-A6974S از لحاظ کیفیت صدا چطور هست؟

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، یه 131 دارم که 1 ماهه تحویل گرفتم، این ماشین ضبط نداره، نمی خوام خیلی هزینه کنم، حدود 100 تومان، اهل سیستم هم نیستم، برام مهمه فلش بخوره چون CD/DVD منسوخه! پیشنهادتون برای من چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیزم
    من میخوام ضبط و باند برای ماشینم (پراید) خریداری کنم.
    حدود 300 هزار تا 350 هزار تومن میخوام هزینه کنم.
    میتونم از شما راهنمایی بخوام که با این پول چی بگیرم و از کجا بخرم بهتر هست؟؟
    خیلی راحت بگم من خیلی در این زمینه گاگول هستم و هیچ اطلاعاتی ندارم.
    بنده مهندس کامپیوتر هستم و مدیر سایت.
    فقط ورودی aux خیلی برام مهمه که داشته باشه.
    خیلی هم عجله دارم. کاش شانس داشته باشم دوستان زود راهنماییم کنن.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام، یه 131 دارم که 1 ماهه تحویل گرفتم، این ماشین ضبط نداره، نمی خوام خیلی هزینه کنم، حدود 100 تومان، اهل سیستم هم نیستم، برام مهمه فلش بخوره چون CD/DVD منسوخه! پیشنهادتون برای من چیه؟

سلام مصطفی جان
    والا با این بودججه زیاد چیز خوبی گیرتون نمیاد مگر اینکه به پخش های متفرقه که ارزون قیمت هستند رو بیارید که نه من و هیچ کدوم از دوستان توصیه نمیکنیم.
    شما یه مقدار بودجتون رو ارتقا بدید لاقل از پخش های سونی یه انتخابی داشته باشید
    سلام به همه دوستان عزیزم
    من میخوام ضبط و باند برای ماشینم (پراید) خریداری کنم.
    حدود 300 هزار تا 350 هزار تومن میخوام هزینه کنم.
    میتونم از شما راهنمایی بخوام که با این پول چی بگیرم و از کجا بخرم بهتر هست؟؟
    خیلی راحت بگم من خیلی در این زمینه گاگول هستم و هیچ اطلاعاتی ندارم.
    بنده مهندس کامپیوتر هستم و مدیر سایت.
    فقط ورودی aux خیلی برام مهمه که داشته باشه.
    خیلی هم عجله دارم. کاش شانس داشته باشم دوستان زود راهنماییم کنن.
    سلام
    در مورد پخش یه چیز خوب اگر بخواین بخرید مطمعانا به 7016 و 8016 میرسی که یکمی بد گیر میاد و قیمتش یکم بالا هست اگر دست دوش رو گیر آوردی تو خریدنش شک نکنید.(البته یه نگاه بندازید ببینید سالم باشه)

دور از جون عزیز اختیار دارید شما هم مثل بنده رشتتون نرم افزار هست.من خودم هیچی از برنامه نویسی نفهمیدم تو این چند سال چون هیچ علاقه ای نداشتم به این موضوع
    اکثر پخشها aux میخورند.
    در مورد اسپیکر بهتره شما بودجتون رو یکم افزایش بدید تا یه چیز خوب بگیرید.
    اسپیکر های خوب مثل 1073 Dls
    co609 آدیو سیستم
    هرتز 690
    دوستان نظری در رابطه با ضبط کنوود مدل KDC-u353r نداشتید؟؟!
    راستی باند Pioneer Ts-A6974S از لحاظ کیفیت صدا چطور هست؟
    سلام این پخش زیاد برای سیستم بازی مناسب نیست.
    بیشتر برای عزیزانی هستند که میخوان با پخش فابریک خودرو عوض کنند و بعضی امکانات مانند یو اس بی و نصب امپو داشته باشن.
    اسپیکر های پایونر که بنظرم بویی از کیفیت نبردن.
    یه اسپیکر مثل 172 پی ار اس بازم یه کیفیت دارند و گرنه کواکسیل ها صدای تیوتراشون بجای اجرای نت صحیح مثلا یه گیتار مثل دینگ دینگ بجاش همون صدا رو به تیس تیس تبدیل میکنه و تحویل گوشامون میده.

12. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال از آقا حمید 15 بهترین باند بیضی وگرون ترینش کدومه می مارک ومدلو وعکسش وقیمتش را بگید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •